Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Bizony tolja az elejét az enyém is! Meg azért is mert a télim 10 mm-el keskenyebb.... Viszont jobb a fogyasztásom vele! :lol:

Najó de én Pözsó boxer kisbusszal csináltam, úgy feltűnőbb. :lol:

• 2 weeks later...
Elküldve
Üdv! Ha nincs ráírva a gumira a falmagasság honnan tudom meg? Mekkora a gyári magasság 165 széles 13"-os felninél talán 70?

Igen, azt hiszem /70-et jelent, ha nincs ráírva.

Elküldve

Sziasztok! Tudja valaki az alufelni csavar méreteit F Astrára,a felni Rial Grand Prix 6coll széles 13-as,az osztókör ugye a 4x100-as..Csak a csavarok hosszával nem vagyok tisztában..Mert gondolom a lemezfelni csavarjaival ne tegyem föl ugye?

Elküldve
Sziasztok! Tudja valaki az alufelni csavar méreteit F Astrára,a felni Rial Grand Prix 6coll széles 13-as,az osztókör ugye a 4x100-as..Csak a csavarok hosszával nem vagyok tisztában..Mert gondolom a lemezfelni csavarjaival ne tegyem föl ugye?

Nekem a lemezfelni csavarjaival van feltéve évek óta.

Elküldve
Nekem a lemezfelni csavarjaival van feltéve évek óta.

Hát nem tudom,neked milyen vastag az alufelni fala,nekem eléggé...Elég az ha kb.4-5 menet fogja?? :D

Elküldve
Hát nem tudom,neked milyen vastag az alufelni fala,nekem eléggé...Elég az ha kb.4-5 menet fogja?? :D

Azért az a 4-5 menet az nem sok. Menj el egy komolyabb gumishoz, és ők szerintem fogják tudni, hogy milyen csavar kell neked. És minden bizonnyal lesz is nekik.

Elküldve

Hello

Sikerült beszereznem egy O.Z Superturismo GT 15"-os felnit. A kérdésem az, hogy hol tudok hozzá tehermentesítőt szerezni.

97-es 1.4-es astrám van.

Elküldve
Hy All!

Egy kérdésem lenne konkrétan ez a felni jó lehet é Opel Astra F.re.Most lemez felni van rajta 4*100 et49 14colban.

Ez itt ez lenne.

ez itt

Jó rá, csak a központfuratot kérdezd meg, mielőtt megveszed, 56.5mm az Opel mérete, ha a felnié kisebb (néhány japánnak van kisebb furata), akkor ki kell esztergáltatni (plusz költség), ha nagyobb, akkor kell bele központosító gyűrű.

Elküldve
Hy All!

Egy kérdésem lenne konkrétan ez a felni jó lehet é Opel Astra F.re.Most lemez felni van rajta 4*100 et49 14colban.

Ez itt ez lenne.

ez itt

Azért ez a garantáltan ütés mentes duma után érdekes hogy a képen látszik, hogy azért vannak azon a felnin sérülések!

Persze ettől még lehet, hogy nem üt csak esztétikai hiba...

Elküldve
Jó rá, csak a központfuratot kérdezd meg, mielőtt megveszed, 56.5mm az Opel mérete, ha a felnié kisebb (néhány japánnak van kisebb furata), akkor ki kell esztergáltatni (plusz költség), ha nagyobb, akkor kell bele központosító gyűrű.

Köszi a válaszokat.Sajna nem stimmelne meg hát annyi gar sincs rá hogy ha elviszem gumishoz lehet üt ver,stb.Gyűrű,csavarok plusz a felpolírozás.De hát nem is vártam többet 20 ropié.Csak hát nem passzolna a furat.

Elküldve
Na mindegy is.Olcsó húsnak híg a leve.

Felni témában erről tudnék mesélni én is! :D

De már tanultam belőle ha hibátlan akkor is csak személyesen és ha garantálja akkor jöjjön el velem a felnishez és pörgessük meg. :P

• 2 weeks later...
Elküldve

Hello! most akarok venni 4 db 14" felnit 10 000Ft-ért és az lenne a kérdésem hogy valaki használja ugy hogy 4 db 14es felni meg 13as pótkerék? lehet igy használni? nagy baja lesz a másik háromnak ha mondjuk defektet kapok és ugy megyek gumishoz??

Elküldve
Hello! most akarok venni 4 db 14" felnit 10 000Ft-ért és az lenne a kérdésem hogy valaki használja ugy hogy 4 db 14es felni meg 13as pótkerék? lehet igy használni? nagy baja lesz a másik háromnak ha mondjuk defektet kapok és ugy megyek gumishoz??

Nem.

Elküldve

Ha a kerék teljes átmérője ugyan az, akkor minden gond nélkül, de ha egymásnak nem váltóméretei, akkor azért nem egészséges :D

Elküldve

Arra ügyelj, hogy sose elől legyen a felemás gumi! (kisebb-nagyobb kombináció) Az a váltóban gondot okozhat hosszabb távon... Ilyenkor inkább tedd előre az egyik jó hátsót, és akkor gond nem lehet. :D

Nekem is volt már így (a Fábiánál... ausztriából haza... hátul egy 13-14 kombó, mert szálszakadt lett az egyik).

Elküldve
Arra ügyelj, hogy sose elől legyen a felemás gumi! (kisebb-nagyobb kombináció) Az a váltóban gondot okozhat hosszabb távon... Ilyenkor inkább tedd előre az egyik jó hátsót, és akkor gond nem lehet. :D

Nekem is volt már így (a Fábiánál... ausztriából haza... hátul egy 13-14 kombó, mert szálszakadt lett az egyik).

köszi ez hasznos volt számomra! megjegyzem

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.