Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

Gsire gyári méret a 205 50 15 is... miért kéne rá 185? Kaparászni akarsz állandóan? :)

egyre jobb, lassan már forint nem marad a fizuból ami még meg sem jött lol :D egyébként azért gondolkoztam 195ben mert a gumis elsőre 185öt mondott, de aztán itt mondták hogy az karcsú. gondoltam akkor legyen 195, mert a 205-re meg azt mondta az autószerelő hogy neki kb ekkora van a vitoján :D

Megosztás:

egyre jobb, lassan már forint nem marad a fizuból ami még meg sem jött lol :) egyébként azért gondolkoztam 195ben mert a gumis elsőre 185öt mondott, de aztán itt mondták hogy az karcsú. gondoltam akkor legyen 195, mert a 205-re meg azt mondta az autószerelő hogy neki kb ekkora van a vitoján :D

Azt a 3számot együtt kell nézni...mivel a felnid adott, ezért csak az első kettő kérdéses. 205 van a vitoján, de lehet 205/60...

Megosztás:

egyre jobb, lassan már forint nem marad a fizuból ami még meg sem jött lol :D egyébként azért gondolkoztam 195ben mert a gumis elsőre 185öt mondott, de aztán itt mondták hogy az karcsú. gondoltam akkor legyen 195, mert a 205-re meg azt mondta az autószerelő hogy neki kb ekkora van a vitoján :D

205 IS... Nem csak az jó rá. 195-50-15.öt teszel rá, ocó is, nem is virsli, nem is felniperemen mész, hol a probléma? :)

Kit érdekel a Viton, a 205/200? :lol: ;) ne foglalkozz vele :D

Megosztás:

A Dunlop Sp Sport 01 195/50 R15, már 15-16Efz-ért van. Jó az ár/érték aránya. :)

Lehet ilyeneket is venni:

FIRESTONE 195/50 R15 82V TZ300 TL I.O. (Szgk.ny ri abroncs) 195/50 R15 13808 HUF

FIRESTONE 195/50 R15 82V SZ90 TL I.O. (Szgk.ny ri abroncs) 195/50 R15 12730 HUF

GOODYEAR 195/50 R15 82V HYDRAGRIP I.O.(Szgk.ny ri abroncs) 195/50 R15 16644 HUF

:D

Megosztás:

A 82-es 475 kg-ig, a 85-ös meg 515kg-ig. Igazából ez attól függ, mennyire pakolod meg az autót. Normál esetben elég a 82-es

superb, köszi. A táblázatot tegnap már átnyálaztam, csak nem tudatm mennyire fontos ez, hogy 82-es vagy 85-ös a gumi. Esetemben nem lesz agyonpakolva, egyedül járok melóba, és oda is csak két szendvicset viszek meg 1 liter vizet :) Még ha nyaralni, utazgatni mennénk, akkoris max 2-en lennénk, persze tudjuk mind, hogy egy-két ruhásszekrény az alap felszereltsége egy nőnek még egy hétvégére is :D

Megosztás:

superb, köszi. A táblázatot tegnap már átnyálaztam, csak nem tudatm mennyire fontos ez, hogy 82-es vagy 85-ös a gumi. Esetemben nem lesz agyonpakolva, egyedül járok melóba, és oda is csak két szendvicset viszek meg 1 liter vizet :D Még ha nyaralni, utazgatni mennénk, akkoris max 2-en lennénk, persze tudjuk mind, hogy egy-két ruhásszekrény az alap felszereltsége egy nőnek még egy hétvégére is :D

Ismerős a helyzet... Nálunk is hasonló, de még 1 napra is úgy pakol, mintha 2 hétre mennénk :) Csak az enyém Caravan :D

Megosztás:

Na kösziköszi, jöhet a konfetti eső meg a pezsgőzés, *pörög a dob*

Pirelli P6 Cinturato ( 195/50 r15) úton hozzám :) (15k-ért darabja, free házhozszállítás)

És egy felni kérdés -> mekkora ET-jű felnit érdemes venni, nem szeretném ha túllógna, csak pont érjen el a kasztniig?

Megosztás:

Na kösziköszi, jöhet a konfetti eső meg a pezsgőzés, *pörög a dob*

Pirelli P6 Cinturato ( 195/50 r15) úton hozzám :) (15k-ért darabja, free házhozszállítás)

És egy felni kérdés -> mekkora ET-jű felnit érdemes venni, nem szeretném ha túllógna, csak pont érjen el a kasztniig?

Sztem 35 alá ne menj, nekem a 40-nel optimális volt (a kisujjam éppen nem fért be a gumi és a perem közé).

Megosztás:

• 4 weeks later...

Sziasztok!

Én totál hülye vagyok ehez a felni dolgokhoz és ha most totál baromságot és agyilag lezsibasztó dolgot kérdezek akkor előre is bocsi.Azok a segíteni és válaszolni kész forumozók akik ennek ellenére hogy én hülye vagyok ehez és kiakasztottam őket válaszolnának arra amit nem tudok azt nagyon megköszönöm.

A kérdédés:

Opel Astra F gépjárművemre szeretnék alufelnit.Jelenleg 175/65 R14 ET 49 számú lemezfelnin szerelt gumi van rajta.Na már most én 14 colban keresgéltem de nem igazán találok 4*100 as ET 49 számú alufelnit.15 colban sokat találni de abból nem tudom mekkora is kellene alá és hogy milyen gumival férne el.Azt gondolom hogy a 15 col alá fér.!?A legjobb az lett volna ha találok 14 colban mert akkor a gumik átmehettek volna rá és nem kellett volna azt is venni.De ha ti fel tudtok világosítani hogy 14 colban és 15 colban milyen alufelnit keressek az nagy segítség lenne.Na meg hogy milyen gumit keressek hozzá.

Köszi előre is a válaszokat.

Üdv:Lacus

Megosztás:

Sziasztok!

Én totál hülye vagyok ehez a felni dolgokhoz és ha most totál baromságot és agyilag lezsibasztó dolgot kérdezek akkor előre is bocsi.Azok a segíteni és válaszolni kész forumozók akik ennek ellenére hogy én hülye vagyok ehez és kiakasztottam őket válaszolnának arra amit nem tudok azt nagyon megköszönöm.

A kérdédés:

Opel Astra F gépjárművemre szeretnék alufelnit.Jelenleg 175/65 R14 ET 49 számú lemezfelnin szerelt gumi van rajta.Na már most én 14 colban keresgéltem de nem igazán találok 4*100 as ET 49 számú alufelnit.15 colban sokat találni de abból nem tudom mekkora is kellene alá és hogy milyen gumival férne el.Azt gondolom hogy a 15 col alá fér.!?A legjobb az lett volna ha találok 14 colban mert akkor a gumik átmehettek volna rá és nem kellett volna azt is venni.De ha ti fel tudtok világosítani hogy 14 colban és 15 colban milyen alufelnit keressek az nagy segítség lenne.Na meg hogy milyen gumit keressek hozzá.

Szeva!

nekem is alufelni van a verdán!Az enyém 14colos és 4X100-as és asszem ET38-as4De az ET-ben nem vagyok biztos!És nekem is 175/65 R14-es gumi van rajta!

Olyat keress mindenképp hogy 4X100-as legyen,mert az f astrára csak az jó!Tehetsz rá 15colos felni is csak az is 4X100 legyen és arra olyan 195/50 R15-ös gumit tegyél!

De majd még biztos irnak mások is akik jobban vágják ezt!

Üdv.:zozo

Megosztás:

Sziasztok!

A kérdédés:

Szia!

Nekem Caravanom van és 15"-os felniken 195/50-es gumik. A felni ET-je 40-es, a szélessége meg 6,5". Még megpakolva is befér a kezem a sárvédő és a gumi közé. De gondolkozom a 195/55-ös gumikon, ha a mostaniak elkopnak.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.