zozo astra1.6 16v Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Nekem addig csuszik, mig nem lesz 4. gumim... Illetve mostmar felni is kell. Azt most adtam el :) Mért adtad el a felniket? Milyenek voltak?Nem nagyon emlékszek rá.Gondolom nagyobbat akarsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Mért adtad el a felniket? Milyenek voltak?Nem nagyon emlékszek rá.Gondolom nagyobbat akarsz. 7x16-os 5 küllös intra. Nem volt csúnya, csak megunta hogy naponta 4 jön szembe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március6, 2013 Megoszt Elküldve Március6, 2013 Mért adtad el a felniket? Milyenek voltak?Nem nagyon emlékszek rá.Gondolom nagyobbat akarsz. elvileg ismerosom vagy fb-n meg nezheted.. 7x16-os 5 küllös intra. Nem volt csúnya, csak megunta hogy naponta 4 jön szembe :D csak 6x16 Mi az hogy szembe??? o.O Kettot mar a haz elott lattok, pedig meg az autom kornyeken se jarok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március13, 2013 Megoszt Elküldve Március13, 2013 Na, sok puruttya Buzgómócsing! Akik már lecserélték a téli kereküket, most lehet gyorsan visszaszerelni! :hehe: Jön az éjszakai -10 fok, meg a sok hó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március13, 2013 Megoszt Elküldve Március13, 2013 a sok hóra majd ráfigyelek, szerintem lófarok se lesz :D Amúgy még nem cseréltem le én sem, majd 2 hét múlva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március13, 2013 Megoszt Elküldve Március13, 2013 Na, sok puruttya Buzgómócsing! Akik már lecserélték a téli kereküket, most lehet gyorsan visszaszerelni! :hehe: Jön az éjszakai -10 fok, meg a sok hó! Kb lesz.rom :D Éjszakai -10-et csak csütörtökönként látok, (vagy akkor se) a hóval meg foglalkozzon az FKF, ha rákészülnek, úgyse lesz. :D Különben is, még nincs is fényképem róla, hogy az alut kitömtem volna hóval. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Március13, 2013 Megoszt Elküldve Március13, 2013 Na, sok puruttya Buzgómócsing! Akik már lecserélték a téli kereküket, most lehet gyorsan visszaszerelni! :hehe: Jön az éjszakai -10 fok, meg a sok hó! Holnap eső... pénteken itthon fogok fűteni, szombaton alszok... vasárnap alszok.. hétfőn meg cégessel megyek melózni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március14, 2013 Megoszt Elküldve Március14, 2013 Holnap eső... pénteken itthon fogok fűteni, szombaton alszok... vasárnap alszok.. hétfőn meg cégessel megyek melózni! :D Ja, Afrikában! De itt rohadtul havazik! Csak a bóóótba mentem zsemléért gyalog , de a cipőmben ki be járt a latyak! Éjjel úgyis minden jéggé válik... Hajrá nyári gumisok! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2013 Megoszt Elküldve Március14, 2013 Ja, Afrikában! De itt rohadtul havazik! Csak a bóóótba mentem zsemléért gyalog , de a cipőmben ki be járt a latyak! Éjjel úgyis minden jéggé válik... Hajrá nyári gumisok! :D Télivel is élvezet volt hazajönnöm, ami 3kmes út, de 20 percbe telt. :D Felénk még útzár is van a 8-ason, úgyhogy ma nem megyek Lurdyba. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Március14, 2013 Megoszt Elküldve Március14, 2013 Télivel is élvezet volt hazajönnöm, ami 3kmes út, de 20 percbe telt. :D Felénk még útzár is van a 8-ason, úgyhogy ma nem megyek Lurdyba. :D Hát jah! De a zámolyi út, a 81-es, mátyásdombi, meg még iszkai, meg szinte minden út lezárva... 70-esen meg sok hülye nyárigumis mazsola... 40-el zötyögnek, mikor feketére van sózva az út... Faxomért ültek autóba azok, akik nem tudnak menni? Jah! Havas úton nem győztem a szívó diesel skodával előzgetni a sok ratyi BMW-t... Faxnak nekik drága nagy köbcentis autó, ha nem tudnak vezetni? :S Szüttyögni trabival is lehet... Az legalább nem vágja keresztbe a farát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március14, 2013 Megoszt Elküldve Március14, 2013 Hát jah! De a zámolyi út, a 81-es, mátyásdombi, meg még iszkai, meg szinte minden út lezárva... 70-esen meg sok hülye nyárigumis mazsola... 40-el zötyögnek, mikor feketére van sózva az út... Faxomért ültek autóba azok, akik nem tudnak menni? Jah! Havas úton nem győztem a szívó diesel skodával előzgetni a sok ratyi BMW-t... Faxnak nekik drága nagy köbcentis autó, ha nem tudnak vezetni? :S Szüttyögni trabival is lehet... Az legalább nem vágja keresztbe a farát... Nálunk elég durva a helyzet. A csoda téli gumi is feladja. :D Sajnos a hólánc meg nem jó erre a méretű gumira. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március14, 2013 Megoszt Elküldve Március14, 2013 Szöges gumi, az kell oda. Nálunk csak folyamatban szakad az eső. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Ja, Afrikában! De itt rohadtul havazik! Csak a bóóótba mentem zsemléért gyalog , de a cipőmben ki be járt a latyak! Éjjel úgyis minden jéggé válik... Hajrá nyári gumisok! :D köszi szépen, hibátlan :D tegnap még egy cartársat is hazavontattam Lurdyból, aztán haza Hungária-M3. 60-70-ig teljesen jó, fölötte már kezd úszni, de a város átlagsebességét böven tudja, és üresebb részeken beleálltam a fékbe, és megállni is meg lehet vele. Teljesen járható. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 köszi szépen, hibátlan :D tegnap még egy cartársat is hazavontattam Lurdyból, aztán haza Hungária-M3. 60-70-ig teljesen jó, fölötte már kezd úszni, de a város átlagsebességét böven tudja, és üresebb részeken beleálltam a fékbe, és megállni is meg lehet vele. Teljesen járható. :D Városi zsúrfiú nyári gumin ne szövegeljen! :D Itt a pampákon a 100 kilométeres szél és a hó az úr! :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Városi zsúrfiú nyári gumin ne szövegeljen! :D Itt a pampákon a 100 kilométeres szél és a hó az úr! :evilgrin: Ha egyszer csak ott járok mostanában :D mire messzebre kéne menni, megint szánsájn lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Ha egyszer csak ott járok mostanában :D mire messzebre kéne menni, megint szánsájn lesz. :D Ne menj ki a városból, egyszer próbáltam szörnyű volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Ne menj ki a városból, egyszer próbáltam szörnyű volt... :D nem akarok. Ha mégis kell, akkor visszadobom a téliket. De mivel elöreláthatólag nem megy az astra 5 km-nél többet jövöhétig, így maradnak. Állni ezzel is remekül tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Télivel is élvezet volt hazajönnöm, ami 3kmes út, de 20 percbe telt. :D Felénk még útzár is van a 8-ason, úgyhogy ma nem megyek Lurdyba. :D Én is örültem ennek az időnek, csütörtök este 10-kor volt vége a műszakomnak, de kénytelen voltam az éjszakát is benn tölteni, mert útzár volt. Nemrég értem haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Én is örültem ennek az időnek, csütörtök este 10-kor volt vége a műszakomnak, de kénytelen voltam az éjszakát is benn tölteni, mert útzár volt. Nemrég értem haza. Számtalan ismerősöm hívott fel, hogy el tudok e menni értük. :D Mondom nem. Városon belül is kockázatos lett volna elindulni, majdnem úgy volt, hogy egy ismerősöm nővéréért és a két gyerkőcért lemegyek a városban, mert se fűtés se villany, de aztán a zsernyákok felhozták őket. Sajnos a hólánc már nem jó erre a méretű télire. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Éljen a conti ts800 két éves de soha rosszabb gumim ne legyen! Tegnap Baja-Kevskemét irányába 200km és senki nem elözött meg ;) De én tucatnyi honda,bmw,audi,ford új autóst sorba... Nem én hajtotam hanem a sok alufelnis és hétvégi soför... Sokszor néztem a fékutat és stabilitást is, de kis túlzással izzadnom kellett hogy megcsússzon. Pedig a hó vastagsága a 5-8cm-t sehol nem haladta meg! Elképesztö számomra hogy ennyire megbénulnak. De még mindíg jobb mint amikor hajmeresztöen tolják ész nélkül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Éljen a conti ts800 két éves de soha rosszabb gumim ne legyen! Tegnap Baja-Kevskemét irányába 200km és senki nem elözött meg ;) De én tucatnyi honda,bmw,audi,ford új autóst sorba... Nem én hajtotam hanem a sok alufelnis és hétvégi soför... Sokszor néztem a fékutat és stabilitást is, de kis túlzással izzadnom kellett hogy megcsússzon. Pedig a hó vastagsága a 5-8cm-t sehol nem haladta meg! Elképesztö számomra hogy ennyire megbénulnak. De még mindíg jobb mint amikor hajmeresztöen tolják ész nélkül! Az enyém dettó! A nejem folyton nyugtat, hogy ne szitkozódjak a sok útibéna miatt. Azt mondja, hogy ahogy öregszem, úgy durvulok. Pedig csak 20%-al a csúszáshatár alatt autózom, mégis nem győzöm előzni őket. Tegnap is láttam itt a falu mellett teherautót a körforgalom korlátját áttörve az 5 méter mélyen levő szántóföldön kerekekkel az égnek állva. A két véglet: az egyik megy mint az eszetlen, és az árokban köt ki, a másik negyvennel bénáz az országúton... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Az enyém dettó! A nejem folyton nyugtat, hogy ne szitkozódjak a sok útibéna miatt. Azt mondja, hogy ahogy öregszem, úgy durvulok. Pedig csak 20%-al a csúszáshatár alatt autózom, mégis nem győzöm előzni őket. Tegnap is láttam itt a falu mellett teherautót a körforgalom korlátját áttörve az 5 méter mélyen levő szántóföldön kerekekkel az égnek állva. A két véglet: az egyik megy mint az eszetlen, és az árokban köt ki, a másik negyvennel bénáz az országúton... Szintén! Az elindulással bajok voltak és a gyorsítással, de mikor meg kellett állni, akkor nem volt probléma. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Szintén! Az elindulással bajok voltak és a gyorsítással, de mikor meg kellett állni, akkor nem volt probléma. :) Nekem csak Barum Polaris3 van, de semmi bajom nincs vele. Viszont mikor hajnalban mentünk be pestre sorra előztem az autókat meg városban is. Ott viszont mar üvöltöttem a kocsiból, mikor mar a sózott, mar csak nedves útra értünk az akkor előttem tötymörgő idióta ugyanúgy 30cal csorgott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Nekem csak Barum Polaris3 van, de semmi bajom nincs vele. Viszont mikor hajnalban mentünk be pestre sorra előztem az autókat meg városban is. Ott viszont mar üvöltöttem a kocsiból, mikor mar a sózott, mar csak nedves útra értünk az akkor előttem tötymörgő idióta ugyanúgy 30cal csorgott... Volt olyan kollégám, aki szerint a csillogó aszfalt lefagyást jelent. Még +20 Celsius fokos éjszakán is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Március15, 2013 Megoszt Elküldve Március15, 2013 Volt olyan kollégám, aki szerint a csillogó aszfalt lefagyást jelent. Még +20 Celsius fokos éjszakán is. :D :facepalm: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts