Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nekem is van 2 :icon1:. Eladom neked és akkor lesz 6 felnid. Mit szólsz hozzá? :lol:

adok hozzá egy 15ös alut? na??? :D :D

Az jóó. Csinálok belőle csapatszállító harckocsit. :D :D

• 2 weeks later...
Elküldve

már megint kérdeznék :D

Adott egy felnigarnitúra jó áron jó állapotú, de azt írja az ürge hogy 51,6-os az agyátmérő. bár ez nekem furcsa hogy nem 5re vagy 0ra végződik

az ugye nyilvánvaló hogy az 56,5-ös agyra ez nem igazán rakható fel :D csak nagykalapáccsal :D

a kérdésem pedig az lenne hogy vajon ki lehet e szedetni ez a kb 5mm-t

mellékelek képet is erről lenne szó. kép alapján elférne szerintem a 2.5-2.5 mm, de potyára nem akarnám megvenni.

köszöntem előre is :D

Elküldve

már megint kérdeznék :D

Adott egy felnigarnitúra jó áron jó állapotú, de azt írja az ürge hogy 51,6-os az agyátmérő. bár ez nekem furcsa hogy nem 5re vagy 0ra végződik

az ugye nyilvánvaló hogy az 56,5-ös agyra ez nem igazán rakható fel :D csak nagykalapáccsal :D

a kérdésem pedig az lenne hogy vajon ki lehet e szedetni ez a kb 5mm-t

mellékelek képet is erről lenne szó. kép alapján elférne szerintem a 2.5-2.5 mm, de potyára nem akarnám megvenni.

köszöntem előre is :D

Acélfelnit akarsz venni? Van nekem négy db gyári, 14 es.

Elküldve

acélfelniből kivetetni ennyit, ilyen méretű játékfelninél értelmetlen...vedd meg Tiv.ét...

az nálad mit takar hogy játékfelni?

Elküldve

Amit nem tudok feltenni az autómra, az mind az. :D 13-14-15"

a tácsa miatt? nekem az is a gyári aszem 236os, úgyhogy elfér még a 13as is :D , az 1.4hez nekem elegendő.

Elküldve

a tácsa miatt? nekem az is a gyári aszem 236os, úgyhogy elfér még a 13as is :D , az 1.4hez nekem elegendő.

Igen, amiatt. Vegyél gyári 14es opel felnit. Nagyon sok van, nem kell csak felgumizni, és feltenni.

Elküldve

Sziasztok!

Veri nyú vagyok itt. 14-es F Astra felnit keresek SOS.

Fontos a jó állapot is.

Ha valakinek van ilyen, sikkancson!

Debreceni vagyok.

gondolateam99@yahoo.com

Üdv,

Doni_99

Elküldve

Sziasztok!

Veri nyú vagyok itt. 14-es F Astra felnit keresek SOS.

Fontos a jó állapot is.

Ha valakinek van ilyen, sikkancson!

Debreceni vagyok.

gondolateam99@yahoo.com

Üdv,

Doni_99

Attól hogy új vagy, a szabályzatot el kellene olvasni. Van Adok-Veszek rész, oda kellene ezt beírni. :)

Elküldve

Üdv!

Az F Astra gyári felni ET száma ugye 46. Úgy hallottam nem egészséges 3-4 számmal nagyobb eltérésű felnit tenni rá, mivel rongálja a futóművet. Ugyanakkor sok helyen látom hogy F Astrát 38as meg 35ös ET számú felnivel használnak. Valóban számít az eltérés vagy nyugodtan lehet tenni rá jóval kisebb mélységűt is?

Elküldve

Üdv!

Az F Astra gyári felni ET száma ugye 46. Úgy hallottam nem egészséges 3-4 számmal nagyobb eltérésű felnit tenni rá, mivel rongálja a futóművet. Ugyanakkor sok helyen látom hogy F Astrát 38as meg 35ös ET számú felnivel használnak. Valóban számít az eltérés vagy nyugodtan lehet tenni rá jóval kisebb mélységűt is?

Az enyémet ET 49-es 14"-os 5,5" széles (gyári lemez)

Amúgy meg az ET 35-38-ast rá lehet tenni mert az meg ha már 6"-os az pont annyival van kijebb ET-ben mint amennyivel beljebb szélesebb is, ill nekem így magyarázta a gumis. Szóval nézd a szélességet is! ;)

Elküldve

Az enyémet ET 49-es 14"-os 5,5" széles (gyári lemez)

Amúgy meg az ET 35-38-ast rá lehet tenni mert az meg ha már 6"-os az pont annyival van kijebb ET-ben mint amennyivel beljebb szélesebb is, ill nekem így magyarázta a gumis. Szóval nézd a szélességet is! ;)

Köszi:)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.