zotya975 Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Bizony tolja az elejét az enyém is! Meg azért is mert a télim 10 mm-el keskenyebb.... Viszont jobb a fogyasztásom vele! :lol: Najó de én Pözsó boxer kisbusszal csináltam, úgy feltűnőbb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 Üdv! Ha nincs ráírva a gumira a falmagasság honnan tudom meg? Mekkora a gyári magasság 165 széles 13"-os felninél talán 70? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 Üdv! Ha nincs ráírva a gumira a falmagasság honnan tudom meg? Mekkora a gyári magasság 165 széles 13"-os felninél talán 70? Igen, azt hiszem /70-et jelent, ha nincs ráírva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 Igen, azt hiszem /70-et jelent, ha nincs ráírva. Nekem /80 rémlik..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 Nekem /80 rémlik..... :lol: Lehetséges... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Kisteherre való, erősített. :lol: C->cargo Kösz, okosabb lettem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Nekem /80 rémlik..... :lol: Jól rémlik :lol: /80 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Sziasztok! Tudja valaki az alufelni csavar méreteit F Astrára,a felni Rial Grand Prix 6coll széles 13-as,az osztókör ugye a 4x100-as..Csak a csavarok hosszával nem vagyok tisztában..Mert gondolom a lemezfelni csavarjaival ne tegyem föl ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Sziasztok! Tudja valaki az alufelni csavar méreteit F Astrára,a felni Rial Grand Prix 6coll széles 13-as,az osztókör ugye a 4x100-as..Csak a csavarok hosszával nem vagyok tisztában..Mert gondolom a lemezfelni csavarjaival ne tegyem föl ugye? Nekem a lemezfelni csavarjaival van feltéve évek óta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Nekem a lemezfelni csavarjaival van feltéve évek óta. Hát nem tudom,neked milyen vastag az alufelni fala,nekem eléggé...Elég az ha kb.4-5 menet fogja?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Hát nem tudom,neked milyen vastag az alufelni fala,nekem eléggé...Elég az ha kb.4-5 menet fogja?? :D Azért az a 4-5 menet az nem sok. Menj el egy komolyabb gumishoz, és ők szerintem fogják tudni, hogy milyen csavar kell neked. És minden bizonnyal lesz is nekik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Telepi Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Hello Sikerült beszereznem egy O.Z Superturismo GT 15"-os felnit. A kérdésem az, hogy hol tudok hozzá tehermentesítőt szerezni. 97-es 1.4-es astrám van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
partyarc83 Elküldve Szeptember26, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2011 Hy All! Egy kérdésem lenne konkrétan ez a felni jó lehet é Opel Astra F.re.Most lemez felni van rajta 4*100 et49 14colban. Ez itt ez lenne. ez itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Hy All! Egy kérdésem lenne konkrétan ez a felni jó lehet é Opel Astra F.re.Most lemez felni van rajta 4*100 et49 14colban. Ez itt ez lenne. ez itt Simán jó rá... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Hy All! Egy kérdésem lenne konkrétan ez a felni jó lehet é Opel Astra F.re.Most lemez felni van rajta 4*100 et49 14colban. Ez itt ez lenne. ez itt Jó rá, csak a központfuratot kérdezd meg, mielőtt megveszed, 56.5mm az Opel mérete, ha a felnié kisebb (néhány japánnak van kisebb furata), akkor ki kell esztergáltatni (plusz költség), ha nagyobb, akkor kell bele központosító gyűrű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Hy All! Egy kérdésem lenne konkrétan ez a felni jó lehet é Opel Astra F.re.Most lemez felni van rajta 4*100 et49 14colban. Ez itt ez lenne. ez itt Azért ez a garantáltan ütés mentes duma után érdekes hogy a képen látszik, hogy azért vannak azon a felnin sérülések! Persze ettől még lehet, hogy nem üt csak esztétikai hiba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
partyarc83 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Jó rá, csak a központfuratot kérdezd meg, mielőtt megveszed, 56.5mm az Opel mérete, ha a felnié kisebb (néhány japánnak van kisebb furata), akkor ki kell esztergáltatni (plusz költség), ha nagyobb, akkor kell bele központosító gyűrű. Köszi a válaszokat.Sajna nem stimmelne meg hát annyi gar sincs rá hogy ha elviszem gumishoz lehet üt ver,stb.Gyűrű,csavarok plusz a felpolírozás.De hát nem is vártam többet 20 ropié.Csak hát nem passzolna a furat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
partyarc83 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Na mindegy is.Olcsó húsnak híg a leve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Szeptember27, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2011 Na mindegy is.Olcsó húsnak híg a leve. Felni témában erről tudnék mesélni én is! :D De már tanultam belőle ha hibátlan akkor is csak személyesen és ha garantálja akkor jöjjön el velem a felnishez és pörgessük meg. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Hello! most akarok venni 4 db 14" felnit 10 000Ft-ért és az lenne a kérdésem hogy valaki használja ugy hogy 4 db 14es felni meg 13as pótkerék? lehet igy használni? nagy baja lesz a másik háromnak ha mondjuk defektet kapok és ugy megyek gumishoz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Hello! most akarok venni 4 db 14" felnit 10 000Ft-ért és az lenne a kérdésem hogy valaki használja ugy hogy 4 db 14es felni meg 13as pótkerék? lehet igy használni? nagy baja lesz a másik háromnak ha mondjuk defektet kapok és ugy megyek gumishoz?? Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Hello! most akarok venni 4 db 14" felnit 10 000Ft-ért és az lenne a kérdésem hogy valaki használja ugy hogy 4 db 14es felni meg 13as pótkerék? lehet igy használni? nagy baja lesz a másik háromnak ha mondjuk defektet kapok és ugy megyek gumishoz?? Ha a kerék teljes átmérője ugyan az, akkor minden gond nélkül, de ha egymásnak nem váltóméretei, akkor azért nem egészséges :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 okés köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Hello! most akarok venni 4 db 14" felnit 10 000Ft-ért és az lenne a kérdésem hogy valaki használja ugy hogy 4 db 14es felni meg 13as pótkerék? lehet igy használni? nagy baja lesz a másik háromnak ha mondjuk defektet kapok és ugy megyek gumishoz?? Arra ügyelj, hogy sose elől legyen a felemás gumi! (kisebb-nagyobb kombináció) Az a váltóban gondot okozhat hosszabb távon... Ilyenkor inkább tedd előre az egyik jó hátsót, és akkor gond nem lehet. :D Nekem is volt már így (a Fábiánál... ausztriából haza... hátul egy 13-14 kombó, mert szálszakadt lett az egyik). Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Október10, 2011 Megoszt Elküldve Október10, 2011 Arra ügyelj, hogy sose elől legyen a felemás gumi! (kisebb-nagyobb kombináció) Az a váltóban gondot okozhat hosszabb távon... Ilyenkor inkább tedd előre az egyik jó hátsót, és akkor gond nem lehet. :D Nekem is volt már így (a Fábiánál... ausztriából haza... hátul egy 13-14 kombó, mert szálszakadt lett az egyik). köszi ez hasznos volt számomra! megjegyzem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts