tcxbalage Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Hello! A kérdésem az volna, hogy milyen ET méretű, szélességű lemezfelnik léteznek a 15"-os, 4x100-as tipusból, és hol tudok ilyet kapni? Kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Sajna gumit kell cserélnem ... Mit szóltok a Nokian NRe-hez :?: Van valakinek valamilyen tapasztalata erről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Sajna gumit kell cserélnem ... Mit szóltok a Nokian NRe-hez :?: Van valakinek valamilyen tapasztalata erről? Nekem Nrv volt az OFF Cliomon ON csöndes egy guma es jol is fogja az utat esoben sem utolso! Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Azt mondta a gumis, hogy a Nokian egy kategotiával jobb mint pl. a Debica vagy a Matador, Kormoran stb. . Igaz ez :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Azt mondta a gumis, hogy a Nokian egy kategotiával jobb mint pl. a Debica vagy a Matador, Kormoran stb. . Igaz ez :?: Bizony igaz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május12, 2005 Megoszt Elküldve Május12, 2005 Azt mondta a gumis, hogy a Nokian egy kategotiával jobb mint pl. a Debica vagy a Matador, Kormoran stb. . Igaz ez :?: Téliben meg szinte etalon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Úgyszolván semmi. Maximum meghalsz, ez a jobbik, rosszabb esetben miattad hal meg más. De az is lehet, hogy simán kibirja a gumi. Lutri. Én nem használnám, maximum a gumisig... HálIstennek nem haltam meg, legyúrtam hosszuba 600 km/t (5.2 l/100 km :lol: ) de a mire hazaértem már úgy rázott, hogy tényleg le kellett cserélnem. Eleinte mind a Debicat szemelgettem, de ma reggel jó árban kaptam Nokian NRT2 -t (kb. 11 ezer Ft/db) és még Finnországba volt gyártva. A többi modelt ők is valahol Kelet Európában gyártatják. Hurrá...nagyon boldog vagyok. Olyan más, sokkal jobban megy, nem szitál a kormány sem. Eddig 40-ig ugy mozgott néha mind egy részeg ló. És még egy érdekes dolog... nem húz félre többé az autóm. Ez komoly... nem is gondoltam volna, hogy a gumi miatt ment folyamatosan jobbra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Ja, van egy gond. 175/70 R14 volt csak és ilyet vettem. Azontúl, hogy kb. 4 km/h - t csal az órám, egyéb gond lehet? Amugy az előző is ilyen méretű volt és nem zavart. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május13, 2005 Megoszt Elküldve Május13, 2005 Ja, van egy gond. 175/70 R14 volt csak és ilyet vettem. Azontúl, hogy kb. 4 km/h - t csal az órám, egyéb gond lehet? Amugy az előző is ilyen méretű volt és nem zavart. Más gond nem lehet.Sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Május14, 2005 Megoszt Elküldve Május14, 2005 Ja, van egy gond. 175/70 R14 volt csak és ilyet vettem. Azontúl, hogy kb. 4 km/h - t csal az órám, egyéb gond lehet? Amugy az előző is ilyen méretű volt és nem zavart. Sőt, jobb is, mert komfortosabb és nem fog az első kátyúnál tönkremenni (lehet hogy a másodikat is kibírja :? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Sziasztok! Csak az lenne a kérdésem, hogy a 4x100-as lyuktávolságú felnit milyen (Nem Opel) autókra lehet még föltenni? Köszi: Mező Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Csak az lenne a kérdésem, hogy a 4x100-as lyuktávolságú felnit milyen (Nem Opel) autókra lehet még föltenni? kollégám ilyen lyukosztásút árult a Megan-járól de fölmegy ladára is (az asszem 4x98) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 kollégám ilyen lyukosztásút árult a Megan-járól de fölmegy ladára is (az asszem 4x98) Néhány WV típusra is jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mezo Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Egy kicsit off, úgyhogy előre is bocs! Eladnám a 17"-es felniket, amiket a vevő egy Fiat Stilora tenne föl. Én úgy emlékeztem, hogy jó rá, de most néztem a fiat-klub.hu-n, hogy a fiat lyuktávolság 4x98. Hiába csak 2mm, de szerintem nem menne föl á a kerék! Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Egy kicsit off, úgyhogy előre is bocs! Eladnám a 17"-es felniket, amiket a vevő egy Fiat Stilora tenne föl. Én úgy emlékeztem, hogy jó rá, de most néztem a fiat-klub.hu-n, hogy a fiat lyuktávolság 4x98. Hiába csak 2mm, de szerintem nem menne föl á a kerék! Szerintetek? Sztem is felejtős.Esetleg osztókör módosító.Esetleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 rámegy csak Jedi-sen kell csinálni....használd az erőt :lol: :lol: mondom ladán is 98 van és azon használnak opel felnit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 Egy kicsit off, úgyhogy előre is bocs! Eladnám a 17"-es felniket, amiket a vevő egy Fiat Stilora tenne föl. Én úgy emlékeztem, hogy jó rá, de most néztem a fiat-klub.hu-n, hogy a fiat lyuktávolság 4x98. Hiába csak 2mm, de szerintem nem menne föl á a kerék! Szerintetek? Kúpos csavarral szokták felrakni és akkor elvileg felmegy. De ki kell próbálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2005 Megoszt Elküldve Május18, 2005 felmegy gond nélkül :wink: csak nem az eredeti csavarokkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Hali! Szerintetek a sport Ignis felnije 5*15" elbírja a 195/50 -es gumit? Ezen gondolkozok, mert az egyik helyen láttam eladót, és nekem nagyon tetszik. Amúgy milyen márkájú lehet a felni? A felniközepet ki lehet cserélni, mondjuk Opelre? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Ja, és mi az a "tehermentesítő"? +1 kérdés: Az alu felni tényleg könnyebb, mint az acél? Mert bár ugyan maga az anyag az könnyebb, de az alu az nagyobb kiszerelésű és vaskosabb is. Ha könnyebb, akkor jelent ez valamit a menettulajdonságokban? Mondjuk összehasonlításként a 14" acél és a 15"-os alu felnire lennék kiváncsi! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 A könnyűfém kifelyezés helytállóbb, ergó az anyag könnyebb, de a felni maga lehet nehezebb. A tehetmentesítő gyűrű felel egyrészt a csavarokon túlmenően a felni központosításáért, valamint a neve alapján mentesíti valamelyest a csavarokat a nyíró igénybevételtől, magyarúl a kocsi önsúja ezen átt a tengelyen lesz, nem a csavarokon, így megszűnik a veszélyes keresztmetszet, többet és bátrabban lehet forgatni, blablabla... ez már nem érdekes... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Az én rendőrfelnimnél tuti könnyebb a haver Cali könnyüfém felnije. :lol: Ja, sztem az 5" elég keskeny. Talán rámegy, de csúnya lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Köszi Srácok, most már okosabb lettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Hali! Szerintetek a sport Ignis felnije 5*15" elbírja a 195/50 -es gumit? Ezen gondolkozok, mert az egyik helyen láttam eladót, és nekem nagyon tetszik. Amúgy milyen márkájú lehet a felni? A felniközepet ki lehet cserélni, mondjuk Opelre? :twisted: Asszem nem!!! 5.5-re még rámegy, de már az is szenvedés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Sziasztok! A 15*7, ET 26 méretu felni elfér a szekér alatt gond nélkul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts