tcxbalage Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 Hello! A kérdésem az volna, hogy milyen ET méretű, szélességű lemezfelnik léteznek a 15"-os, 4x100-as tipusból, és hol tudok ilyet kapni? Kösz.
istván Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Sajna gumit kell cserélnem ... Mit szóltok a Nokian NRe-hez :?: Van valakinek valamilyen tapasztalata erről?
Szabyka Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Sajna gumit kell cserélnem ... Mit szóltok a Nokian NRe-hez :?: Van valakinek valamilyen tapasztalata erről? Nekem Nrv volt az OFF Cliomon ON csöndes egy guma es jol is fogja az utat esoben sem utolso!
istván Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Azt mondta a gumis, hogy a Nokian egy kategotiával jobb mint pl. a Debica vagy a Matador, Kormoran stb. . Igaz ez :?:
warwolf Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Azt mondta a gumis, hogy a Nokian egy kategotiával jobb mint pl. a Debica vagy a Matador, Kormoran stb. . Igaz ez :?: Bizony igaz! :wink:
Tom Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Azt mondta a gumis, hogy a Nokian egy kategotiával jobb mint pl. a Debica vagy a Matador, Kormoran stb. . Igaz ez :?: Téliben meg szinte etalon...
istván Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Úgyszolván semmi. Maximum meghalsz, ez a jobbik, rosszabb esetben miattad hal meg más. De az is lehet, hogy simán kibirja a gumi. Lutri. Én nem használnám, maximum a gumisig... HálIstennek nem haltam meg, legyúrtam hosszuba 600 km/t (5.2 l/100 km :lol: ) de a mire hazaértem már úgy rázott, hogy tényleg le kellett cserélnem. Eleinte mind a Debicat szemelgettem, de ma reggel jó árban kaptam Nokian NRT2 -t (kb. 11 ezer Ft/db) és még Finnországba volt gyártva. A többi modelt ők is valahol Kelet Európában gyártatják. Hurrá...nagyon boldog vagyok. Olyan más, sokkal jobban megy, nem szitál a kormány sem. Eddig 40-ig ugy mozgott néha mind egy részeg ló. És még egy érdekes dolog... nem húz félre többé az autóm. Ez komoly... nem is gondoltam volna, hogy a gumi miatt ment folyamatosan jobbra.
istván Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Ja, van egy gond. 175/70 R14 volt csak és ilyet vettem. Azontúl, hogy kb. 4 km/h - t csal az órám, egyéb gond lehet? Amugy az előző is ilyen méretű volt és nem zavart.
warwolf Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Ja, van egy gond. 175/70 R14 volt csak és ilyet vettem. Azontúl, hogy kb. 4 km/h - t csal az órám, egyéb gond lehet? Amugy az előző is ilyen méretű volt és nem zavart. Más gond nem lehet.Sztem.
greg Elküldve Május14, 2005 Elküldve Május14, 2005 Ja, van egy gond. 175/70 R14 volt csak és ilyet vettem. Azontúl, hogy kb. 4 km/h - t csal az órám, egyéb gond lehet? Amugy az előző is ilyen méretű volt és nem zavart. Sőt, jobb is, mert komfortosabb és nem fog az első kátyúnál tönkremenni (lehet hogy a másodikat is kibírja :? )
Mezo Elküldve Május18, 2005 Elküldve Május18, 2005 Sziasztok! Csak az lenne a kérdésem, hogy a 4x100-as lyuktávolságú felnit milyen (Nem Opel) autókra lehet még föltenni? Köszi: Mező
redline Elküldve Május18, 2005 Elküldve Május18, 2005 Csak az lenne a kérdésem, hogy a 4x100-as lyuktávolságú felnit milyen (Nem Opel) autókra lehet még föltenni? kollégám ilyen lyukosztásút árult a Megan-járól de fölmegy ladára is (az asszem 4x98)
warwolf Elküldve Május18, 2005 Elküldve Május18, 2005 kollégám ilyen lyukosztásút árult a Megan-járól de fölmegy ladára is (az asszem 4x98) Néhány WV típusra is jó!
Mezo Elküldve Május18, 2005 Elküldve Május18, 2005 Egy kicsit off, úgyhogy előre is bocs! Eladnám a 17"-es felniket, amiket a vevő egy Fiat Stilora tenne föl. Én úgy emlékeztem, hogy jó rá, de most néztem a fiat-klub.hu-n, hogy a fiat lyuktávolság 4x98. Hiába csak 2mm, de szerintem nem menne föl á a kerék! Szerintetek?
warwolf Elküldve Május18, 2005 Elküldve Május18, 2005 Egy kicsit off, úgyhogy előre is bocs! Eladnám a 17"-es felniket, amiket a vevő egy Fiat Stilora tenne föl. Én úgy emlékeztem, hogy jó rá, de most néztem a fiat-klub.hu-n, hogy a fiat lyuktávolság 4x98. Hiába csak 2mm, de szerintem nem menne föl á a kerék! Szerintetek? Sztem is felejtős.Esetleg osztókör módosító.Esetleg.
redline Elküldve Május18, 2005 Elküldve Május18, 2005 rámegy csak Jedi-sen kell csinálni....használd az erőt :lol: :lol: mondom ladán is 98 van és azon használnak opel felnit
Tom Elküldve Május18, 2005 Elküldve Május18, 2005 Egy kicsit off, úgyhogy előre is bocs! Eladnám a 17"-es felniket, amiket a vevő egy Fiat Stilora tenne föl. Én úgy emlékeztem, hogy jó rá, de most néztem a fiat-klub.hu-n, hogy a fiat lyuktávolság 4x98. Hiába csak 2mm, de szerintem nem menne föl á a kerék! Szerintetek? Kúpos csavarral szokták felrakni és akkor elvileg felmegy. De ki kell próbálni.
aztec Elküldve Május18, 2005 Elküldve Május18, 2005 felmegy gond nélkül :wink: csak nem az eredeti csavarokkal...
szantozoli Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 Hali! Szerintetek a sport Ignis felnije 5*15" elbírja a 195/50 -es gumit? Ezen gondolkozok, mert az egyik helyen láttam eladót, és nekem nagyon tetszik. Amúgy milyen márkájú lehet a felni? A felniközepet ki lehet cserélni, mondjuk Opelre? :twisted:
szantozoli Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 Ja, és mi az a "tehermentesítő"? +1 kérdés: Az alu felni tényleg könnyebb, mint az acél? Mert bár ugyan maga az anyag az könnyebb, de az alu az nagyobb kiszerelésű és vaskosabb is. Ha könnyebb, akkor jelent ez valamit a menettulajdonságokban? Mondjuk összehasonlításként a 14" acél és a 15"-os alu felnire lennék kiváncsi! Köszi!
I_S Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 A könnyűfém kifelyezés helytállóbb, ergó az anyag könnyebb, de a felni maga lehet nehezebb. A tehetmentesítő gyűrű felel egyrészt a csavarokon túlmenően a felni központosításáért, valamint a neve alapján mentesíti valamelyest a csavarokat a nyíró igénybevételtől, magyarúl a kocsi önsúja ezen átt a tengelyen lesz, nem a csavarokon, így megszűnik a veszélyes keresztmetszet, többet és bátrabban lehet forgatni, blablabla... ez már nem érdekes... :wink:
leslie Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 Az én rendőrfelnimnél tuti könnyebb a haver Cali könnyüfém felnije. :lol: Ja, sztem az 5" elég keskeny. Talán rámegy, de csúnya lesz.
Tom Elküldve Május19, 2005 Elküldve Május19, 2005 Hali! Szerintetek a sport Ignis felnije 5*15" elbírja a 195/50 -es gumit? Ezen gondolkozok, mert az egyik helyen láttam eladót, és nekem nagyon tetszik. Amúgy milyen márkájú lehet a felni? A felniközepet ki lehet cserélni, mondjuk Opelre? :twisted: Asszem nem!!! 5.5-re még rámegy, de már az is szenvedés.
tcxbalage Elküldve Május26, 2005 Elküldve Május26, 2005 Sziasztok! A 15*7, ET 26 méretu felni elfér a szekér alatt gond nélkul?
Recommended Posts