spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Azért itt már eléggé ki fog lógni a felni pereme.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Azért itt már eléggé ki fog lógni a felni pereme.. :D 185----->7.5"-ra :lol: :D B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 185----->7.5"-ra :lol: :D B) :D :D Gumija válogatja, mert mindegyik más méretű... :D Ez 185/35R17 7.5en /55el nyilván kicsit más lesz az íve a történetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Abban biztos lehetsz,hogy a szélesebb nyári miatt hallottad hangosabbnak a futóművet.Ez természetes.Viszont a kerékcsapágyas témát megcáfolnám.Én 6 éve hajtom az olajkályhám,ebből 2 évig 17"-os!! guriga volt rajta,4 évig 15-ös és semmi féle problémám nem akadt a kerékcsapággyal.Pedig riogattak a cimborák,hogy évente kerékcsapágyat kell cserélnem,meg kinyírja a futóművem,meg ilyenek.És be kell látnunk hogy a 17 205/40 nem igazán a váltómérete az Astrának :D B) :D Szerintem nyugodtan használhatod őket,a 15" teljesen jó. 17" http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_48768.jpg Inkább akkor döglik meg a csapágy, ha túlságosan megnőtt a nyomtáv. Gumija válogatja, mert mindegyik más méretű... :lol: Ez 185/35R17 7.5en http://www.tyrestretch.com/cache/7.5_185_3...5_R17_4_595.jpg /55el nyilván kicsit más lesz az íve a történetnek. Így kell kihasználni egy gumi futófelületét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jimmbo Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Sziasztok.14v15"-osfelniket szeretnék venni az astrára meg gumit nyárit.Megtudjátok mondani melyik az az a perméret pl:185-ös guminál ami felrakható.Olvastam egy pár méretet de biztos másnak van saját tapasztalata az ossza meg velem.Azt még nem tudom érdemes e vennem könnyűfémfelniket mert piszok szar az út.Jó lenne ha igy valamelyest magasodna a kocsi mert járok sokat gödrös-saras úton.Terepjáróra nincs keret.Na meg a gödrökböl tudtommal jobban átgördül nem üt akkorát,vagyis nem kimondottan külcsin érdekel.Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Sziasztok.14v15"-osfelniket szeretnék venni az astrára meg gumit nyárit.Megtudjátok mondani melyik az az a perméret pl:185-ös guminál ami felrakható.Olvastam egy pár méretet de biztos másnak van saját tapasztalata az ossza meg velem.Azt még nem tudom érdemes e vennem könnyűfémfelniket mert piszok szar az út.Jó lenne ha igy valamelyest magasodna a kocsi mert járok sokat gödrös-saras úton.Terepjáróra nincs keret.Na meg a gödrökböl tudtommal jobban átgördül nem üt akkorát,vagyis nem kimondottan külcsin érdekel.Köszönöm. Én 185/70r14-el járok padka-vadászni :lol: Elférni elfér, kicsit emelt is rajta, felni is jól érzi magát alatta, Zoli is rosszul van tőle, mi kell még? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Én 185/70r14-el járok padka-vadászni :lol: Elférni elfér, kicsit emelt is rajta, felni is jól érzi magát alatta, Zoli is rosszul van tőle, mi kell még? B) Sör! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Sör! :lol: De azt elég sz.r rögzíteni a felnire. Meg fel is rázódik. Meg ha süti a nap, meleg is lesz. Nem jó az oda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 Én 185/70r14-el járok padka-vadászni :lol: Elférni elfér, kicsit emelt is rajta, felni is jól érzi magát alatta, Zoli is rosszul van tőle, mi kell még? :D akkor te biztos az a fajta vagy aki lendületből parkol fel a járdára B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2011 Megoszt Elküldve Február7, 2011 akkor te biztos az a fajta vagy aki lendületből parkol fel a járdára :lol: :D Nem. Én az a fajta vagyok, akinek ha minden padka-mászását összeadjuk, akkor km-ben mérhető magasságot ér el hónap végére :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Nem. Én az a fajta vagyok, akinek ha minden padka-mászását összeadjuk, akkor km-ben mérhető magasságot ér el hónap végére :lol: :D Az nem kevés B) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
jimmbo Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Én 185/70r14-el járok padka-vadászni :lol: Elférni elfér, kicsit emelt is rajta, felni is jól érzi magát alatta, Zoli is rosszul van tőle, mi kell még? :D Köszönöm a választ.És 15"-os annál melyik méretig lehet elmenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 Köszönöm a választ.És 15"-os annál melyik méretig lehet elmenni? átlag 195/50R15. nekem is ez van Link to comment Megosztás: More sharing options...
jimmbo Elküldve Február8, 2011 Megoszt Elküldve Február8, 2011 átlag 195/50R15. nekem is ez van Kösz a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ateszeger Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Én 185/70r14-el járok padka-vadászni :lol: Elférni elfér, kicsit emelt is rajta, felni is jól érzi magát alatta, Zoli is rosszul van tőle, mi kell még? :D Szia!Nekem g astra 15"ös van 195/50 Gumikkal.Simán jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Köszönöm a választ.És 15"-os annál melyik méretig lehet elmenni? 205/40 17"-on,az a tuti :lol: :D B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbertoBaggio Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Nekem 205/50 R15-ön. (Kicsit ballonos de jó) :lol: És így nem is csal a kilométerórám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Nekem 205/50 R15-ön. (Kicsit ballonos de jó) <_< És így nem is csal a kilométerórám :D Mit fogyaszt a 205-el?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Mit fogyaszt a 205-el?? Benzint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Hali! Megtudná mondani valaki,hogy E30 felni fel megye az F astrára? Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Hali! Megtudná mondani valaki,hogy E30 felni fel megye az F astrára? Előre is kösz! Elméletileg igen ha ET-30 ra gondoltál,de ET-35 öt szoktak használni a csapágyakat ez még nem teszi tönkre . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Elméletileg igen ha ET-30 ra gondoltál,de ET-35 öt szoktak használni a csapágyakat ez még nem teszi tönkre . Jajj bocs E30-as BMW-re gondoltam <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Jajj bocs E30-as BMW-re gondoltam <_< Akkor nem tudom mert nem ismerem milyen van rajta , hülyeséget meg nem akarok mondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabchee Elküldve Február9, 2011 Megoszt Elküldve Február9, 2011 Mit fogyaszt a 205-el?? Helyesbítek,mennyit?? <_< :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joker22 Elküldve Február10, 2011 Megoszt Elküldve Február10, 2011 Elméletileg igen ha ET-30 ra gondoltál,de ET-35 öt szoktak használni a csapágyakat ez még nem teszi tönkre . Meg van akkor miért nem lesz jó nekem az ATS CUP :D , mert ET28-ok :D . Pedig olyan szépen áltak <_< , de inkább veszek másikokak minthogy ABS-es csapágyat kellessen cserélgessek :). Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts