Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

Szerintetek a 9coll széles felnire mekkora gumit lehetne felpukkantatni ésszerű keretek között. Nincs ennek az eljárásnak valami hátul ütője? Rémhírt is hallottam, hogy lefordul a gumi, meg ilyenek. Bár ez nagy baromság szvsz.

195öt már láttam rajta.. De az már elég kemény. A lefordulás pedig teljesen igaz. Nagy kanyarba akár leugorhat róla. Szal kézifékes kanyarok meg nagy sebességű kanyarokat mellőzni illendő. :lol:

Megosztás:

15coll 7j széles felni 195/50 el vígan elfért et34el, Raktam alá 17x8as felnit felpogizva 25mm-rel et 25körül lehetett vígan elfért. A mostani felni pedig 16x6,5 195/45 ez is vígan el fér. Tehát a kérdésedre a válasz igen el fér. :D

Köszi!!!

:lol:

Zsolt

Megosztás:

Heló, sziasztok!

Az alufelnit akarom megtiszítani és nem tudom mivel szokták ill. én higítóra gondoltam csak nem tudom azzal szabad-e tisztítani. Tud ebbe valaki segíteni? Köszi

[off] Szorakozo helyen kapni ilyen anyagot! vagy "Gina" vagy GHB névre hallgat. Árat nem tudok mondani :lol: (ugyanis az felni tisztito )[/off]

Viszont ami nekem bevált az a Brigéciol :D

Megosztás:

Mondjuk egy fél flakont azért rálocsolgattunk xD (sőt, ha beleszámolom, hogy ottfelejtettem a mosóban, akkor egy egészet :D :lol: :devlish: )

Az nem akkor volt! Ugyan is a maradék azota is a csomiban van,é s amugy is az ecsetet hagytad ott. Harmadrészt Ági vette :devlish:

Negyedrészt pedig kellett az első két felnimre fel flakon brigéciol, mert vastagon allt rajta az olaj...

Megosztás:

Az nem akkor volt! Ugyan is a maradék azota is a csomiban van,é s amugy is az ecsetet hagytad ott. Harmadrészt Ági vette :lol:

Negyedrészt pedig kellett az első két felnimre fel flakon brigéciol, mert vastagon allt rajta az olaj...

őőőő... végülis vannak olyan pontok amik megfelelnek a valóságnak :D a 3-as, meg a 4-es stimmel :devlish: Az ecsetet, meg a flakonnal együtt hagytam ott, de mondjuk lehet, hogy motormosásnál :devlish: Viszont hogy szépen leszedett mindent a felniről, az tuti. Azóta se csillogott úgy :icon13:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.