Guest Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Ha kell gyári kerékcsavar szóljál. :D Csak érdeklődés képen mennyiért adnád darabját és milyen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Csak érdeklődés képen mennyiért adnád darabját és milyen? :D Sörre cserélem. :D Gyári :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Sörre cserélem. :D Gyári :D Lenne 16 db-od is? :icon1: De újak igaz és még króm színűek? :icon1: Ha Kecskeméten jársz szólj aztán beszélhetünk! Mert, ha postázom a sört kifröcsög, az meg aztán hatalmas pazarlás ám! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Lenne 16 db-od is? :icon1: De újak igaz és még króm színűek? :icon1: Ha Kecskeméten jársz szólj aztán beszélhetünk! Mert, ha postázom a sört kifröcsög, az meg aztán hatalmas pazarlás ám! ;) Nem új. ;) Beszélj vkivel a kecsóiak közül...sokan járnak mindenfelé. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyongykristof Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/gumi_felni_disztarcsa/felni/14_alufelni_garnitura_1676196446.html Ez elvileg gyári opel alufelni, ilyet szeretnék a gíípre de az istennek nem találok sehol én már azt is el tudom képzelni hogy csak az egy opelkupak a felnibe :D remélem még látható a link mert már régi a hirdetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Hát ez minden, csak nem gyári opel felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyongykristof Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Hát ez minden, csak nem gyári opel felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyongykristof Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 És esetleg nem tudjátok hogy milyen márka esetleg típus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január23, 2013 Megoszt Elküldve Január23, 2013 Sztem intra, vagy rh... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyongykristof Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 találtam egy 15" oz szettet ami ET37-es felmegy az az astrára mindenféle szopás nélkül? az ET szám miatt kérdezem válaszotokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2013 Megoszt Elküldve Január25, 2013 találtam egy 15" oz szettet ami ET37-es felmegy az az astrára mindenféle szopás nélkül? az ET szám miatt kérdezem válaszotokat előre is köszönöm A szélesség nélkül az ET sokat nem mond, de ha valami 6-7 széles, gyári futóműre akkor föl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 hello! nyárára megvettem az alufelni garniturát és fel probáltam és egy probléma van az eredeti csavarok nem elég hosszuak :( én honnan tudom meg hogy mennyire hosszut kell vegyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Na, megvolt életem első defektje út közben. 37-es sz. főközlekedésű úton Miskolc és Szerencs között. Szóltak előre, hogy geciszar az út, ezért is mentem a többiekkel kb. 60-al. Este fél 6, szitáló eső, időpontnak megfelelő jó nagy forgalom. Nagyban szlalomozok, kikerülök egyet, kettőt, így megy ez, amíg ki nem kerültem kettőt, de egyenesen bele a harmadikba. Hatalmas kopp, a kormány ráz, mivel nem volt sok hátra Szerencsig, nem álltam meg. Beérek a MOL kútra, nézem a balt, okés, nézem a jobbat, nincs totál leeresztve, de 1,4 bárnál többet nem tudok belenyomni, de a 0,9-et tartja. Kívül okés a felni, biztos belül ütődött meg. Kértem a kutastól gumis számot, adtak. Felhívtam, fél órán belül kijön. Kijön, guruljunk el a műhelyig. Elgurultam, felni levesz: Nézegetjük, sietnem kellene, este 8-ig újhelybe kéne érjek. Hát meg van repedve a kockásítással párhuzamosan a 2. peremnél. Ezt hegeszteni kéne, de ez időigényesebb. Alternatíva: hegesztés + görgőzés 6e huf, vagy van ugyanilyen felni 5e. Utóbbit választottam, jattal fizettem 7e huftot. A gumin egy kezdetleges szálszakadás, minimális dudorral. Megyek tovább a 37-en, Tokajnál egy új fóka az út közepén vészvillogva, a bal elsőről lejőve a gumi, Sárospatakig 2 autó vészvillogva a padkán, pataktól újhelyig további 3. Nem mertem 50-nél többel menni, a kamionok meg toltak le az útról. Elvégeztem a dolgom, irány vissza, a 38-an már ######án lehetett haladni, mentem már 80/90-el Nyíregyig, onnan a négyesen 130-al hazáig. Beállok a garázsba. Reggel mennék, errefel a bal felnin is ott az ütésnyom kívül, ráadásul akkora szálszakadás, hogy azonnal lefőttem, hogy én meg ezzel jöttem haza a tegnap. Úgyhogy goto gumis, mikor leveszi a balt, belül is meg van ütve. Kigörgőzték (elég ügyesen), 2 új bridzssztón blizzak tralala (185/60R14, mert hátul is ilyen van) 38e huf számlásan. 0-tól 160-ig meg sem "remeg" a kormány. A görgőzött felnire kellett kemény 5g ólom. A 37-es kezelője meg bekaphassa, bőnyállal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Szép eset. A minap a tvben is volt, h arrafelé utas kátyúk vannak, mintsem kátyús utak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Kátyút. Nyomokban aszfaltot tartalmaz. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Pont ma jártam a környéken. Az a legdurvább, hogy az M3-as pályán is olyan brutális kátyúk vannak, hogy ha nem látom nem is hiszem el. Tavaly a 31-esen mentem. De az az út gyakorlatilag nem is létezik, csak egy főútnak csúfolt kátyútenger.... Mellesleg Bp sem büszkélkedhet túlságosan. pl. Kőbányai út, Éles sarok környéke, hogy csak egyet említsek a több százból... (Európa messze van) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Na, megvolt életem első defektje út közben. 37-es sz. főközlekedésű úton Miskolc és Szerencs között. Szóltak előre, hogy geciszar az út, ezért is mentem a többiekkel kb. 60-al. Este fél 6, szitáló eső, időpontnak megfelelő jó nagy forgalom. Nagyban szlalomozok, kikerülök egyet, kettőt, így megy ez, amíg ki nem kerültem kettőt, de egyenesen bele a harmadikba. Hatalmas kopp, a kormány ráz, mivel nem volt sok hátra Szerencsig, nem álltam meg. Beérek a MOL kútra, nézem a balt, okés, nézem a jobbat, nincs totál leeresztve, de 1,4 bárnál többet nem tudok belenyomni, de a 0,9-et tartja. Kívül okés a felni, biztos belül ütődött meg. Kértem a kutastól gumis számot, adtak. Felhívtam, fél órán belül kijön. Kijön, guruljunk el a műhelyig. Elgurultam, felni levesz: Nézegetjük, sietnem kellene, este 8-ig újhelybe kéne érjek. Hát meg van repedve a kockásítással párhuzamosan a 2. peremnél. Ezt hegeszteni kéne, de ez időigényesebb. Alternatíva: hegesztés + görgőzés 6e huf, vagy van ugyanilyen felni 5e. Utóbbit választottam, jattal fizettem 7e huftot. A gumin egy kezdetleges szálszakadás, minimális dudorral. Megyek tovább a 37-en, Tokajnál egy új fóka az út közepén vészvillogva, a bal elsőről lejőve a gumi, Sárospatakig 2 autó vészvillogva a padkán, pataktól újhelyig további 3. Nem mertem 50-nél többel menni, a kamionok meg toltak le az útról. Elvégeztem a dolgom, irány vissza, a 38-an már ######án lehetett haladni, mentem már 80/90-el Nyíregyig, onnan a négyesen 130-al hazáig. Beállok a garázsba. Reggel mennék, errefel a bal felnin is ott az ütésnyom kívül, ráadásul akkora szálszakadás, hogy azonnal lefőttem, hogy én meg ezzel jöttem haza a tegnap. Úgyhogy goto gumis, mikor leveszi a balt, belül is meg van ütve. Kigörgőzték (elég ügyesen), 2 új bridzssztón blizzak tralala (185/60R14, mert hátul is ilyen van) 38e huf számlásan. 0-tól 160-ig meg sem "remeg" a kormány. A görgőzött felnire kellett kemény 5g ólom. A 37-es kezelője meg bekaphassa, bőnyállal. Mi lett volna, ha 16-17 colos a felnid, és peres a gumid??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Mi lett volna, ha 16-17 colos a felnid, és peres a gumid??? ugyan ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 ugyan ez? Lehet inkább mindegyik törik... A sérülést elnézve küllőig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Többek közt ezért vettem rendőr astra felniket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Mi lett volna, ha 16-17 colos a felnid, és peres a gumid??? Nem ettem meszet. Ezek után 175/65-öt akartam volna venni, de akkor abból 4 is kellett volna, az meg most nem fért bele. Pont 2 héttel ezelőtt kapott új lengéscsillapítókat elől, azon filóztam, hogy mi lett volna, ha még a régi lett volna benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Február9, 2013 Megoszt Elküldve Február9, 2013 Nem ettem meszet. Ezek után 175/65-öt akartam volna venni, de akkor abból 4 is kellett volna, az meg most nem fért bele. Pont 2 héttel ezelőtt kapott új lengéscsillapítókat elől, azon filóztam, hogy mi lett volna, ha még a régi lett volna benne... +1 rugó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Mi lett volna, ha 16-17 colos a felnid, és peres a gumid??? Egy jópár telet végigcsináltam már 16os peres télivel...és láss csodát, még mindig nem kellett görgőzni. Nyilván ha olyan az út, kicsapom a vészvillogót, aztán kerüljenek ki. Nem kell felhozni 3hetente a sérelmeid. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Egy jópár telet végigcsináltam már 16os peres télivel...és láss csodát, még mindig nem kellett görgőzni. Nyilván ha olyan az út, kicsapom a vészvillogót, aztán kerüljenek ki. Nem kell felhozni 3hetente a sérelmeid. :D Nem sérelem... :) Realitás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2013 Megoszt Elküldve Február10, 2013 Egy jópár telet végigcsináltam már 16os peres télivel...és láss csodát, még mindig nem kellett görgőzni. Nyilván ha olyan az út, kicsapom a vészvillogót, aztán kerüljenek ki. Nem kell felhozni 3hetente a sérelmeid. :D Sérelem ha!. bezzeg én mindíg "rinyáltam" ha valami bajom volt... <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts