molro Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/olcso_alufelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 http://racing-bazar..../olcso_alufelni Ez most kérdés vagy válasz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mattix Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Beférni befér. A hátsó lökös széléhez lesz viszonylag közel, (1,5-2 centi körül) de amúgy fölmegy. Köszi a választ, ha befér akor nekem jó lesz max a km óra fog mást mutatni..ismerőstől van a gumi jó áron méretváltás miatt..nem akarom elszalasztani.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Köszi a választ, ha befér akor nekem jó lesz max a km óra fog mást mutatni..ismerőstől van a gumi jó áron méretváltás miatt..nem akarom elszalasztani.. Sztem legjobb lenne eladnod vagy elcserélni Astrához való méretűre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Beférni befér. A hátsó lökös széléhez lesz viszonylag közel, (1,5-2 centi körül) de amúgy fölmegy. Köszi a választ, ha befér akor nekem jó lesz max a km óra fog mást mutatni..ismerőstől van a gumi jó áron méretváltás miatt..nem akarom elszalasztani.. Igen talán befér. De sárpofozóra már nem futja a helyből... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Április16, 2012 Megoszt Elküldve Április16, 2012 Köszi a választ, ha befér akor nekem jó lesz max a km óra fog mást mutatni..ismerőstől van a gumi jó áron méretváltás miatt..nem akarom elszalasztani.. kb olyan, mintha a kocsiban plusz 150 kg súly lenne... induláskor megérzed nagyon, és fogyasztásban még inkább... Az autó nem a sebesség megtartásánál fogyaszt sokat, hanem gyorsuláskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 185/70 14-el jártam, és semmi gondom nem volt vele, pedig volt agyf.szig pakolva bőven. Utána jött 4 centis ültetés, még mindig nem volt bajom vele, megpakolva se. Most 205/45 16-ok vannak fönt, az ültetéssel, és még mindig nem sikerült úgy megpakolnom, hogy a kerék érjen bele, pedig másolópapírt szállítok... Az alja hamarabb koppan, mint hogy a kerék érjen bele valahol... (és megsúgom, hogy a 205/45 16-al a fogyim 5.8 városban...A km óra pedig csak pontosabb lesz :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 185/70 14-el jártam, és semmi gondom nem volt vele, pedig volt agyf.szig pakolva bőven. Utána jött 4 centis ültetés, még mindig nem volt bajom vele, megpakolva se. Most 205/45 16-ok vannak fönt, az ültetéssel, és még mindig nem sikerült úgy megpakolnom, hogy a kerék érjen bele, pedig másolópapírt szállítok... Az alja hamarabb koppan, mint hogy a kerék érjen bele valahol... (és megsúgom, hogy a 205/45 16-al a fogyim 5.8 városban...A km óra pedig csak pontosabb lesz :lol: ) Én ezt akkor sem értem. Nekem eddig a nyáriak 195/60 R15-ösök voltak ET35-ös felniken. Amíg nem szedettem ki egy kicsit a hátsó sárvédő pereméből, bele-bele karmolt a gumik oldalába... :( Most, hogy sikerült 195/50 R15-ös gummákat szerezni, még nem tapasztaltam a belekarmolást. Ennyire mászkálna a hátsó hidam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Én ezt akkor sem értem. Nekem eddig a nyáriak 195/60 R15-ösök voltak ET35-ös felniken. Amíg nem szedettem ki egy kicsit a hátsó sárvédő pereméből, bele-bele karmolt a gumik oldalába... :( Most, hogy sikerült 195/50 R15-ös gummákat szerezni, még nem tapasztaltam a belekarmolást. Ennyire mászkálna a hátsó hidam? Ha elég puha a rugó es a gátló akkor le"eshet" addig a kasztni Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Néha nekem is beleért.. :D ..de már szerencsére nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Ezt dobták hozzám ma. A gumikat eldobom róla, és kicsit kipofozom, lefestem. ET 35. erre felrakom a brutális 175/65x14 gumikat. :D El fog férni? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Csomiban akár együtt is. :D Még a végén megszólnak, hogy 6ra rá mered tenni a 175öt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Csomiban akár együtt is. :D Még a végén megszólnak, hogy 6ra rá mered tenni a 175öt :D Szerinted is necces? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Nem is tudod mennyire. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Nakang gumit vegyél rá, az pont erre van fejlesztve, hogy széles felnire keskeny gumi és az oldalfala ferdén feszül... merevebb oldalfallal gyártják mint bármilyen más gumit a piacon :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Nakang gumit vegyél rá, az pont erre van fejlesztve, hogy széles felnire keskeny gumi és az oldalfala ferdén feszül... merevebb oldalfallal gyártják mint bármilyen más gumit a piacon :evilgrin: 6" mióta széles? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 6" mióta széles? :D mióta a Gyuri bele told még 3-at :lol: Gusztiéra is asszem' csak 5,5 lesz ráírva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Nakang gumit vegyél rá, az pont erre van fejlesztve, hogy széles felnire keskeny gumi és az oldalfala ferdén feszül... merevebb oldalfallal gyártják mint bármilyen más gumit a piacon :evilgrin: Persze. :icon1: biztos új gumikat veszek rá. :D Jó lesz a meglévő 170/65 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 mióta a Gyuri bele told még 3-at :lol: Gusztiéra is asszem' csak 5,5 lesz ráírva :D Na jójó, de próbáltam elképzelni, hogy tényleg6on mi az ami feszül.. :D 135 talán... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Na jójó, de próbáltam elképzelni, hogy tényleg6on mi az ami feszül.. :D 135 talán... :D Kinézetre oké a feszülés......de az első komolyabb tempós kanyarnál elvérzik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Kinézetre oké a feszülés......de az első komolyabb tempós kanyarnál elvérzik. földurrantott 135-el tempó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 földurrantott 135-el tempó? :D A feszülésre, mint általános jelenségre tettem a megjegyzést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 A feszülésre, mint általános jelenségre tettem a megjegyzést. Jóó persze, de azért megvan az a a szint ahol még mehet a baccadneki, meg már mutat is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Jóó persze, de azért megvan az a a szint ahol még mehet a baccadneki, meg már mutat is :rolleyes: Ha nem kitekert kormánnyal parkolsz, csak a mögötted lévő látja a 135-ös gumit... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Kinézetre oké a feszülés......de az első komolyabb tempós kanyarnál elvérzik. Azért én használom is a sportcontact3at, és még nem akart lejönni. No de addig jó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts