Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni, Corsa b alatt mekkora ETszámú felni fér el,persze szélesség függvényében...

A válaszokat előre is köszi.

Ha lenne eladó,az is érdekes lehet.

Elküldve

Sziasztok,et25 ös felnik elférnek astra f kombin?

Ez a szélességtől is függ, de nem valószínű. A 7,5 ET35 talán éppen elfér, ha nincs ültetve, de berugózáskor még beleérhet.

Elküldve

Én is feltettem a nyárikat, opel felnikkel, király :)

Fel kellene tenni már a nyári kerekeket, de rohadt lusta vagyok... :icon4:

Inkább motorozom.

Elküldve

Én elvittem a gumishoz, centírozza is, most kényelmes voltam :)

Nekem nem kell kiegyensúlyozni mert alig 8 ezer km van bennük, csak kerékcserére meg nem éri meg elvinni. A kerekek bepakolása is már túl sok munka...

Én tipikusan későn cserélek kereket, főleg tavasszal. A tél az más, akkor muszáj. (Egyesek szerint muszáj) :omg:

Elküldve

Ma végre elkészült hátul a peremezés, így feldobtam én is a hátsókat. Most űberkirályság van! :D

205 rulz!

Hogy csinálták meg a peremet? Visszahajtották, vagy kivágták? Nekem is ilyen bajom van, szintén 205-ös gumik. A bal hátsóba picit beleér a perem, ha beülnek hátra, ezt kellene orvosolni, lehetőleg úgy, hogy ne rohadjon szét utána 2 év múlva.

Elküldve

Hogy csinálták meg a peremet? Visszahajtották, vagy kivágták? Nekem is ilyen bajom van, szintén 205-ös gumik. A bal hátsóba picit beleér a perem, ha beülnek hátra, ezt kellene orvosolni, lehetőleg úgy, hogy ne rohadjon szét utána 2 év múlva.

Ugyis szetrohad :)
Elküldve

Vágták, de nagyon szép munka lett. Egy kb 6-8 mm megmaradt a peremből a lemez stabilitása miatt. Le van kezelve rendesen, tapintásra pont olyan mint lennie kell.

Ugyis szetrohad :)

Hát remélem most tévedsz. :) Bár pár pár év múlva meg amúgy is javítani kell majd a teljes kasztnit, mert sok helyen beleharapott már a rozsda. Na meg ugye a hátsó lökös fényezése sem túl jó. :D Megint valami selejtet vettem...

Elküldve

Vágták, de nagyon szép munka lett. Egy kb 6-8 mm megmaradt a peremből a lemez stabilitása miatt. Le van kezelve rendesen, tapintásra pont olyan mint lennie kell.

Hát remélem most tévedsz. :) Bár pár pár év múlva meg amúgy is javítani kell majd a teljes kasztnit, mert sok helyen beleharapott már a rozsda. Na meg ugye a hátsó lökös fényezése sem túl jó. :D Megint valami selejtet vettem...

Belenezel lakatolasilag hidd el sirni fogsz :D

Lokost meg nem velem bizniszelted :P

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!

Valaki használt már 8j felniszèlesègnèl 165/50 gumit? mennyire biztonságos/stabil normál használat ès körülmènyek mellet?

Elküldve

ott már leskelődtem, csak a vèlemènyeteket kèrdenèm,h mit ajánlotok :-)

Szigorúan 175/65 13-at, mert azon kívül minden életveszélyes, vagy azonnal szétesik tőle az autó, ha a közelébe viszed :D

Elküldve

akkor 195-ös lessz fent :-)

egyèbkènt az alufelni csavar mennyivel kell,h hosszabb legyen mint a gyári lemezfelnicsavar?

Felni függő. Az én Ronal/Irmscherem a gyári csavarral van fönt, Janinak az Intrák is gyárival voltak fönt, az új Ronaljaival 1.5 menet fogott.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.