Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

Abban biztos lehetsz,hogy a szélesebb nyári miatt hallottad hangosabbnak a futóművet.Ez természetes.Viszont a kerékcsapágyas témát megcáfolnám.Én 6 éve hajtom az olajkályhám,ebből 2 évig 17"-os!! guriga volt rajta,4 évig 15-ös és semmi féle problémám nem akadt a kerékcsapággyal.Pedig riogattak a cimborák,hogy évente kerékcsapágyat kell cserélnem,meg kinyírja a futóművem,meg ilyenek.És be kell látnunk hogy a 17 205/40 nem igazán a váltómérete az Astrának :D B) :D Szerintem nyugodtan használhatod őket,a 15" teljesen jó.

17"

http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_48768.jpg

Inkább akkor döglik meg a csapágy, ha túlságosan megnőtt a nyomtáv.

Gumija válogatja, mert mindegyik más méretű... :lol:

Ez 185/35R17 7.5en

http://www.tyrestretch.com/cache/7.5_185_3...5_R17_4_595.jpg

/55el nyilván kicsit más lesz az íve a történetnek.

Így kell kihasználni egy gumi futófelületét. :D

Megosztás:

Sziasztok.14v15"-osfelniket szeretnék venni az astrára meg gumit nyárit.Megtudjátok mondani melyik az az a perméret pl:185-ös guminál ami felrakható.Olvastam egy pár méretet de biztos másnak van saját tapasztalata az ossza meg velem.Azt még nem tudom érdemes e vennem könnyűfémfelniket mert piszok szar az út.Jó lenne ha igy valamelyest magasodna a kocsi mert járok sokat gödrös-saras úton.Terepjáróra nincs keret.Na meg a gödrökböl tudtommal jobban átgördül nem üt akkorát,vagyis nem kimondottan külcsin érdekel.Köszönöm.

Megosztás:

Sziasztok.14v15"-osfelniket szeretnék venni az astrára meg gumit nyárit.Megtudjátok mondani melyik az az a perméret pl:185-ös guminál ami felrakható.Olvastam egy pár méretet de biztos másnak van saját tapasztalata az ossza meg velem.Azt még nem tudom érdemes e vennem könnyűfémfelniket mert piszok szar az út.Jó lenne ha igy valamelyest magasodna a kocsi mert járok sokat gödrös-saras úton.Terepjáróra nincs keret.Na meg a gödrökböl tudtommal jobban átgördül nem üt akkorát,vagyis nem kimondottan külcsin érdekel.Köszönöm.

Én 185/70r14-el járok padka-vadászni :lol: Elférni elfér, kicsit emelt is rajta, felni is jól érzi magát alatta, Zoli is rosszul van tőle, mi kell még? :D

Megosztás:

Elméletileg igen ha ET-30 ra gondoltál,de ET-35 öt szoktak használni a csapágyakat ez még nem teszi tönkre .

Meg van akkor miért nem lesz jó nekem az ATS CUP :D , mert ET28-ok :D . Pedig olyan szépen áltak <_< , de inkább veszek másikokak minthogy ABS-es csapágyat kellessen cserélgessek :). Üdv.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.