megadave Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Szervó nélkül nyomtad le a szlalomot? Az a kemény! :D Alkar rendben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Szervó nélkül nyomtad le a szlalomot? Az a kemény! :D Alkar rendben? Az plusz súly lenne. :D Egyébként nem tudom, enyémet nem nehéz terelgetni így sem. :icon1: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Az plusz súly lenne. :D Egyébként nem tudom, enyémet nem nehéz terelgetni így sem. :icon1: enyémet se, mondom hogy hiszti :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodi.astra Elküldve Augusztus31, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2013 Üdv társaim! Vettem egy alufelnit... R15 7J ET 38 195/50 gumik és jobb oldalt valahol beleér hátul ... :/ ha jól láttom akkor a gumi oldalát dörzsöliu valahol :S volt már fent próbára R15 8J ET 45ös felni és avval meg nem ért bele, pedig az akárhogy is számoltam kintebb van mint a mostani... Mi lehet a gond? Hogyan tudnám orvosolni? Elv a 7J-nél az et35 még el kéne,h férjen nem? :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Üdv társaim! Vettem egy alufelnit... R15 7J ET 38 195/50 gumik és jobb oldalt valahol beleér hátul ... :/ ha jól láttom akkor a gumi oldalát dörzsöliu valahol :S volt már fent próbára R15 8J ET 45ös felni és avval meg nem ért bele, pedig az akárhogy is számoltam kintebb van mint a mostani... Mi lehet a gond? Hogyan tudnám orvosolni? Elv a 7J-nél az et35 még el kéne,h férjen nem? :S "7J ET 38" "8J ET 45" Szerintem ez a baj. Nézegesd meg ezt az oldalt:http://www.gumiker.hu/etszam.html Illetve ET kalkulátor: http://www.aabroncs.hu/kerek-et-kalkulator.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Üdv társaim! Vettem egy alufelnit... R15 7J ET 38 195/50 gumik és jobb oldalt valahol beleér hátul ... :/ ha jól láttom akkor a gumi oldalát dörzsöliu valahol :S volt már fent próbára R15 8J ET 45ös felni és avval meg nem ért bele, pedig az akárhogy is számoltam kintebb van mint a mostani... Mi lehet a gond? Hogyan tudnám orvosolni? Elv a 7J-nél az et35 még el kéne,h férjen nem? :S el kéne. Et35-7,5 szokott beleérni, de még az is befér peremezéssel. Nekem a 16x6,5 ET24 éppen hogy beleért, kicsit megkalapálva, peremvágás nélkül is elfér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember2, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2013 Az "új" lábbelik. :icon1: http://kepfeltoltes.hu/130902/IMG_20130830_144357_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember2, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2013 Olyan ismerősek azok a felnik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember2, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2013 Olyan ismerősek azok a felnik. :D Nos igen, meglehetősen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 Szép! Én hétvégén festem a téli viva felnijeimet, feketére. (most ezüst) A kupakokat hozzá meg lehet fehérre, azt még nem tudom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 Szép! Én hétvégén festem a téli viva felnijeimet, feketére. (most ezüst) A kupakokat hozzá meg lehet fehérre, azt még nem tudom :) Köszi :icon1: Még kupakot kellene keresni hozzájuk valahonnan. Meg majd tavasszal ezek is festve lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radó Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne :astra f 1.6 16V (X16XEL) hez milyen méretű téligumi lenne jó? R14 es ennyit tudok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne :astra f 1.6 16V (X16XEL) hez milyen méretű téligumi lenne jó? R14 es ennyit tudok :) 175/65R 14-82 T Én Continental TS800 Wintercontact-ot használok 2011-10-27 óta a legnagyobb megelégedésemre. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne :astra f 1.6 16V (X16XEL) hez milyen méretű téligumi lenne jó? R14 es ennyit tudok :) 175, 185, 195 ezek mind jók, R14 vagy akár R15 is játszik. (most az extrém méreteket hagyjuk szerintem) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Én itt a parkolóban látok 155-ös kerékkel is Astrát...szegény nagyon nyomorultul néz ki... :sick: Igaz, hogy csak az első kerekeken van ilyen gumi, hátul 175-ös... :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Én itt a parkolóban látok 155-ös kerékkel is Astrát...szegény nagyon nyomorultul néz ki... :sick: Igaz, hogy csak az első kerekeken van ilyen gumi, hátul 175-ös... :icon11: Mondjuk nekem a téli szettem 155-ös (mind a 4), de annyira nem észrevehető, sőt kormányozni kicsit könnyebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Én itt a parkolóban látok 155-ös kerékkel is Astrát...szegény nagyon nyomorultul néz ki... :sick: Igaz, hogy csak az első kerekeken van ilyen gumi, hátul 175-ös... :icon11: gyíkul néz ki, de agyig érő hóban állat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Mondjuk nekem a téli szettem 155-ös (mind a 4), de annyira nem észrevehető, sőt kormányozni kicsit könnyebb. User error. Rendes opeles letekeri a felniről az első kanyarban :P 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 155-ös gumi? Há nóóóórmális? :D Olyan agyig érő hó sztem már régen nem volt itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 155-ös gumi? Há nóóóórmális? :D Olyan agyig érő hó sztem már régen nem volt itthon. 3-4 éve rémlik. Ettől függetlenül, a téli közlekedés 90%-a gyakorlatilag csak vizes aszfalton történik, én se tenném föl, de próbáltam betegen vékony gumis autót nagy hóban, és nagyon jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Nekem azon az ominózus 3-4 évvel ezelőtti télen 175-ös R14-es gumim volt. És emlékszem, a frissen hullott 10-12 centis hóban simán lenyomtam vele vagy 200 km-t. Meg úgy általában is jók voltak, pedig a Nokian meg a Winterstar nem egy top márka. Tavaly óta 195 R15 van és eddig teljesen elégedett vagyok vele, mindenhol elment télen, ahol kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 155-ös gumi? Há nóóóórmális? :D Olyan agyig érő hó sztem már régen nem volt itthon. Mondjuk március 15.-én :icon1: De egyébként nem volt emögött semmi koncepció, amikor a kocsit vettem, kellett egy téli szett hozzá, és éppen ezt találtam olcsóért. Gondolom Corsáról származhatott eredetileg, de mivel még a szállítást is meg tudtam oldani haver által, én az eladóval nem is beszéltem. Érdekességképpen, angoloknál a Vauxhallokon gyárilag is volt ilyen gumi, sőt, ha belenézel a kezelési könyvbe, láthatsz ilyen méretet hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Az angolok nem normálisak, elég csak megnézni hogy a rossz oldalon mennek. :D Meg a téligumit se nagyon ismerik, pedig az nem az a nátúr sztyeppe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember19, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2013 Az angolok nem normálisak, elég csak megnézni hogy a rossz oldalon mennek. :D Meg a téligumit se nagyon ismerik, pedig az nem az a nátúr sztyeppe. :) 7 évig dolgoztam angol igazgató alatt. Amikor kértem új téli gumit a céges kocsimra, mert már elkopott, azt mondta, hogy Magyarországon nincs szükség téli gumira, és nem engedte! Igaz, hogy amikor akkora hó esett, hogy ő már ki se tudott állni a garázsából, akkor engem hívott, hogy jőjjek és vigyem be az irodába... Aztán egyszer amikor 50 métert csúsztam álló kerekekkel le a 10%-os lejtőn ahol az utca végén a pirosnál állt egy taxi [szerencsére épp zöldre váltott amikor odáig csúsztam...] berontottam hozzá és üvöltve követeltem ki a téli gumit. Sikerült. Ennyit az angolokról, meg a hóról. Nem csoda hogy ha Angliában leesik 2 mm hó megáll az élet az utakon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csák_Norisz Elküldve Szeptember21, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2013 Törölhető hsz, Nem ideszántam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts