Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

Én elvittem a gumishoz, centírozza is, most kényelmes voltam :)

Nekem nem kell kiegyensúlyozni mert alig 8 ezer km van bennük, csak kerékcserére meg nem éri meg elvinni. A kerekek bepakolása is már túl sok munka...

Én tipikusan későn cserélek kereket, főleg tavasszal. A tél az más, akkor muszáj. (Egyesek szerint muszáj) :omg:

Megosztás:

Ma végre elkészült hátul a peremezés, így feldobtam én is a hátsókat. Most űberkirályság van! :D

205 rulz!

Hogy csinálták meg a peremet? Visszahajtották, vagy kivágták? Nekem is ilyen bajom van, szintén 205-ös gumik. A bal hátsóba picit beleér a perem, ha beülnek hátra, ezt kellene orvosolni, lehetőleg úgy, hogy ne rohadjon szét utána 2 év múlva.

Megosztás:

Hogy csinálták meg a peremet? Visszahajtották, vagy kivágták? Nekem is ilyen bajom van, szintén 205-ös gumik. A bal hátsóba picit beleér a perem, ha beülnek hátra, ezt kellene orvosolni, lehetőleg úgy, hogy ne rohadjon szét utána 2 év múlva.

Ugyis szetrohad :)
Megosztás:

Vágták, de nagyon szép munka lett. Egy kb 6-8 mm megmaradt a peremből a lemez stabilitása miatt. Le van kezelve rendesen, tapintásra pont olyan mint lennie kell.

Ugyis szetrohad :)

Hát remélem most tévedsz. :) Bár pár pár év múlva meg amúgy is javítani kell majd a teljes kasztnit, mert sok helyen beleharapott már a rozsda. Na meg ugye a hátsó lökös fényezése sem túl jó. :D Megint valami selejtet vettem...

Megosztás:

Vágták, de nagyon szép munka lett. Egy kb 6-8 mm megmaradt a peremből a lemez stabilitása miatt. Le van kezelve rendesen, tapintásra pont olyan mint lennie kell.

Hát remélem most tévedsz. :) Bár pár pár év múlva meg amúgy is javítani kell majd a teljes kasztnit, mert sok helyen beleharapott már a rozsda. Na meg ugye a hátsó lökös fényezése sem túl jó. :D Megint valami selejtet vettem...

Belenezel lakatolasilag hidd el sirni fogsz :D

Lokost meg nem velem bizniszelted :P

Megosztás:

• 2 weeks later...

akkor 195-ös lessz fent :-)

egyèbkènt az alufelni csavar mennyivel kell,h hosszabb legyen mint a gyári lemezfelnicsavar?

Felni függő. Az én Ronal/Irmscherem a gyári csavarral van fönt, Janinak az Intrák is gyárival voltak fönt, az új Ronaljaival 1.5 menet fogott.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.