Porter Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Nekem 175/70-es van...tényleg miért is jó a szélesebb gumi azon kívül, hogy jól néz ki? B) Szélesebb felületen tapad és hamarabb megállhatsz, ha gond van + nem nyúlik az autó kanyarban. Próbálj ki egy szélesebb gumit, majd megtudod mi a különbség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Könnyebb vele a kutyasz_rt eltalálni! :) :( :) De sztem hamarabb megáll, ha gond van! :D Robot pilóta. A nyomvályú viszi magától, nem kell kormányozni :) Szélesebb felületen tapad és hamarabb megállhatsz, ha gond van + nem nyúlik az autó kanyarban. Próbálj ki egy szélesebb gumit, majd megtudod mi a különbség :D Értem, és ha jobb minőségű gumit veszek, akkor nem tudom elérni vele a nagyobb tapadást? Csak mert így elhagyom a hátrányokat ami a szélesebb gumiból adódik... B) Spzoli, neked meg nem Passatod van mit fosol állandóan... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Értem, és ha jobb minőségű gumit veszek, akkor nem tudom elérni vele a nagyobb tapadást? Csak mert így elhagyom a hátrányokat ami a szélesebb gumiból adódik... B) Spzoli, neked meg nem Passatod van mit fosol állandóan... :D A jobb minőségnek is biztos van szerepe, de annak megkérik az árát... A tapadófelület akkor sem lesz nagyobb. A szélesebb gumiból is van jó fajta és nem is drága. Csak attól függ milyen a méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 A jobb minőségnek is biztos van szerepe, de annak megkérik az árát... A tapadófelület akkor sem lesz nagyobb. A szélesebb gumiból is van jó fajta és nem is drága. Csak attól függ milyen a méret. Akkor viszont inkább megtartom a felnit, aés gumicserekor beruházok egy jobb minőségre... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Akkor viszont inkább megtartom a felnit, és gumicserekor beruházok egy jobb minőségre... B) Próbálj ki egy olyan autót mint a sajátod, csak széles-peres gumikkal. Ég és föld, hidd el :D Nyomvályú ide, vagy oda... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Szerintetek az F Caravanomra a gyári 5,5" R14 lemezfelni helyett rátehetek szintén gyári, de 1/2"-lal kisebbet, azaz 5" R14-et, 175/65 R14-es gumival? Az ET szám (49) és az középső furat (56,5) mindenben megegyezik, csak ez kis különbség lenne. Egy ismerősöm jóárasítana 4 db megmaradt, sosem használt beragadt raktárkészleti GM felnit ezzel a hátránnyal, de 4.500.- Ft/db áron. Asszem' egyébként ezek Corsa C felnik... :D Ahogy nézegettem felnis portálokon az 5"-ra is rámehet akár 185 széles gumi is, csak nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz-e belőle bármilyen (főleg stabilitási) problémám. :) Várom értékes hozzászólásaitokat és tapasztalataitokat! B) Szia! Nekem anno Ladán volt 205/60 R13-as gumi 5,5-es felnin és simán elbírta. Elől meg 185/60 R13-as :( Annyiért simán megéri. De inkább téligumit tenyél fel rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Próbálj ki egy olyan autót mint a sajátod, csak széles-peres gumikkal. Ég és föld, hidd el :D Nyomvályú ide, vagy oda... Helyes, odaadod a tied egy körre? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Helyes, odaadod a tied egy körre? B) Ha eljössz Egerbe... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Ha eljössz Egerbe... He-he fél évig ott melóztam... akkor lássam amikor a hátam közepét. Egerszalókon csináltuk a szállodát a termálvölgyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 He-he fél évig ott melóztam... akkor lássam amikor a hátam közepét. Egerszalókon csináltuk a szállodát a termálvölgyben. Kénytelen vagyok itt élni, ideköt minden... Nem nagy város, de el vagyok itt is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Kénytelen vagyok itt élni, ideköt minden... Nem nagy város, de el vagyok itt is. B) Nincs vele bajom, csak a meló volt szar, és nem nagy kedvel mentünk oda. Na oda aztán kellett normális gumi, téli gumi+kipörgésgátló, alig vánszorogtunk fel a Boxerral a szállodához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Nincs vele bajom, csak a meló volt szar, és nem nagy kedvel mentünk oda. Na oda aztán kellett normális gumi, téli gumi+kipörgésgátló, alig vánszorogtunk fel a Boxerral a szállodához. Minden munka sz?r, ha nem Te vagy a főnök B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 YOKOHAMA Parada (PA01) valakinek vélemény róla, esetleg olyanok akiknek már volt fent a gépükön ilyen pacsker? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 YOKOHAMA Parada (PA01) valakinek vélemény róla, esetleg olyanok akiknek már volt fent a gépükön ilyen pacsker? Eddig jó, és idény kezdés óta rajta van. (persze elöl :D ) http://galacsdrift.blog.hu/2011/05/02/taszar Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 YOKOHAMA Parada (PA01) valakinek vélemény róla, esetleg olyanok akiknek már volt fent a gépükön ilyen pacsker? Nekem van, igaz már elég kopott szerencsétlen. Kissé hideg volt még mikor használtam, így nem volt a legtutibb. Mivel kopottas, ezért vizen sem érezte túl jól magát. :D mélykék vett újonnan, neki egész más tapasztalatai vannak...asszem úgy fogalmazott: harapja a havat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 YOKOHAMA Parada (PA01) valakinek vélemény róla, esetleg olyanok akiknek már volt fent a gépükön ilyen pacsker? Ha lett volna 15-ösben más méret mint a 195/50R15, akkor ilyenem lett volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Helyes, odaadod a tied egy körre? :D Csak ha nem nyomod szabályzásig... (195/50 megfelel?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Csak ha nem nyomod szabályzásig... (195/50 megfelel?) Á csak poénkodtam a gumik közti különbséget szélsőséges vezetési stílusban lehetne teszteni, úgy meg még az enyémmel sem megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Megjöttek a Sodexos 5.000Ft-os vásárlási utalványaim tegnap. Szeretlek Conti! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 üdv. olyan kérdésem lenne hogy ez befér e az astra alá ?! 7X17 4X100 ET38 ENZO ALUFELNI :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 üdv. olyan kérdésem lenne hogy ez befér e az astra alá ?! 7X17 4X100 ET38 ENZO ALUFELNI :D Ehh én meg paráztam a 14"-tól! :D Írj gumi méretet is mert azért az is befolyásolja. (szerintem!) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 üdv. olyan kérdésem lenne hogy ez befér e az astra alá ?! 7X17 4X100 ET38 ENZO ALUFELNI :D Schimán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Schimán! Szinte gondoltam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Szinte gondoltam! :D Szerinted nem fér be? Lehetséges, hogy jobban tudod :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Szerinted nem fér be? Lehetséges, hogy jobban tudod :D :D Neeem félre érted! Arra gondoltam,hogy néha vacilálnak a 15-16-oson is de mivel a 17"-nálad lazán befér ezért rácáfolsz minden ellenvetésnek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts