yankee Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Szerintetek a 9coll széles felnire mekkora gumit lehetne felpukkantatni ésszerű keretek között. Nincs ennek az eljárásnak valami hátul ütője? Rémhírt is hallottam, hogy lefordul a gumi, meg ilyenek. Bár ez nagy baromság szvsz. 195öt már láttam rajta.. De az már elég kemény. A lefordulás pedig teljesen igaz. Nagy kanyarba akár leugorhat róla. Szal kézifékes kanyarok meg nagy sebességű kanyarokat mellőzni illendő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzsl Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 15coll 7j széles felni 195/50 el vígan elfért et34el, Raktam alá 17x8as felnit felpogizva 25mm-rel et 25körül lehetett vígan elfért. A mostani felni pedig 16x6,5 195/45 ez is vígan el fér. Tehát a kérdésedre a válasz igen el fér. :D Köszi!!! :lol: Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Slapi Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Yokohamát mindenkinek!!! az enyémen 152-os 195-ös yokohama parada van és egyszerűen kiváló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január3, 2012 Megoszt Elküldve Január3, 2012 Yokohamát mindenkinek!!! az enyémen 152-os 195-ös yokohama parada van és egyszerűen kiváló. Én is sokat vacilláltam rajta de csak nem. Nekem Hankook van de ez is nagyon faca! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tavekk Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Valaki megnézné ezt a felnit érdemes-e megvenni? F Sedan alá kellene, csak nemtudom mennyire nézne ki alatta hülyén: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1533255152.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Valaki megnézné ezt a felnit érdemes-e megvenni? F Sedan alá kellene, csak nemtudom mennyire nézne ki alatta hülyén: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1533255152.html 13-as alu felni, eleve hülyén néz ki, ekkora kerékjárati ívben. Plusz ha 256-os fék van az autódon, akkor a 13-as felni helyből föl sem megy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Heló, sziasztok! Az alufelnit akarom megtiszítani és nem tudom mivel szokták ill. én higítóra gondoltam csak nem tudom azzal szabad-e tisztítani. Tud ebbe valaki segíteni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Heló, sziasztok! Az alufelnit akarom megtiszítani és nem tudom mivel szokták ill. én higítóra gondoltam csak nem tudom azzal szabad-e tisztítani. Tud ebbe valaki segíteni? Köszi Háztartási sósav . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Heló, sziasztok! Az alufelnit akarom megtiszítani és nem tudom mivel szokták ill. én higítóra gondoltam csak nem tudom azzal szabad-e tisztítani. Tud ebbe valaki segíteni? Köszi [off] Szorakozo helyen kapni ilyen anyagot! vagy "Gina" vagy GHB névre hallgat. Árat nem tudok mondani :lol: (ugyanis az felni tisztito )[/off] Viszont ami nekem bevált az a Brigéciol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KedvesJános Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Valaki megnézné ezt a felnit érdemes-e megvenni? F Sedan alá kellene, csak nemtudom mennyire nézne ki alatta hülyén: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1533255152.html Golf 1-emen volt ilyen felni...azon jól nézett ki, de astrán szerintem nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Viszont ami nekem bevált az a Brigéciol :D Mondjuk egy fél flakont azért rálocsolgattunk xD (sőt, ha beleszámolom, hogy ottfelejtettem a mosóban, akkor egy egészet :devlish: :lol: :devlish: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Mondjuk egy fél flakont azért rálocsolgattunk xD (sőt, ha beleszámolom, hogy ottfelejtettem a mosóban, akkor egy egészet :D :lol: :devlish: ) Az nem akkor volt! Ugyan is a maradék azota is a csomiban van,é s amugy is az ecsetet hagytad ott. Harmadrészt Ági vette :devlish: Negyedrészt pedig kellett az első két felnimre fel flakon brigéciol, mert vastagon allt rajta az olaj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Az nem akkor volt! Ugyan is a maradék azota is a csomiban van,é s amugy is az ecsetet hagytad ott. Harmadrészt Ági vette :lol: Negyedrészt pedig kellett az első két felnimre fel flakon brigéciol, mert vastagon allt rajta az olaj... őőőő... végülis vannak olyan pontok amik megfelelnek a valóságnak :D a 3-as, meg a 4-es stimmel :devlish: Az ecsetet, meg a flakonnal együtt hagytam ott, de mondjuk lehet, hogy motormosásnál :devlish: Viszont hogy szépen leszedett mindent a felniről, az tuti. Azóta se csillogott úgy :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 A kocsi eléggé gányolt, de a felnit kell nézni! http://www.ebay.de/itm/Opel-Astra-F-umgeba...=item3cc0ddbe06 Mi a neve ennek a felninek? :lol: Hol van ilyen 15" vagy 16"-ban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 A kocsi eléggé gányolt, de a felnit kell nézni! http://www.ebay.de/itm/Opel-Astra-F-umgeba...=item3cc0ddbe06 Mi a neve ennek a felninek? :lol: Hol van ilyen 15" vagy 16"-ban? Borbet BS 9x16 ET15 Illetve az első nincs 9coll de a hátsó tuti. Az ET meg fene tudja. 9coll esetén létezik 15ET :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz/...1533177944.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz/...1533177944.html Még mindig tetszik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Még mindig tetszik! :D akkor vidd amíg lehet mert jövő héten megyek ki Németbe, már csak 40 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 akkor vidd amíg lehet mert jövő héten megyek ki Németbe, már csak 40 :D Még mindig a távolsággal van a gondom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Még mindig a távolsággal van a gondom! :lol: elviszi a futár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 elviszi a futár :D Azzal nem is lenne gond, csak gumisnál megpörgetés nélkül nem akarok felnit venni, mert már szívtam meg. Ok persze gondolom nincs baja de én sajna bizalmatlan vagyok! :lol: De ha erre jársz akkor megoldható lenne! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Borbet BS 9x16 ET15 Illetve az első nincs 9coll de a hátsó tuti. Az ET meg fene tudja. 9coll esetén létezik 15ET :rolleyes: Vajon kevésbé brutál ET-vel is van ilyen? Majd utána nézek. Köszi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Vajon kevésbé brutál ET-vel is van ilyen? Majd utána nézek. Köszi :rolleyes: 15 collba találtam 35ET asszem. De lehet van más is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 15 collba találtam 35ET asszem. De lehet van más is. Mi is a gyári gsi felni mérete? Nem találom... :rolleyes: ? x 15" ET?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január13, 2012 Megoszt Elküldve Január13, 2012 Mi is a gyári gsi felni mérete? Nem találom... :rolleyes: ? x 15" ET?? 6coll széles. :huh: Et 34körül lehet de ez csak tipp. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts