zotya975 Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 kézifék, 1es.... Próbáltam de a szomszédok panaszkodtak a szagra. :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Nekem is remeg a kormány 130-nál, de felette már nem. Voltam kiegyensúlyoztatni, de igazából sugárirányban üt a gumi, azt meg ugye nem tudják orvosolni csak az oldalsó ütést. De nem akkora baj , legfeljebb nem megyek vele 130-al csak alatt meg felette. :D Aztán meg úgyis utolsó telesek a gumik, öregek is, meg a futófelület is határeset, 4-mili körüli, hóban szenvedtem is vele, sokszor alig tudtam elindulni rakottan. Igen, a te jelenséged az tipikus, nekem is volt olyan régebben, hogy bizonyos tartományban remegett. De most másként viselkedik. 100-ig semmi hiba, onnan fölfelé 150-ig próbáltam, és végig remeg! Ezután az jön, hogy kerékcsere hátra. Az bosszant, hogy a 6 éves, tavaly ősszel eldobott gagyi téli gumim rezzenésmentes volt. Aztán jött az ADAC nyertes Continental ami egy csoda, és ezt sikerült hazavágnia egy úton hagyott karambol maradványnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Igen, a te jelenséged az tipikus, nekem is volt olyan régebben, hogy bizonyos tartományban remegett. De most másként viselkedik. 100-ig semmi hiba, onnan fölfelé 150-ig próbáltam, és végig remeg! Ezután az jön, hogy kerékcsere hátra. Az bosszant, hogy a 6 éves, tavaly ősszel eldobott gagyi téli gumim rezzenésmentes volt. Aztán jött az ADAC nyertes Continental ami egy csoda, és ezt sikerült hazavágnia egy úton hagyott karambol maradványnak! Hát sajna az üvegszilánk nem nézi mit tesz tönkre... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Próbáltam de a szomszédok panaszkodtak a szagra. :evilgrin: Akaszd kívülre a vunderbaumot, ne mondhassák rád, hogy nem foglalkozol velük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Nem mindenkinek van olyan erős 1.6-osa :D Nekem a Gúdjírekkel már küzdött xD Tegnap hazafelé azt hittem a kuplung csúszott meg 2ben menet közben...és nem :D Próbáltam de a szomszédok panaszkodtak a szagra. :evilgrin: Azért ennyire ne legyél lusta, legalább az udvarból állj ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisdé Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Hello, nem értek hozzá ezért kérdezem: http://www.autoalkatresz.hu/auto-felni/egyeb_alufelni_15x6_5-281375 ezt rá lehet tenni f astrára? :D Mármint fúrás, faragás, gond nélkül...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Hello, nem értek hozzá ezért kérdezem: http://www.autoalkat...i_15x6_5-281375 ezt rá lehet tenni f astrára? :D Mármint fúrás, faragás, gond nélkül...? Ennyiért már olyat is lehet kapni ami jól áll neki :blush: (a képen levőre meg sehogy nem jón ki a 4x100. Ami a képen van, az 2 különböző 5 csavaros rögzítésű :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisdé Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Ennyiért már olyat is lehet kapni ami jól áll neki :blush: (a képen levőre meg sehogy nem jón ki a 4x100. Ami a képen van, az 2 különböző 5 csavaros rögzítésű :rolleyes: ) Várom a tippeket :D http://www.autoalkatresz.hu/auto-felni/egyedi_alufelni_15x6_5-264812 és ez? mármint ez sem állna jól? :D piros amúgy a gép Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Minőséget sugall a márkanév... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisdé Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Minőséget sugall a márkanév... :D Oké :D sakkor mutass iylesmit, márkásat... szrom le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Oké :D sakkor mutass iylesmit, márkásat... szrom le :D Meg ne vegyem helyetted? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisdé Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Meg ne vegyem helyetted? :D Ez beugratós kérdés (?), mert akkor át kell gondolnom ... :D na de komolyan, mi fér be alá, ami 15 colos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Összetett kérdés. Mi a cél, milyen gumival, mekkora ültetéssel....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Ez beugratós kérdés (?), mert akkor át kell gondolnom ... :D na de komolyan, mi fér be alá, ami 15 colos? Ez a kérdés így nem épp a legegzaktabb. :icon11: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Akkor most a nap hülye kérdését én teszem fel: 7 x 15" ET35 felni 195/50-es gumival elfér-e 40/40-es ültetésnél? Nincs peremezve a lemez hátul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Akkor most a nap hülye kérdését én teszem fel: 7 x 15" ET35 felni 195/50-es gumival elfér-e 40/40-es ültetésnél? Nincs peremezve a lemez hátul. Ez pont határeset szokott lenni. :P és ugye gumi és gumi között is van különbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Ez pont határeset szokott lenni. :P és ugye gumi és gumi között is van különbség. És elöl oké? Mert ha csak a perem miatt gáz hátul, akkor azt is megcsináltatnám. Csak az a baj, hogy nem tudom kipróbálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Akkor most a nap hülye kérdését én teszem fel: 7 x 15" ET35 felni 195/50-es gumival elfér-e 40/40-es ültetésnél? Nincs peremezve a lemez hátul. El kéne neki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Ez beugratós kérdés (?), mert akkor át kell gondolnom ... :D na de komolyan, mi fér be alá, ami 15 colos? Deee, tele van a net szebbnél szebb felnikkel. 20e/db-ért már 17-es gyári Saab felnik vannak. (igen, ez itt a reklám helye :D ) De tényleg... 45-60 környékén, már olyan gyári garnitúrákat kapni, hogy összenyálazza az ember a járdát, nehogy valami homasita gazdaságost vegyél gumi nélkül 20 / db -ért :rolleyes: Ez a pakk, szőrös gumikkal ment el a napokban 50 körülért :closedeyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 El kéne neki :rolleyes: Hát jó lenne. B) Igazából a Borbet BS-t néztem, ezek annak a méretei. Nyárra jó is lenne, csak megint másra kell a pénz... :icon9: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisdé Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 Összetett kérdés. Mi a cél, milyen gumival, mekkora ültetéssel....? A cél tök egyszerű, valószínűleg új nyári gumikat fogok venni, és akkor gondoltam, hogy a télit rajta hagyom az acélfelnin, a nyárihoz meg veszek alufelnit, hogy szép legyen a kocsi... és nem tudom, hogy mekkora, illetve milyen mérteket kell nézni... stb. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 És elöl oké? Mert ha csak a perem miatt gáz hátul, akkor azt is megcsináltatnám. Csak az a baj, hogy nem tudom kipróbálni... Elöl sokkal inkább elfér minden, mint hátul. :) Deee, tele van a net szebbnél szebb felnikkel. 20e/db-ért már 17-es gyári Saab felnik vannak. (igen, ez itt a reklám helye :D ) De tényleg... 45-60 környékén, már olyan gyári garnitúrákat kapni, hogy összenyálazza az ember a járdát, nehogy valami homasita gazdaságost vegyél gumi nélkül 20 / db -ért :rolleyes: Ez a pakk, szőrös gumikkal ment el a napokban 50 körülért :closedeyes: 50nél kevesebb volt, mert annyiért hirdette... :D Nem, nem én vettem meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 A cél tök egyszerű, valószínűleg új nyári gumikat fogok venni, és akkor gondoltam, hogy a télit rajta hagyom az acélfelnin, a nyárihoz meg veszek alufelnit, hogy szép legyen a kocsi... és nem tudom, hogy mekkora, illetve milyen mérteket kell nézni... stb. :) Mekkora gumit veszel? Mennyire vagy gyári párti...mennyire nem? Tetszik, ha feszül a gumi, vagy inkább a fánk kinézetre szavazol. Széles felnit akarsz, vagy sem? Peremeset vagy sem.....stbstb Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisdé Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Mekkora gumit veszel? Mennyire vagy gyári párti...mennyire nem? Tetszik, ha feszül a gumi, vagy inkább a fánk kinézetre szavazol. Széles felnit akarsz, vagy sem? Peremeset vagy sem.....stbstb Most 14 colos van rajta, ezért arra gondoltam nyárra jó lenne 15 colos... felniben nem akarok gyárit, de nagyon elütő felnit sem akarok -mármint nem túl széleset, a többi meg mindegy, csak jól nézzen ki - de a fánkot nem szeretem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Sziasztok. Maradok acélfelnis nyári száguldozó. Nem nagyon szeretek 100alatt döcögni és kanyarokban sem 20-ra lefékezni, viszont szeretem ha nedves/vizes úton is van tapadás. Az uniroyal rainexpert gumit jó választásnak tartanám csak nemtudom milyen méretű lenne a legjobb, ne illegjen billegjen kanyarban viszont feküdjön annyira hogy tartson. Ezek között vacillálok: 185/60R14 82H 185/55R14 80H 195/60R14 86H Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts