megadave Elküldve Január6, 2013 Elküldve Január6, 2013 Pirelli jóféle, de nézzél utána neten az ADAC teszteknek. Az alapján választottam én is a Contikat (meg pár fórumtárs ajánlása miatt is) és nem bántam meg az árát. 20 ezer forint / darab. Tényleg az ADAC teszteket még nem is néztem. köszi ;) Azt viszont nem hinném, hogy 20-ból megúszom. Picit nagyobb kell. :D
spzoli Elküldve Január6, 2013 Elküldve Január6, 2013 Nyári gumikat nézegetek mostanában, amíg még akciósak. Ezekről van valakinek tapasztalata? Használt ilyeneket valaki? Pirelli P Zero Nero Yokohama Parada PA-01 Yokohama S.drive AS-01 Egyéb tipp? :huh: köszi! Én nem vennék újra pzerot...nem jött be. Parada nem kell neked. Sdrive jó.
megadave Elküldve Január6, 2013 Elküldve Január6, 2013 Én nem vennék újra pzerot...nem jött be. Parada nem kell neked. Sdrive jó. Miért? :D Neked mi van a nagyfelnin? Vagy mik vannak, inkább? Tippeket véleményeket gyűjtök még.
spzoli Elküldve Január6, 2013 Elküldve Január6, 2013 Miért? :D Neked mi van a nagyfelnin? Vagy mik vannak, inkább? Tippeket véleményeket gyűjtök még. Volt pzerom, de olyan bizonytalanul veszítette el a tapadását a határon. Kissé sunyin kúszott. Most contisport3 van, ég és föld. Sokkal kiszámíthatóbb. Paradát csak csapatni használok. Nem sokat mentem vele utcán, de nem egyszer volt, h vizet látott, majd menet közben elkapart :D Viszont tudok olyan userről, aki azt mondta, "a parada harapja a havat"... :D
megadave Elküldve Január6, 2013 Elküldve Január6, 2013 Volt pzerom, de olyan bizonytalanul veszítette el a tapadását a határon. Kissé sunyin kúszott. Most contisport3 van, ég és föld. Sokkal kiszámíthatóbb. Paradát csak csapatni használok. Nem sokat mentem vele utcán, de nem egyszer volt, h vizet látott, majd menet közben elkapart :D Viszont tudok olyan userről, aki azt mondta, "a parada harapja a havat"... :D Oké, köszi. A Parada nekem is inkább pályázós, csapatós guminak tűnt, de azért mondom rákérdezek. Havat... pff...nyilván! :D A Conti jó, de abban a méretben,ami nekem kell csak a sport2 volt és drágább is. Mindegy még van időm gondolkozni rajta. Eddig az Sdrive vezet nálam. Majd meglátjuk mi lesz.
spzoli Elküldve Január6, 2013 Elküldve Január6, 2013 Oké, köszi. A Parada nekem is inkább pályázós, csapatós guminak tűnt, de azért mondom rákérdezek. Havat... pff...nyilván! :D A Conti jó, de abban a méretben,ami nekem kell csak a sport2 volt és drágább is. Mindegy még van időm gondolkozni rajta. Eddig az Sdrive vezet nálam. Majd meglátjuk mi lesz. Stefan használt a vectran sdriveot. Tud róla sztem nyilatkozni. ;)
Guest Elküldve Január6, 2013 Elküldve Január6, 2013 Nem tudom az F-es Astra 100%-ra pontos felni méreteit csak, hogy 14" és 4x100-as osztókörű. A kérdésem az lenne, hogy egy 6x14 4x100 ET38 60 mm-es agymérettel minden gond nélkül felmegy rá?
Dáwid Elküldve Január6, 2013 Elküldve Január6, 2013 Volt pzerom, de olyan bizonytalanul veszítette el a tapadását a határon. Kissé sunyin kúszott. Most contisport3 van, ég és föld. Sokkal kiszámíthatóbb. Paradát csak csapatni használok. Nem sokat mentem vele utcán, de nem egyszer volt, h vizet látott, majd menet közben elkapart :D Viszont tudok olyan userről, aki azt mondta, "a parada harapja a havat"... :D Harapta a padkát is :lol:
DTJE Elküldve Január6, 2013 Elküldve Január6, 2013 Nem tudom az F-es Astra 100%-ra pontos felni méreteit csak, hogy 14" és 4x100-as osztókörű. A kérdésem az lenne, hogy egy 6x14 4x100 ET38 60 mm-es agymérettel minden gond nélkül felmegy rá? kb 21mm-el lesz szélesebb a nyomtávod + kell egy garnitúra tehermentesítő gyűrű 56,5mm-re. SZerintem nem lesz gond vele :icon1:
Guest Elküldve Január7, 2013 Elküldve Január7, 2013 Köszi. :icon1: Utánanéztem a tehermentesítőknek és olvastam, hogy ezeket gyártják műanyagból és alumíniumból. Gondolom az utóbbit, alumíniumot éri meg venni?! Egyébként, ha F-es Astrához szeretnék valami designos kerékcsavarokat rendelni akkor pontosan milyen adatokra van szükségem? Esetleg van valami ötleg, hogy olcsón honnan érdemes rendelni egyiket, másikat?
invictus Elküldve Január7, 2013 Elküldve Január7, 2013 Stefan használt a vectran sdriveot. Tud róla sztem nyilatkozni. ;) Neki nem ADrive volt?
megadave Elküldve Január7, 2013 Elküldve Január7, 2013 Borbet bs? Ön nyert. Azért ebből a szögből nem volt egyszerű. Vagy mégis?
Morpheus Elküldve Január7, 2013 Elküldve Január7, 2013 kb 21mm-el lesz szélesebb a nyomtávod + kell egy garnitúra tehermentesítő gyűrű 56,5mm-re. SZerintem nem lesz gond vele :icon1: Egyszerűbb lenne ha 56,5-ös felnit vesz nem?
Dáwid Elküldve Január7, 2013 Elküldve Január7, 2013 Ön nyert. Azért ebből a szögből nem volt egyszerű. Vagy mégis? Zoli a perem sérülés mintájából is tud jósolni :lol:
Zollek Elküldve Január7, 2013 Elküldve Január7, 2013 Csáó Sikerült szert tennem egy VW 13as felni szettre, amit f astrámhoz (téli gumikhoz) szeretnék használni. Osztókör agyátmérő szélesség stimmel, viszont az ET szám nem. Míg a GM felnijeim ET46osak, addig a VW felnik csak 38asak. Ez vmiben befolyásolhatja a kocsi viselkedését? egyáltalán érdemes felrakni? esetleg érdemes lenne vmi nyomtávszélesítőt alászerelnem? Csáó
Dark_Errant Elküldve Január7, 2013 Elküldve Január7, 2013 Csáó Sikerült szert tennem egy VW 13as felni szettre, amit f astrámhoz (téli gumikhoz) szeretnék használni. Osztókör agyátmérő szélesség stimmel, viszont az ET szám nem. Míg a GM felnijeim ET46osak, addig a VW felnik csak 38asak. Ez vmiben befolyásolhatja a kocsi viselkedését? egyáltalán érdemes felrakni? esetleg érdemes lenne vmi nyomtávszélesítőt alászerelnem? Csáó Ha nem keverem ossze mint szoktam, akkor ezzel a felnivel 8mm-rel kijebb lesz a kereked, szal szelesitot ne vegyel ra :)
wookie Elküldve Január7, 2013 Elküldve Január7, 2013 Ezzel a felnivel már így is szélesebb lesz a nyomtávod.
Gyorshajtó Elküldve Január9, 2013 Elküldve Január9, 2013 Hali! F astra Gsi felnik jók G astrára? Asszem az 1.4 és 1.6 még ott is 4 csavaros csak a tehermentesítő furatban nem vagyok biztos hogy stimmel-e. Köszi!
Guest Elküldve Január9, 2013 Elküldve Január9, 2013 DOTZ IMOLA, végre megvannak. :icon10: Már csak a tavaszt várjuk. :icon1: Rég ilyet kerestem! Jobban vártam, mint a Jézuskát. :blink: http://kepfeltoltes.hu/130109/20130109_131848_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
megadave Elküldve Január9, 2013 Elküldve Január9, 2013 DOTZ IMOLA, végre megvannak. :icon10: Már csak a tavaszt várjuk. :icon1: Rég ilyet kerestem! Jobban vártam, mint a Jézuskát. :blink: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Nekem is voltak ötágú felnik a kocsin, de az a bajom velük, hogy hamar megunhatók. De ezek egész pofásak. Méretek?
hetyke Elküldve Január10, 2013 Elküldve Január10, 2013 DOTZ IMOLA, végre megvannak. :icon10: Már csak a tavaszt várjuk. :icon1: Rég ilyet kerestem! Jobban vártam, mint a Jézuskát. :blink: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Én ezekkel voltam így anno: http://autobazar.hyperinzerce.cz/disky-cepicky-tlumice/inzerat/3616516-aez-icon-5-nabidka-praha-9/
Guest Elküldve Január10, 2013 Elküldve Január10, 2013 Nekem is voltak ötágú felnik a kocsin, de az a bajom velük, hogy hamar megunhatók. De ezek egész pofásak. Méretek? A felni méretei: 6x14 , 4x100 , ET38 , 60 mm agyméret miatt kell a tehermentesítő, mert ugye az F-es Astrának 56,5 mm. Kérdeztem is, hogy milyen tehermentesítőt érdemes venni, műanyagot vagy alumíniumot?! Egyébként a rejtett szelepekről mi a véleményetek?
Recommended Posts