Imi (Astra) Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 100-110 között a nem gyári ET-jű felnik a megváltozott kormánylegördülési sugár miatt produkálhatnak ilyesmit. Az én alufelnijeim (ET38) is csinálták, s másoktól is ezt hallom. Nekem ET49-es gyári GM alufelnim van. Az tény, hogy a C Corsa felnije,de ha jól tudom az ET49 a gyári ET (X14NZ), és nekem is ráz 110 körül! Arra gondoltam sz@ul lett kicentírozva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Nekem ET49-es gyári GM alufelnim van. Az tény, hogy a C Corsa felnije,de ha jól tudom az ET49 a gyári ET (X14NZ), és nekem is ráz 110 körül! Arra gondoltam sz@ul lett kicentírozva... Ha gyári az ET (49 vagy 46) akkor leginkább a centrírozással lehet gond, ahogy mondod, vagy üt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Ha gyári az ET (49 vagy 46) akkor leginkább a centrírozással lehet gond, ahogy mondod, vagy üt.. Akkor lehet megnézetem máshol is a centírt... Ez volt nekem is a tippem. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Nekem az ET30-cal sem volt gond és az gyári ET 46-tal sem. Annyit tapasztaltam már, hogy ez a futómű 5 g-ra is érzékeny. 0-ra kell belőni centrírozáskor. ;) Volt, hogy gumisnak mondtam 0-ra állítsuk mert az Astra érzékeny erre, azt mondta tudja neki is az van. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Nekem az ET30-cal sem volt gond és az gyári ET 46-tal sem. Annyit tapasztaltam már, hogy ez a futómű 5 g-ra is érzékeny. 0-ra kell belőni centrírozáskor. ;) Volt, hogy gumisnak mondtam 0-ra állítsuk mert az Astra érzékeny erre, azt mondta tudja neki is az van. :icon1: Köszi az infót, mert a szemem láttára hagytak benne 2-3 grammot.... A gépük 5 g alatt 0-t hoz, mert az "F1-ben is 5 g-ra centíroznak"... Akkor megcsináltatom mégegyszer 0-ra... Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április6, 2013 Megoszt Elküldve Április6, 2013 Köszi az infót, mert a szemem láttára hagytak benne 2-3 grammot.... A gépük 5 g alatt 0-t hoz, mert az "F1-ben is 5 g-ra centíroznak"... Akkor megcsináltatom mégegyszer 0-ra... Köszi Én mindig 0-ra csinálom, és a lehető legkevesebb súllyal. Aztán a négy kerék közül azt a kettőt szoktam előretenni, amelyiken kevesebb a súly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 Akkor hétfőn majd kicentríroztatom mégegyszer. Nekem 38-as ET-jűek a felnik. Egyébként a rázást csak az első kerekek okozhatják, vagy a hátsók is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április7, 2013 Megoszt Elküldve Április7, 2013 Akkor hétfőn majd kicentríroztatom mégegyszer. Nekem 38-as ET-jűek a felnik. Egyébként a rázást csak az első kerekek okozhatják, vagy a hátsók is? Hátsók is, csak azt nem érzed annyira. 5g-ot pl nem is lehet észrevenni, ha hátul van, de elől már inkább. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 :rolleyes: :D Sajnos menni nem nagyon lehet vele, mert beleér a lemez a gumiba... (de már nem sokáig) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 :rolleyes: :D Sajnos menni nem nagyon lehet vele, mert beleér a lemez a gumiba... (de már nem sokáig) http://kepfeltoltes.hu/thumb/130409/astra_001k_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Szimpatikus az ET-je. Kb eddig szeretném kihozni én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 :rolleyes: :D Sajnos menni nem nagyon lehet vele, mert beleér a lemez a gumiba... (de már nem sokáig) Ez elég költségkímélő megoldás. :D De jól néz ki. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április9, 2013 Megoszt Elküldve Április9, 2013 Szimpatikus az ET-je. Kb eddig szeretném kihozni én is. 35 :) Ez elég költségkímélő megoldás. :D De jól néz ki. :icon13: Igen, valóban költséghatékony volt... Köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Április10, 2013 Megoszt Elküldve Április10, 2013 Hátsók is, csak azt nem érzed annyira. 5g-ot pl nem is lehet észrevenni, ha hátul van, de elől már inkább. Csak újra kellett centrírozni. A jobb elsőben maradt 6 gramm. Most már tökéletes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április11, 2013 Megoszt Elküldve Április11, 2013 Hy! Bridgestone Turanza ER30 gumikkal valakinek van tapasztalata? Nekem a lényeg hogy esőben jól tapadjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április14, 2013 Megoszt Elküldve Április14, 2013 Vettem egy légkulcsot , de kissé becoptam vele, mert a főtengely csavart meg sem rebbenti kereket is csak úgy tudtam cserélni ha előtte meglazítottam, igaz nagyon meg voltak tépve. Jól tudom hogy 100-110Nm a kerékcsavarok meghúzási nyomatéka? Ennél azért jobban rátépte a csavarokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április14, 2013 Megoszt Elküldve Április14, 2013 90nm És légkulccsal csak lefelé szabad tekerni a kerékcsavart. Ráhúzni kézzel "illik" nyomatékkulccsal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április14, 2013 Megoszt Elküldve Április14, 2013 90nm És légkulccsal csak lefelé szabad tekerni a kerékcsavart. Ráhúzni kézzel "illik" nyomatékkulccsal. A Hogyan csináldból néztem ki a nyomatékot...mindegy azért tetszett ahogy pörgött. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április14, 2013 Megoszt Elküldve Április14, 2013 Abban 110 van? Nekem is megvan, bár most nem néztem meg. Autodatában 90 van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2013 Megoszt Elküldve Április15, 2013 Abban 110 van? Nekem is megvan, bár most nem néztem meg. Autodatában 90 van. Úgy láttam annyi, de nem sokat számít mert a nyomaték kulcs nélküli izomból megtépés sokkal nagyobb volt éveken keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Április15, 2013 Megoszt Elküldve Április15, 2013 4 db 4X100 15" felni (rendőr felni) 5 db csavar takaróval eladó. A rajta lévő Pirelli P5000 195/50 R15 gumik közül 2 még elfut egy szezont, 2 db kopásjelzőig használva. Ár: fix 30.000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiww Elküldve Április15, 2013 Megoszt Elküldve Április15, 2013 Volt már valakinek Rostyle lemezfelnije F Astrán? Csak mert találtam egy ilyen felnit az udvaron, és hát, igenigen tetszik :D https://www.dropbox.com/s/aencm4zee1kwx79/DSC07474.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiww Elküldve Április15, 2013 Megoszt Elküldve Április15, 2013 Volt már valakinek Rostyle lemezfelnije F Astrán? Csak mert találtam egy ilyen felnit az udvaron, és hát, igenigen tetszik :D https://www.dropbox.com/s/aencm4zee1kwx79/DSC07474.JPG Fotosoppolva a dísztárcsát így mutat: https://www.dropbox.com/s/l5m7u8ta9yz7a19/DSC07474-ps.jpg Kíváncsi lennék ilyenekkel hogyan nézne ki: http://aprod.hu/hirdetes/6db-gm-opel-felni-IDpOIe.html#950e8433ba;r:;s: Szerintem nagyon vadul :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április15, 2013 Megoszt Elküldve Április15, 2013 Vad...mint egy nyugtatos kismacska.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiww Elküldve Április15, 2013 Megoszt Elküldve Április15, 2013 Vad...mint egy nyugtatos kismacska.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Sziasztok,et25 ös felnik elférnek astra f kombin? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts