CARBON Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Sziasztok! Valaki tudna segíteni, Corsa b alatt mekkora ETszámú felni fér el,persze szélesség függvényében... A válaszokat előre is köszi. Ha lenne eladó,az is érdekes lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Váá, felkerültek a felnik! :D Rég jártam erre, annyira szégyellem magam. :blush: <_< http://kepfeltoltes.hu/130422/20130421_114134_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Sziasztok,et25 ös felnik elférnek astra f kombin? Ez a szélességtől is függ, de nem valószínű. A 7,5 ET35 talán éppen elfér, ha nincs ültetve, de berugózáskor még beleérhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Váá, felkerültek a felnik! :D Rég jártam erre, annyira szégyellem magam. :blush: <_< http://kepfeltoltes.hu/130422/20130421_114134_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szépek a felnik.Jól néz ki nagyon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Én is feltettem a nyárikat, opel felnikkel, király :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Én is feltettem a nyárikat, opel felnikkel, király :) Fel kellene tenni már a nyári kerekeket, de rohadt lusta vagyok... :icon4: Inkább motorozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Fel kellene tenni már a nyári kerekeket, de rohadt lusta vagyok... :icon4: Inkább motorozom. Én elvittem a gumishoz, centírozza is, most kényelmes voltam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Ma végre elkészült hátul a peremezés, így feldobtam én is a hátsókat. Most űberkirályság van! :D 205 rulz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Szépek a felnik.Jól néz ki nagyon. :) Köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Én elvittem a gumishoz, centírozza is, most kényelmes voltam :) Nekem nem kell kiegyensúlyozni mert alig 8 ezer km van bennük, csak kerékcserére meg nem éri meg elvinni. A kerekek bepakolása is már túl sok munka... Én tipikusan későn cserélek kereket, főleg tavasszal. A tél az más, akkor muszáj. (Egyesek szerint muszáj) :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
djhalasi Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Ma végre elkészült hátul a peremezés, így feldobtam én is a hátsókat. Most űberkirályság van! :D 205 rulz! Hogy csinálták meg a peremet? Visszahajtották, vagy kivágták? Nekem is ilyen bajom van, szintén 205-ös gumik. A bal hátsóba picit beleér a perem, ha beülnek hátra, ezt kellene orvosolni, lehetőleg úgy, hogy ne rohadjon szét utána 2 év múlva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Hogy csinálták meg a peremet? Visszahajtották, vagy kivágták? Nekem is ilyen bajom van, szintén 205-ös gumik. A bal hátsóba picit beleér a perem, ha beülnek hátra, ezt kellene orvosolni, lehetőleg úgy, hogy ne rohadjon szét utána 2 év múlva. Ugyis szetrohad :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 Hogy csinálták meg a peremet? Visszahajtották, vagy kivágták? Nekem is ilyen bajom van, szintén 205-ös gumik. A bal hátsóba picit beleér a perem, ha beülnek hátra, ezt kellene orvosolni, lehetőleg úgy, hogy ne rohadjon szét utána 2 év múlva. Vágták, de nagyon szép munka lett. Egy kb 6-8 mm megmaradt a peremből a lemez stabilitása miatt. Le van kezelve rendesen, tapintásra pont olyan mint lennie kell. Ugyis szetrohad :) Hát remélem most tévedsz. :) Bár pár pár év múlva meg amúgy is javítani kell majd a teljes kasztnit, mert sok helyen beleharapott már a rozsda. Na meg ugye a hátsó lökös fényezése sem túl jó. :D Megint valami selejtet vettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április24, 2013 Megoszt Elküldve Április24, 2013 Vágták, de nagyon szép munka lett. Egy kb 6-8 mm megmaradt a peremből a lemez stabilitása miatt. Le van kezelve rendesen, tapintásra pont olyan mint lennie kell. Hát remélem most tévedsz. :) Bár pár pár év múlva meg amúgy is javítani kell majd a teljes kasztnit, mert sok helyen beleharapott már a rozsda. Na meg ugye a hátsó lökös fényezése sem túl jó. :D Megint valami selejtet vettem... Belenezel lakatolasilag hidd el sirni fogsz :D Lokost meg nem velem bizniszelted :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodi91 Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 Sziasztok! Valaki használt már 8j felniszèlesègnèl 165/50 gumit? mennyire biztonságos/stabil normál használat ès körülmènyek mellet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 Az mar az ertelmetlen kategoria... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodi91 Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 185/50? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 Tyrestretch.com es nezelodj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodi91 Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 ott már leskelődtem, csak a vèlemènyeteket kèrdenèm,h mit ajánlotok :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 ott már leskelődtem, csak a vèlemènyeteket kèrdenèm,h mit ajánlotok :-) Szigorúan 175/65 13-at, mert azon kívül minden életveszélyes, vagy azonnal szétesik tőle az autó, ha a közelébe viszed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 8x17en nekem 195/40 van. A felniperem boven kilog. Jo dolog ez a feszites, de egy hataron tul mar inkabb suta mint meno. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 Szigorúan 175/65 13-at, mert azon kívül minden életveszélyes, vagy azonnal szétesik tőle az autó, ha a közelébe viszed :D /70 ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 /70 ;) :D Az naaagy. Gyárilag is túl lőtték, mer' tuning :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodi91 Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 akkor 195-ös lessz fent :-) egyèbkènt az alufelni csavar mennyivel kell,h hosszabb legyen mint a gyári lemezfelnicsavar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 akkor 195-ös lessz fent :-) egyèbkènt az alufelni csavar mennyivel kell,h hosszabb legyen mint a gyári lemezfelnicsavar? Felni függő. Az én Ronal/Irmscherem a gyári csavarral van fönt, Janinak az Intrák is gyárival voltak fönt, az új Ronaljaival 1.5 menet fogott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts