Endre06 Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 DOTZ IMOLA, végre megvannak. :icon10: Már csak a tavaszt várjuk. :icon1: Rég ilyet kerestem! Jobban vártam, mint a Jézuskát. :blink: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Uhh de szép állapotba vannak, megkérdezhetem mennyi volt? Csak mert még 2év után se találtam számomra megfelelő felnit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Én is hosszú ideje kerestem, de sehol nem találtam. Sok volt, amit kinéztem és mondom majd "holnap" megrendelem. Mikor rendelni szerettem volna már el is vitték. Ha lát az ember abban a pillanatban lépni kell. Ez a felni már régről tetszett, de újnak borsos ára van, mert közel 20.000 Ft darabja. Az meg nem lenne kevés. Erre is csak véletlen akadtam rá egy vasárnap délután! :D Kár leírnom, hogy mennyi volt mert úgy sem hiszed el. :icon1: Annyit mondok, hogy lemezfelni áron vettem. :icon10: Postaköltséggel 37.500 Ft volt. Nekem magamtól ez volt a karácsonyi ajándék. :D Mondom jobban vártam, mint a Jézuskát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Én is hosszú ideje kerestem, de sehol nem találtam. Sok volt, amit kinéztem és mondom majd "holnap" megrendelem. Mikor rendelni szerettem volna már el is vitték. Ha lát az ember abban a pillanatban lépni kell. Ez a felni már régről tetszett, de újnak borsos ára van, mert közel 20.000 Ft darabja. Az meg nem lenne kevés. Erre is csak véletlen akadtam rá egy vasárnap délután! :D Kár leírnom, hogy mennyi volt mert úgy sem hiszed el. :icon1: Annyit mondok, hogy lemezfelni áron vettem. :icon10: Postaköltséggel 37.500 Ft volt. Nekem magamtól ez volt a karácsonyi ajándék. :D Mondom jobban vártam, mint a Jézuskát. Aaaaha az nagyon tuti ár érte és tényleg szépek se padka se semmi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Aaaaha az nagyon tuti ár érte és tényleg szépek se padka se semmi! ;) Nem mondom, hogy 1-2 apró hiba nem látszik rajta, de azért csak egy használt felniről beszélünk. De hát ennyiért, ajándék volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Nem akarom rombolni az örömöd, de azért annyira nem volt olcsó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Nem akarom rombolni az örömöd, de azért annyira nem volt olcsó. :) 8.750 Ft-os darabáron ilyen alufelnit azért elég ritkaság találni, ami ilyen állapotban van. Másrészről nem hátrány, ha tetszik is. :icon1: Összességében akkor is olcsó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 8.750 Ft-os darabáron ilyen alufelnit azért elég ritkaság találni, ami ilyen állapotban van. Másrészről nem hátrány, ha tetszik is. :icon1: Összességében akkor is olcsó volt. Nem vitázom. Örülök, ha örülsz és elégedett vagy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 Nem vitázom. Örülök, ha örülsz és elégedett vagy. :) Nem gondolom, hogy vitázol. Mindenkinek lehet egyéni véleménye. :icon1: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 A 14-es aluk 20-35 között szoktak lenni állapottól függően. A 35 az már tényleg a teteje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2013 Megoszt Elküldve Január10, 2013 A 14-es aluk 20-35 között szoktak lenni állapottól függően. A 35 az már tényleg a teteje... Persze, csak ha valaki nem "egy szett 14-es alut" keres hanem "azt a szett 14-es alut" akkor tuti éppen nincs a világon eladó. Persze egy héttel azután, hogy az ember megveszi, már tele lesz vele minden hirdetö oldal, de egy bizonyos szettet keresni mindig szívás, ha nincs valamelyik Lurdysnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorvill Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Üdv! 14-es kerekem van astra f 1.6 caravan mi az idális guminyomás az első kerekekben és hátsókban ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Üdv! 14-es kerekem van astra f 1.6 caravan mi az idális guminyomás az első kerekekben és hátsókban ? Terhelés- és gumiméretfüggő, de kb 2,1 - 2,2 bar elől és hátul. De teljes (maximális) terhelésnél hátul a 3,0 - 3,2 is engedett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Én ezekkel voltam így anno: http://autobazar.hyp...abidka-praha-9/ Nekem is ez jött be... :) És ezt nem lehet megunni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január17, 2013 Megoszt Elküldve Január17, 2013 Üdv! 14-es kerekem van astra f 1.6 caravan mi az idális guminyomás az első kerekekben és hátsókban ? Az üzemanyag betöltőnyílás ajtaján ott vannak egy matricán az értékek. Legalábbis az enyémen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Continental ContiPremiumContact 2 gumival kapcsolatosan van valakinek tapasztalata? Illetve érdemes most megvennem 15500ft-ért vagy vagy lesz ilyen árban, netalán olcsóbban szezonban is (március eleje)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Continental ContiPremiumContact 2 gumival kapcsolatosan van valakinek tapasztalata? Illetve érdemes most megvennem 15500ft-ért vagy vagy lesz ilyen árban, netalán olcsóbban szezonban is (március eleje)? Én a SportContact 2-t néztem ki magamnak, mert baromi jó értékeket kapott a teszteken, meg a leírásokban. Ja és olcsóbb is picit, mint a többi. Azt viszont nem tudom, hogy most vegyem meg, vagy tavasszal (még)lejjebb árazzák-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Én a SportContact 2-t néztem ki magamnak, mert baromi jó értékeket kapott a teszteken, meg a leírásokban. Ja és olcsóbb is picit, mint a többi. Azt viszont nem tudom, hogy most vegyem meg, vagy tavasszal (még)lejjebb árazzák-e. Jó cucc. Tavaly azzal jártam és naggyon jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Én a SportContact 2-t néztem ki magamnak, mert baromi jó értékeket kapott a teszteken, meg a leírásokban. Ja és olcsóbb is picit, mint a többi. Azt viszont nem tudom, hogy most vegyem meg, vagy tavasszal (még)lejjebb árazzák-e. Hát ezen agyalok én is, de holnap rákérdezek a dot-ra és ha nem öreg szerintem én lecsapok rá még most! Mellesleg néztem a Sportcontactot is de az csak "holdjáró" méretben találtam :P Nekem 175/65 r14 van télinek és az bejött én maradok annál, amíg astram van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január21, 2013 Megoszt Elküldve Január21, 2013 Hát ezen agyalok én is, de holnap rákérdezek a dot-ra és ha nem öreg szerintem én lecsapok rá még most! Mellesleg néztem a Sportcontactot is de az csak "holdjáró" méretben találtam :P Nekem 175/65 r14 van télinek és az bejött én maradok annál, amíg astram van... Nekem pont holdjáró kell. :D Jó lesz az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Ha szeretnék kerékcsavarokat rendelni, akkor milyen adatokra van szükségem? (Opel Astra F '98 - X14NZ) Nehogy túl rövid, vagy túl hosszú legyen, menetszám, stb?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Azt hiszem meg is találtam: - Kulcsnyílás >> 17 - Menetméret >> M12 - Menetemelkedés >> 1,5 mm - Hossz >> 20 mm - Csavar/anya kivitel >> Kúpprofil anya - Csavarfej/anya profil >> Külső hatlapfej Stimmel, vagy igazam van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Az astra csavaros, nem anyás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Az astra csavaros, nem anyás. Úgy néz ki, hogy ezt így hívják! Azt én is tudom, hogy csavaros. :icon1: Csak a honlapon a részletes leírás így írja és ezt illesztettem be. ;) http://opelalkatreszek.cegvalaszto.hu/alkatreszek/alkatresz/kerekfelfuggesztes/kategoria/kerekcsavar/marka/astra+f/tipus/5536/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Ha kell gyári kerékcsavar szóljál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Én a SportContact 2-t néztem ki magamnak, mert baromi jó értékeket kapott a teszteken, meg a leírásokban. Ja és olcsóbb is picit, mint a többi. Azt viszont nem tudom, hogy most vegyem meg, vagy tavasszal (még)lejjebb árazzák-e. Nekem a cégesemen anno utoljára ez a gumi volt (igaz focus 2-n 205/55 16 -de gondolom kisebb méretben is hasonló). Életemben nem volt ilyen fa.a gumim, pedig tizenegypárévig évi 50-60 ezret mentem )jópár gumit kipróbáltam, elhasználtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts