Endre06 Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Jó-jó, de ha bezacskózom, akkor nem látom őket. :D Átlátszós zacsi! B) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Átlátszós zacsi! B) :) Á, inkább nem, ugy a jó ha lemegyek a pincébe, egyből látom őket a falon. Pont az összetört hűtőrács mellett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neeshow Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Szerintetek az F Caravanomra a gyári 5,5" R14 lemezfelni helyett rátehetek szintén gyári, de 1/2"-lal kisebbet, azaz 5" R14-et, 175/65 R14-es gumival? Az ET szám (49) és az középső furat (56,5) mindenben megegyezik, csak ez kis különbség lenne. Egy ismerősöm jóárasítana 4 db megmaradt, sosem használt beragadt raktárkészleti GM felnit ezzel a hátránnyal, de 4.500.- Ft/db áron. Asszem' egyébként ezek Corsa C felnik... :D Ahogy nézegettem felnis portálokon az 5"-ra is rámehet akár 185 széles gumi is, csak nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz-e belőle bármilyen (főleg stabilitási) problémám. :( Várom értékes hozzászólásaitokat és tapasztalataitokat! B) Nem nagyon reagáltatok rá, nekem meg válaszolni kellene a srácnak, mert eladja másnak... :) Akinek van véleménye vagy tapasztalata - FPepén kívül, akinek ezúton is köszönöm - ne rejtse véka alá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Nem nagyon reagáltatok rá, nekem meg válaszolni kellene a srácnak, mert eladja másnak... :) Akinek van véleménye vagy tapasztalata - FPepén kívül, akinek ezúton is köszönöm - ne rejtse véka alá :D Nekem a gyári 14"-oson ET49-es 5,5-ösön van a 185/60/14-es gumi. Persze csak ideiglenesen amíg nem találok végre alufelnit. Boltban annyit mondtak rá, hogy a 175-ös a gyári rá, de fel lehet rá a 185-öst is. Max kicsit jobban kidudorodik a széle és jobban védi a lemezt. Eddig még nincs bajom vele. B) (bár lehet bénábban néz ki olyan mintha laposabb lenne pedig 2,2 van benne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbertoBaggio Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Üdvözletem minden fórumtársnak! Szükségem lenne egy kis segítségre ill. ötletre. 205/50 R15-ös papucsok vannak az alufelnimen, kicsit idegesít a jobbra ballra húzódozás az úton, sajnos erre Cegléd környékén elég ramaty utak vannak... (nyomvályúk) Ötletetek van ennek a csillapítására/megszüntetésére? Gondolkoztam azon, mi lenne ha kisebb gumikat tennék rá, mármint nem 205-öst hanem 195-öst, sokat jelentene az az 1 cm? Vagy esetleg még kisebb? Egyáltalán mekkora lenne a legkisebb amit érdemes lenne rápróbálni? Amúgy is elég ballonos, nem ártana ha kicsit feszesebben nézne ki B) Üdv és köszönet Norbi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Üdvözletem minden fórumtársnak! Szükségem lenne egy kis segítségre ill. ötletre. 205/50 R15-ös papucsok vannak az alufelnimen, kicsit idegesít a jobbra ballra húzódozás az úton, sajnos erre Cegléd környékén elég ramaty utak vannak... (nyomvályúk) Ötletetek van ennek a csillapítására/megszüntetésére? Gondolkoztam azon, mi lenne ha kisebb gumikat tennék rá, mármint nem 205-öst hanem 195-öst, sokat jelentene az az 1 cm? Vagy esetleg még kisebb? Egyáltalán mekkora lenne a legkisebb amit érdemes lenne rápróbálni? Amúgy is elég ballonos, nem ártana ha kicsit feszesebben nézne ki :D Üdv és köszönet Norbi Ezek olyan igények mint a női cipőnél a: Kívül legyen 36-os, belül 40-es. :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbertoBaggio Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ezek olyan igények mint a női cipőnél a: Kívül legyen 36-os, belül 40-es. :) B) Valahogy úgy! Jó hasonlat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imi68 Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Sziasztok. Bocs hogy ide beírom, nézzetek át az eladó rovatba, a gumikhoz. Hátha érdekel valakit a hírdetésem. Kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Üdvözletem minden fórumtársnak! Szükségem lenne egy kis segítségre ill. ötletre. 205/50 R15-ös papucsok vannak az alufelnimen, kicsit idegesít a jobbra ballra húzódozás az úton, sajnos erre Cegléd környékén elég ramaty utak vannak... (nyomvályúk) Ötletetek van ennek a csillapítására/megszüntetésére? Gondolkoztam azon, mi lenne ha kisebb gumikat tennék rá, mármint nem 205-öst hanem 195-öst, sokat jelentene az az 1 cm? Vagy esetleg még kisebb? Egyáltalán mekkora lenne a legkisebb amit érdemes lenne rápróbálni? Amúgy is elég ballonos, nem ártana ha kicsit feszesebben nézne ki B) Üdv és köszönet Norbi 195/50em van az is cibál. :D Szal nem igen lesz jobb. 185öt kéne ráhúzni én is azt akartam aztán mégse. Ha olyan a felnid és hól nézki rajta a feszített gumi akkor tegyél rá 165/45öt. :Daz nem hiszem hogy húzgállni fog. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Üdvözletem minden fórumtársnak! Szükségem lenne egy kis segítségre ill. ötletre. 205/50 R15-ös papucsok vannak az alufelnimen, kicsit idegesít a jobbra ballra húzódozás az úton, sajnos erre Cegléd környékén elég ramaty utak vannak... (nyomvályúk) Ötletetek van ennek a csillapítására/megszüntetésére? Gondolkoztam azon, mi lenne ha kisebb gumikat tennék rá, mármint nem 205-öst hanem 195-öst, sokat jelentene az az 1 cm? Vagy esetleg még kisebb? Egyáltalán mekkora lenne a legkisebb amit érdemes lenne rápróbálni? Amúgy is elég ballonos, nem ártana ha kicsit feszesebben nézne ki B) Üdv és köszönet Norbi 195/50em van az is cibál. :) Szal nem igen lesz jobb. 185öt kéne ráhúzni én is azt akartam aztán mégse. Ha olyan a felnid és hól nézki rajta a feszített gumi akkor tegyél rá 165/45öt. :Daz nem hiszem hogy húzgállni fog. :( Nekem is 195/60 R15 van és rendesen dobálja a nyomvályú. 175-ös gumik után nagyon furcsa volt... :D Sajna tényleg csak a vékony kerék a megoldás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Nekem is 195/60 R15 van és rendesen dobálja a nyomvályú. 175-ös gumik után nagyon furcsa volt... B) Sajna tényleg csak a vékony kerék a megoldás... 195/60 egy kicsit nem nagy? :D Úgy tudom /50 a váltó méret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 195/60 egy kicsit nem nagy? B) Úgy tudom /50 a váltó méret. váltóméret-váltóméret-nem13-asmeghalsz-jujhátultárcsanemszabadakkorismeghalsz-nemváltóméret jajajaj... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 váltóméret-váltóméret-nem13-asmeghalsz-jujhátultárcsanemszabadakkorismeghalsz-nemváltóméret jajajaj... Öhm. Látott már orvos? B) :) Nekem 8 mekkora van rajta csak sztem pöttyet nagy. :D ENNYI Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 195/60 egy kicsit nem nagy? :D Úgy tudom /50 a váltó méret. Igen, kicsit nagyobb mint a régi... :( GPS-sel bemértük és most pontos a km óra... B) De 10 km-enként 500 méterrel többet megy az autó, mint amit a számláló mutat... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Öhm. Látott már orvos? B) :) Nekem 8 mekkora van rajta csak sztem pöttyet nagy. :D ENNYI De neki pontosan mutat a km-órája :) Látott, de utána barátságosnak tűnő bácsik jöttek érte, ráhúztak egy pulóvert (biztos nagyon Phelbs-é volt, mert jó hosszú volt az ujja, rá is tekerték, nehogy húzza a földön) aztán elvitték. Azóta se tudom mi lett az eredmény :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 De neki pontosan mutat a km-órája :D Látott, de utána barátságosnak tűnő bácsik jöttek érte, ráhúztak egy pulóvert (biztos nagyon Phelbs-é volt, mert jó hosszú volt az ujja, rá is tekerték, nehogy húzza a földön) aztán elvitték. Azóta se tudom mi lett az eredmény :) OOH. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
demars Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Én le ecseteltem a futófelületeket is. Igaz ott nem annyira bő olajjal. Amikor először tettem fel a lekent, pár hónapot pihentetett gumikat nekem is eszembe jutott, hogy lehet, hogy csúszni fog, de NEM. Igaz, óvatosan fékezgettem pár m-t, de nem vettem észre semmi csúszást.Csak arra vigyázz, hogy a futófelületre ne jusson, mert nehezen kopik le és nagyon tud csúszni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Én le ecseteltem a futófelületeket is. Igaz ott nem annyira bő olajjal. Amikor először tettem fel a lekent, pár hónapot pihentetett gumikat nekem is eszembe jutott, hogy lehet, hogy csúszni fog, de NEM. Igaz, óvatosan fékezgettem pár m-t, de nem vettem észre semmi csúszást. Lehet hogy ő is leszilikonozta a gumikat? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Lehet hogy ő is leszilikonozta a gumikat? B) Pancser... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Hát 195/50R15-ösből ez elég meggyőző : FIRESTONE 195/50 R15 82H TZ300 TL I.O. (Szgk.ny ri abroncs) 195/50 R15 H 13888 HUF FIRESTONE 195/50 R15 82V SZ90 TL I.O. (Szgk.ny ri abroncs) 195/50 R15 V 13808 HUF FIRESTONE 195/50 R15 82V TZ300 TL I.O. (Szgk.ny ri abroncs) 195/50 R15 V 12730 HUF :D 195/50R15 H PremiumContact2 Akciós 15.000........ ahol lakom 17 060 Ft Akció! 185/60R14 H PremiumContact2 Akciós 13.600........ ahol lakom 15 850 Ft Akció! Erre az összefüggésre gondoltam! :) A nem váltóméretes gumi meg 20 fölött van ugyan ez a típus. De amin kihaltam tegnap találtam egy oldalat, amit néztem felni 18akció nélkül, ez a felni abban a méretben máshol akciósan volt 32ezer! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nekem is 195/60 R15 van és rendesen dobálja a nyomvályú. 175-ös gumik után nagyon furcsa volt... :D Sajna tényleg csak a vékony kerék a megoldás... Aki vékony kereket akar az ne Opelt vegyen, hanem Trabantot B) Amúgy 195/55 R15 az Astra F méret és azzal nem csal az óra sem. Csak több az ára mint a 195/50-esnek :) De jó még a 185/60 R15 is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Aki vékony kereket akar az ne Opelt vegyen, hanem Trabantot :D Amúgy 195/55 R15 az Astra F méret és azzal nem csal az óra sem. Csak több az ára mint a 195/50-esnek :) De jó még a 185/60 R15 is Nekem 175/70-es van...tényleg miért is jó a szélesebb gumi azon kívül, hogy jól néz ki? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Nekem 175/70-es van...tényleg miért is jó a szélesebb gumi azon kívül, hogy jól néz ki? B) Könnyebb vele a kutyasz_rt eltalálni! :D :) :( De sztem hamarabb megáll, ha gond van! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Könnyebb vele a kutyasz_rt eltalálni! B) :D :) De sztem hamarabb megáll, ha gond van! :) Nem gond...passat! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Nekem 175/70-es van...tényleg miért is jó a szélesebb gumi azon kívül, hogy jól néz ki? B) Robot pilóta. A nyomvályú viszi magától, nem kell kormányozni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts