Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szerintetek a 9coll széles felnire mekkora gumit lehetne felpukkantatni ésszerű keretek között. Nincs ennek az eljárásnak valami hátul ütője? Rémhírt is hallottam, hogy lefordul a gumi, meg ilyenek. Bár ez nagy baromság szvsz.

195öt már láttam rajta.. De az már elég kemény. A lefordulás pedig teljesen igaz. Nagy kanyarba akár leugorhat róla. Szal kézifékes kanyarok meg nagy sebességű kanyarokat mellőzni illendő. :lol:

Elküldve
15coll 7j széles felni 195/50 el vígan elfért et34el, Raktam alá 17x8as felnit felpogizva 25mm-rel et 25körül lehetett vígan elfért. A mostani felni pedig 16x6,5 195/45 ez is vígan el fér. Tehát a kérdésedre a válasz igen el fér. :D

Köszi!!!

:lol:

Zsolt

Elküldve
Yokohamát mindenkinek!!! az enyémen 152-os 195-ös yokohama parada van és egyszerűen kiváló.

Én is sokat vacilláltam rajta de csak nem. Nekem Hankook van de ez is nagyon faca!

Elküldve

Heló, sziasztok!

Az alufelnit akarom megtiszítani és nem tudom mivel szokták ill. én higítóra gondoltam csak nem tudom azzal szabad-e tisztítani. Tud ebbe valaki segíteni? Köszi

Elküldve
Heló, sziasztok!

Az alufelnit akarom megtiszítani és nem tudom mivel szokták ill. én higítóra gondoltam csak nem tudom azzal szabad-e tisztítani. Tud ebbe valaki segíteni? Köszi

Háztartási sósav .

Elküldve
Heló, sziasztok!

[off] Szorakozo helyen kapni ilyen anyagot! vagy "Gina" vagy GHB névre hallgat. Árat nem tudok mondani :lol: (ugyanis az felni tisztito )[/off]

Viszont ami nekem bevált az a Brigéciol :D

Elküldve
Viszont ami nekem bevált az a Brigéciol :D

Mondjuk egy fél flakont azért rálocsolgattunk xD (sőt, ha beleszámolom, hogy ottfelejtettem a mosóban, akkor egy egészet :devlish: :lol: :devlish: )

Elküldve
Mondjuk egy fél flakont azért rálocsolgattunk xD (sőt, ha beleszámolom, hogy ottfelejtettem a mosóban, akkor egy egészet :D :lol: :devlish: )

Az nem akkor volt! Ugyan is a maradék azota is a csomiban van,é s amugy is az ecsetet hagytad ott. Harmadrészt Ági vette :devlish:

Negyedrészt pedig kellett az első két felnimre fel flakon brigéciol, mert vastagon allt rajta az olaj...

Elküldve
Az nem akkor volt! Ugyan is a maradék azota is a csomiban van,é s amugy is az ecsetet hagytad ott. Harmadrészt Ági vette :lol:

Negyedrészt pedig kellett az első két felnimre fel flakon brigéciol, mert vastagon allt rajta az olaj...

őőőő... végülis vannak olyan pontok amik megfelelnek a valóságnak :D a 3-as, meg a 4-es stimmel :devlish: Az ecsetet, meg a flakonnal együtt hagytam ott, de mondjuk lehet, hogy motormosásnál :devlish: Viszont hogy szépen leszedett mindent a felniről, az tuti. Azóta se csillogott úgy :icon13:

Elküldve
elviszi a futár :D

Azzal nem is lenne gond, csak gumisnál megpörgetés nélkül nem akarok felnit venni, mert már szívtam meg. Ok persze gondolom nincs baja de én sajna bizalmatlan vagyok! :lol: De ha erre jársz akkor megoldható lenne! :devlish:

Elküldve
Borbet BS 9x16 ET15 Illetve az első nincs 9coll de a hátsó tuti. Az ET meg fene tudja. 9coll esetén létezik 15ET :rolleyes:

Vajon kevésbé brutál ET-vel is van ilyen? Majd utána nézek.

Köszi :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.