Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

Én Contit fogok választani, ha nem érkezik Uniroyalból akkora, amekkora kell, és a 175ös meg szarul néz ki a felnimen (majd felpróbáljuk).

Mennyiért kapsz barumot? Mondjuk 11-12.

Nekem Continental Ecocontact3-at ajánlottak most 13500-ért.

Mennyi a különbség? Mennyi egy lökös+hűtő? Plusz mennyit hagysz ott a belecsúszásnál, hogy "okosba" megoldjátok?

Vagy mennyivel sorolnak rosszabb kategóriába biztosításnál? :D

Akkor jó áron veszed mert ahol én venném ott a Conti!

185/60R14 82 H EcoContact 3 Continental 15 320 Ft Akció!

185/60R14 82 T EcoContact 3 Continental 16 030 Ft Akció!

185/60R14 82 H EcoContact 3 Continental 14 310 Ft Akció!

Netes ár szóval + felszerelés centír! Bár az első és utolsó között nem tom mi a különbség! :lol:

Megosztás:

De nemééééérted hogy jók voltak?? :lol: :D

Cserélem őket ugyan ilyen méretű Pirelli télikre ha érdekel :) Ezek nem szálszakadtak :D

Amúgy az, hogy jók voltak, csak egy szituációban dől el.

Lehet, hogy normális közlekedéshez a kínai szarok is "jók", de ha egyszer egy ifjú titán kikanyarodik eléd a vizes úton, akkor derül ki a különbség ;)

Milyen Pirellik?

hö?he? Lehet érdekel. :D

nekem is az volt

Ugye :D

A hűtő ventilátornak hogyan kéne működnie? Enyém engedi 100 fokig fölmelegedni a vizet, és utána kapcsol be. De akkor vissza is tudja hűteni (azt már nem vártam meg, de elindult. Lehet Egyéb Csevegésbe is válaszolni.

Megosztás:

Amúgy az, hogy jók voltak, csak egy szituációban dől el.

Lehet, hogy normális közlekedéshez a kínai szarok is "jók", de ha egyszer egy ifjú titán kikanyarodik eléd a vizes úton, akkor derül ki a különbség :D

Milyen Pirellik?

hö?he? Lehet érdekel. :D

Sok szituációban kiderült. Lezavartam velük vagy 60ezret, 90%-ban pesten. És nem kellett annyira előre gondolkozni, mint a mostani remek pirellikkel :lol: :D Ezek a sz.rok ha hallanak a vízről, már akkor csúsznak. Tegnap Ma Lurdyban alapjáraton felengedtem a kuplungot, és megnyekkent :) Kell még? ;)

Utánna számoltam és igazad van! ;)

Tudom. Nekem mindig igazam van :D

Megosztás:

Nekem is volt Barum, de én meg voltam elégedve velük :D (jóó, a Conti azért jobb, de nem is annyiért adták :) )

Háát igen van egy kis márka különbség!! :D

Amúgy nekem is ott derült ki h tönkrementek és gyorsan ezeket rádobtuk éppen az ára miatt nem volt drága! :lol:

Nekem a nyári gumijaim Barumok, eddig semmi gond velük.

Nem olyan sok az a különbség, mint hinnéd, a Barum a Continental leányvállalata ;)

Megosztás:

Nekem a nyári gumijaim Barumok, eddig semmi gond velük.

Nem olyan sok az a különbség, mint hinnéd, a Barum a Continental leányvállalata :lol:

Nekem a hajtott keréken van Barum nyári abroncs, de én megbántam, hogy megvettem. Vizes úton nagyon tud csúszni... :D

De most, mivel felniváltás van, Dunlop lesz rajta, ami még ezt a nyarat lefutja, aztán már venni kell majd rá valamilyet...

Megosztás:

Nekem a hajtott keréken van Barum nyári abroncs, de én megbántam, hogy megvettem. Vizes úton nagyon tud csúszni... :D

De most, mivel felniváltás van, Dunlop lesz rajta, ami még ezt a nyarat lefutja, aztán már venni kell majd rá valamilyet...

Én nem vettem észre, hogy csúszna, sőt a fogyasztásom is nőtt, mióta azt használom, inkább túlzottan is tapad. Új az a 2 gumi? Ami nekem csúszósnak bizonyult, az a Matador meg a Vredestein.

Megosztás:

hogy azért 4-5évet bírjon ill Dunlopról olvastam véleményt és mondta 25ezer után már olyan kopott hogy nem vinné műszakira de 5000-et azért még belenyom ha bírja.

Sok függ a használat módjától. Egyik ember 80 ezret elfut ugyanazzal a gumival amelyikkel egy másik csak 40-et.

Függ a motorteljesítménytől is.

A 4-5 éves használat oké, de mennyit futsz vele azalatt?

Az időkorlát 6 év, a kilométer teljesítmény változó.

Én elégedett vagyok a nyári Falkennemmel, már a második szettet használom. Vízen kicsit óvatoskodok vele.

4 év alatt futott 50 ezret az első garnitúra, utána cseréltem le újra.

Szerintem egy 60 - 80 lovas Astrán legalább 60 - 70 ezret kibírna.

Megosztás:

Én Contit fogok választani, ha nem érkezik Uniroyalból akkora, amekkora kell, és a 175ös meg szarul néz ki a felnimen (majd felpróbáljuk).

Mennyiért kapsz barumot? Mondjuk 11-12.

Nekem Continental Ecocontact3-at ajánlottak most 13500-ért.

Mennyi a különbség? Mennyi egy lökös+hűtő? Plusz mennyit hagysz ott a belecsúszásnál, hogy "okosba" megoldjátok?

Vagy mennyivel sorolnak rosszabb kategóriába biztosításnál? :D

A szomszéd gumis gyerek is valamelyik nagykerből rendelte a semperit nyári gumijaimat.

A két elsővel semmi baj nem volt, pár hónapos gumik voltak. Aztán rendeltem még hátra is két hét múlva.

Na azok öt éve álltak a raktárban. :lol:

Állítólag 4éves korig el lehet adni újként az abroncsot.

Legközelebb csak úgy veszek gumit ha látom mit veszek,de eddig nem vettem észre,hogy rosszabb lenne,kopna,repedne stb a régebben gyártott.

Ja igen,ha új gumit veszel számíthatsz fél-1 liter plusz fogyasztásra (gyári mérettel)

Megosztás:

A szomszéd gumis gyerek is valamelyik nagykerből rendelte a semperit nyári gumijaimat.

A két elsővel semmi baj nem volt, pár hónapos gumik voltak. Aztán rendeltem még hátra is két hét múlva.

Na azok öt éve álltak a raktárban. :D

Legközelebb csak úgy veszek gumit ha látom mit veszek,de eddig nem vettem észre,hogy rosszabb lenne,kopna,repedne stb a régebben gyártott.

Ja igen,ha új gumit veszel számíthatsz fél-1 liter plusz fogyasztásra (gyári mérettel)

nekem az újjal kevesebb lett :lol:

Megosztás:

Na azok öt éve álltak a raktárban. :D

Én ha újonnan veszek gumit, megnézem mind a négyen a DOT számot.

Jómodor, bizalom, jóhiszeműség ide vagy oda. Ő kereskedő, én meg vevő. Ha nem tetszik, megveszem másnál. Ennyit erről.

Volt hogy használt után érdeklődtem, és akkor is elsődleges szempontok között volt (ezért is nem vettem meg végül).

Most akkor szerinted kopott szart kell venni mert az jobb ? :lol:

Ugyanmár

Megosztás:

Én nem vettem észre, hogy csúszna, sőt a fogyasztásom is nőtt, mióta azt használom, inkább túlzottan is tapad. Új az a 2 gumi? Ami nekem csúszósnak bizonyult, az a Matador meg a Vredestein.

5 éve vettem...akkor új volt... :lol:

Van még rajta ~6 mm barázda, de vizesen akkor is csúszik...

Meg azt vettem észre, hogy az oldalfala puhácska szegénynek...

2,2 légkörre fújtam, és akkor is úgy rogyott az oldala, mintha másfél lenne benne... :D

De most ha jön a jó idő, akkor felkerülnek a nekem új felnik, 195/60 R15-ösök... :D

Ez:

f265_1_big.jpg

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.