beligrom Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Te ennyiért vettél felnit, meg gumit? :D B) válság van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 válság van B) Az oké, de bammeg, csak nálam? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Az oké, de bammeg, csak nálam? B) itt habzsidőzsi van :D tél eleje óta igérgetem a szervízt a cucunak... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Te ennyiért vettél felnit, meg gumit? :) :D Az oké, persze, de ezt az érzést, kevesebből is meg lehet oldani nem? B) Ilyet Biztosan olcsóbban kap :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Ilyet Biztosan olcsóbban kap B) Megtaláltad a két végletet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 válság van B) Ez még válság előtti cucc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Hát igen én is ezen dillemázok, mert 14-esből jóformán csak lemezfelniket találtam, szóval nem tudom mit évő legyek kéne szereznem egy próba erejéig valami 15'-ast hogy milyen vele B) Tuti van 14es, csak jó helyen kell keresni. Viszont próbálj ahhoz is viszonylag vékony kereket keresni. 16"os ne gondolkozz, ha csak nem akarsz mellé motorcserét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Tuti van 14es, csak jó helyen kell keresni. Viszont próbálj ahhoz is viszonylag vékony kereket keresni. 16"os ne gondolkozz, ha csak nem akarsz mellé motorcserét! B) Ne sírjál, jól néz ki, vagy jól néz ki? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Tuti van 14es, csak jó helyen kell keresni. Viszont próbálj ahhoz is viszonylag vékony kereket keresni. 16"os ne gondolkozz, ha csak nem akarsz mellé motorcserét! :D 14-est én is találtam ami tetszene de az egyik kb oda vissza 600km-er a másik kb 350. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Már megint túl sokat szenvedtek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 14-est én is találtam ami tetszene de az egyik kb oda vissza 600km-er a másik kb 350. :) De 14-es alu meg má' miazmá'? :D Akkor már inkább lekenem pirosra az acélt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 De 14-es alu meg má' miazmá'? :( Akkor már inkább lekenem pirosra az acélt B) Akkor most :) ...azért én ezt még az idénre felteszem. :) Vagy kenjem előbb pirosra? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Akkor most :) ...azért én ezt még az idénre felteszem. :) Vagy kenjem előbb pirosra? B) Nem azt mondtam hogy ne tedd fel, csak azt hogy én nem vennék olyat :D Az hogy nekem nem tetszik, még nem azt jelenti hogy más se használja, csak nekem attól még nem fog tetszeni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Akkor most :) ...azért én ezt még az idénre felteszem. :) Vagy kenjem előbb pirosra? B) Kár, hogy nem 15-ös :D Inkább a közepét feketére, vagy az autó színére :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Szerdán megjöttek a megrendelt Continentál gumijaim! Pénteken fel is tetettem az autóra. DOT szám: 1311!!! :( Szóval még friss ropogós! :) 2év teljes körű garival és 5ezer Ft-os Sodexo vásárlási utalvány amit majd később küldenek mert ők se számítottak rá hogy mindenki Contit rendel. 175/70/13-ast cseréltem 185/60/14-re mintha kicsit furcsán gyorsulva az autó oké hogy 60LE de mintha erőtlenebb lenne. Persze még csak 1x mentem vele 70km-ert és lehet annak is betudható hogy az autóba volt a 4téli lemezen, meg hogy kb 80km-er/h-s szél fújt minden irányból. De eddig tetszik a gumi és azért jó a tudat hogy végre nyári van fent és a téli se kopik. B) Jahh és nem gondoltam képek alapján hogy ilyen baziszéles vízelvezetők vannak rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neeshow Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Szerintetek az F Caravanomra a gyári 5,5" R14 lemezfelni helyett rátehetek szintén gyári, de 1/2"-lal kisebbet, azaz 5" R14-et, 175/65 R14-es gumival? Az ET szám (49) és az középső furat (56,5) mindenben megegyezik, csak ez kis különbség lenne. Egy ismerősöm jóárasítana 4 db megmaradt, sosem használt beragadt raktárkészleti GM felnit ezzel a hátránnyal, de 4.500.- Ft/db áron. Asszem' egyébként ezek Corsa C felnik... :D Ahogy nézegettem felnis portálokon az 5"-ra is rámehet akár 185 széles gumi is, csak nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz-e belőle bármilyen (főleg stabilitási) problémám. :) Várom értékes hozzászólásaitokat és tapasztalataitokat! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Szerintetek az F Caravanomra a gyári 5,5" R14 lemezfelni helyett rátehetek szintén gyári, de 1/2"-lal kisebbet, azaz 5" R14-et, 175/65 R14-es gumival? Az ET szám (49) és az középső furat (56,5) mindenben megegyezik, csak ez kis különbség lenne. Egy ismerősöm jóárasítana 4 db megmaradt, sosem használt beragadt raktárkészleti GM felnit ezzel a hátránnyal, de 4.500.- Ft/db áron. Asszem' egyébként ezek Corsa C felnik... :) Ahogy nézegettem felnis portálokon az 5"-ra is rámehet akár 185 széles gumi is, csak nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz-e belőle bármilyen (főleg stabilitási) problémám. :( Várom értékes hozzászólásaitokat és tapasztalataitokat! B) Az ennyire jó ár? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Szerintetek az F Caravanomra a gyári 5,5" R14 lemezfelni helyett rátehetek szintén gyári, de 1/2"-lal kisebbet, azaz 5" R14-et, 175/65 R14-es gumival? Az ET szám (49) és az középső furat (56,5) mindenben megegyezik, csak ez kis különbség lenne. Egy ismerősöm jóárasítana 4 db megmaradt, sosem használt beragadt raktárkészleti GM felnit ezzel a hátránnyal, de 4.500.- Ft/db áron. Asszem' egyébként ezek Corsa C felnik... :D Ahogy nézegettem felnis portálokon az 5"-ra is rámehet akár 185 széles gumi is, csak nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz-e belőle bármilyen (főleg stabilitási) problémám. :) Várom értékes hozzászólásaitokat és tapasztalataitokat! B) Sztem simán használható :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
neeshow Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Az ennyire jó ár? B) Egy vonalkódmatricás karcolatlan új GM felniért szerintem igen :) 3-5000 között mennek a jobb állapotú használtak is, aztán azok meg ki tudja hogyan és hol ütnek... Ám van aki elkér két-háromszor ennyit is egy gyári felniért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Hellótok! Véleményetek szerint egy VW Polohoz (régebbi 4x100-as) való alufelni csavar jó lehet az Astra F-hez? Mármint a hossz meg a menet dőlésszög vagy mi az? :D Alufelnihez persze, meg lenne hozzá olyan kerékőr amit már régóta keresek. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Hellótok! Véleményetek szerint egy VW Polohoz (régebbi 4x100-as) való alufelni csavar jó lehet az Astra F-hez? Mármint a hossz meg a menet dőlésszög vagy mi az? :) Alufelnihez persze, meg lenne hozzá olyan kerékőr amit már régóta keresek. B) Menetemelkedés. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Menetemelkedés. B) :) Köszi! Szóva az stimmelhet az Opelhez vagy nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április11, 2011 Megoszt Elküldve Április11, 2011 Hellótok! Véleményetek szerint egy VW Polohoz (régebbi 4x100-as) való alufelni csavar jó lehet az Astra F-hez? Mármint a hossz meg a menet dőlésszög vagy mi az? :) Alufelnihez persze, meg lenne hozzá olyan kerékőr amit már régóta keresek. B) Ha segítt egy Bogárét belepróbálhatom az Astrába.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Ha segítt egy Bogárét belepróbálhatom az Astrába.... B) Helló! Köszi szépen, de azóta megnéztem a felnit is szép csilli villi de agyon volt súlyozva, kb 10-15cm-er hossszú súlyok voltak az alun 1db felni volt hogy külső belső szélén is. Meg egy nyarat használható gumikkal elvileg, de néztem a gumi meg 2004-es szóval 60ezerért inkább hanyagolom. Mondjuk 40-ért még tárgyalási alap lehetett volna de így inkább hanyagolom. Azért köszi! :D Az Enzo márka az mennyire jó? Vagy ezek szerint nem túl tartós? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április12, 2011 Megoszt Elküldve Április12, 2011 Helló! Köszi szépen, de azóta megnéztem a felnit is szép csilli villi de agyon volt súlyozva, kb 10-15cm-er hossszú súlyok voltak az alun 1db felni volt hogy külső belső szélén is. Meg egy nyarat használható gumikkal elvileg, de néztem a gumi meg 2004-es szóval 60ezerért inkább hanyagolom. Mondjuk 40-ért még tárgyalási alap lehetett volna de így inkább hanyagolom. Azért köszi! B) Az Enzo márka az mennyire jó? Vagy ezek szerint nem túl tartós? Esetleg itt is nézelődhetsz, az enyémek innen vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts