FPepe Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Sziasztok. Maradok acélfelnis nyári száguldozó. Nem nagyon szeretek 100alatt döcögni és kanyarokban sem 20-ra lefékezni, viszont szeretem ha nedves/vizes úton is van tapadás. Az uniroyal rainexpert gumit jó választásnak tartanám csak nemtudom milyen méretű lenne a legjobb, ne illegjen billegjen kanyarban viszont feküdjön annyira hogy tartson. Ezek között vacillálok: 185/60R14 82H 185/55R14 80H 195/60R14 86H Szerintetek? Sztem az elsőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szemii Elküldve Február28, 2012 Megoszt Elküldve Február28, 2012 Hali! Tudnátok ajánlani nekem alufelnire valami fényező spray-t vagy krémet? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 szevasztok!azt nem tudná nekem vki megmondani h 60as agyméretü alufelni jó e f astrámra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 szevasztok!azt nem tudná nekem vki megmondani h 60as agyméretü alufelni jó e f astrámra? Tehermentesítővel jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 és vhol olcsó pénzér dobálnak ilyet?mer ha jol emléxem közel 3ezer darabja boltba:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 és vhol olcsó pénzér dobálnak ilyet?mer ha jol emléxem közel 3ezer darabja boltba:( Bármelyik esztergályos bácsikához bemész, hogy faragjon egy garnitúrát, szerintem a 4-et megcsinálja ennyiért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabi16v Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 okés.köszönöm szépen!szomszédom pont esztergályos :D de ha mondom neki h 4tehermentesitö alátét kell,1böl vágja majd h miböl kell azt csinálni? :D vagy ez alap,én vok csak enyire tudatlán xd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 okés.köszönöm szépen!szomszédom pont esztergályos :D de ha mondom neki h 4tehermentesitö alátét kell,1böl vágja majd h miböl kell azt csinálni? :D vagy ez alap,én vok csak enyire tudatlán xd Semmi extra anyag nem kell, csak két pontos méret. Mivel minden oldalról meg van támasztva, elég ha nem összenyomható anyagból van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Én amikor néztem tehermentesítőket akkor 650-1200Ft-ig volt db-ja vagy fehér vagy narancs színűek, bár nem tom a színnek van-e jelentőssége, hogy esetleg lágyabb vagy keményebb anyag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Sziasztok ! Nincs valakinek 1db 13 colos f astrára való gyári dísztárcsája eladó, még ha kicsit hibás az sem baj??? és mennyiért. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Sziasztok ! Nincs valakinek 1db 13 colos f astrára való gyári dísztárcsája eladó, még ha kicsit hibás az sem baj??? és mennyiért. köszi Nekem nincs, de tudok olyan autósboltot Újpesten, ahol lehet ilyet venni, én is vettem, 14-es garnitúrát. Megfelel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Nekem nincs, de tudok olyan autósboltot Újpesten, ahol lehet ilyet venni, én is vettem, 14-es garnitúrát. Megfelel? ott 1-et is lehet venni? persze mond meg köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március1, 2012 Megoszt Elküldve Március1, 2012 Sziasztok ! Nincs valakinek 1db 13 colos f astrára való gyári dísztárcsája eladó, még ha kicsit hibás az sem baj??? és mennyiért. köszi Lehet, hogy van egy darabom. Megnézem, aztán írok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 Lehet, hogy van egy darabom. Megnézem, aztán írok :) ohh köszi várom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 ott 1-et is lehet venni? persze mond meg köszi. Szerintem lehet. Pozsonyi út 4/f, az üzletsoron. jato-mobil Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 ohh köszi várom. Bocsi nem ilyen ami bent van. (volt, mert amikor elővettem megnézni, rácsapott a szembe-szomszéd :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Halihó, sziasztok;) eladóvá vált az autóm '96 Fastra X16XEL sedan. tavaly vettem rá egy garnitúra új YOKOHAMA gumiszettet nem olcsóé... van egy suzuki stiftem még itthon egy régebbi 98as évjárat. a gyári lyukosztása 4x114,3 (elvileg) szerintetek létezik ilyen lyukosztással 14"os felni? nem akarom odaadni a yokohamákat az opelhoz hanem át akarom tenni a suzukira csak nem jó a gyári felnim hozzá :S suzka gumiméret:155/70R13 Opel gumiméret: 185/65R14 szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Nagy a bánatom! Elvesztettem az egyik gyári dísztárcsámat. Pedig 7 éve is csak egy darab dísztárcsával vettem a neppertől a kocsit, de többszöri szerencsével sikerült összegyűjtenem a hiányzó darabokat két menetben a német ebayről nem kis pénzért..... Most megint hiányzik 1 db ebből a 20 éves 14"-os típusból. Kerestem a német ebayen megint, de 1600 hirdetést átböngészve csak egyetlen (bár gyári új) darabot találtam, de a mocsok német nem hajlandó Magyarországra elküldeni! Vaterán is próbáltam, de ott sincs. Ha véletlenül valaki találna egyet, nagy jót tenne velem, ha eladná nekem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Nagy a bánatom! Elvesztettem az egyik gyári dísztárcsámat. Pedig 7 éve is csak egy darab dísztárcsával vettem a neppertől a kocsit, de többszöri szerencsével sikerült összegyűjtenem a hiányzó darabokat két menetben a német ebayről nem kis pénzért..... Most megint hiányzik 1 db ebből a 20 éves 14"-os típusból. Kerestem a német ebayen megint, de 1600 hirdetést átböngészve csak egyetlen (bár gyári új) darabot találtam, de a mocsok német nem hajlandó Magyarországra elküldeni! Vaterán is próbáltam, de ott sincs. Ha véletlenül valaki találna egyet, nagy jót tenne velem, ha eladná nekem! Én is jártam már így. <_< Remélem azért sikerül szerezned egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tempi88 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Ezek jók lennének F astrára, ugye? http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/dotz_jarama_alufelni_16_4x100 http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/alessio_monza_16_jo_gumikkal http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/oz_racing_superturismo_4x100_16_os Kicsit nagy az árak szórása, de még nem tudom mennyit szánok rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Ezek jók lennének F astrára, ugye? http://racing-bazar....ufelni_16_4x100 http://racing-bazar...._16_jo_gumikkal http://racing-bazar....smo_4x100_16_os Kicsit nagy az árak szórása, de még nem tudom mennyit szánok rá :D A második valószínűleg jó lenne, az első és a harmadik pedig nem írt ET-számot, anélkül nehéz eldönteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tempi88 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 A második valószínűleg jó lenne, az első és a harmadik pedig nem írt ET-számot, anélkül nehéz eldönteni. Eladták már, beszéltem vele... 15-ös 6,5"-os 38-as et-vel nem ér bele sehova ugye ( gyári 14" 5,5" et 49). Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Eladták már, beszéltem vele... 15-ös 6,5"-os 38-as et-vel nem ér bele sehova ugye ( gyári 14" 5,5" et 49). Nem, ez tökéletes választás lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Sziasztok ! Nincs valakinek 1db 13 colos f astrára való gyári dísztárcsája eladó, még ha kicsit hibás az sem baj??? és mennyiért. köszi sziasztok akinek kell ilyen dísztárcsa az itt tud venni ha csak 1 db kell 1203. Helsinki út.26. gubacsi hídnál 1360ft/db :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Halihó, sziasztok;) eladóvá vált az autóm '96 Fastra X16XEL sedan. tavaly vettem rá egy garnitúra új YOKOHAMA gumiszettet nem olcsóé... van egy suzuki stiftem még itthon egy régebbi 98as évjárat. a gyári lyukosztása 4x114,3 (elvileg) szerintetek létezik ilyen lyukosztással 14"os felni? nem akarom odaadni a yokohamákat az opelhoz hanem át akarom tenni a suzukira csak nem jó a gyári felnim hozzá :S suzka gumiméret:155/70R13 Opel gumiméret: 185/65R14 szerintetek? Volt 14-es felni is Suzukin, ha jól emlékszem ezen: http://racing-bazar.hu/alkatresz/vegyes/swift_gti_alkatraszek ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts