Endre06 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Én biztosan a kisebb etjűt venném. :D Mármint a G-s Astra lemezfelnijét? Gondolom a középfurat vagy mi az 56,5ös ugyan úgy vagy lehet hogy nem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nekem az alu az ET25-ös :D és azzal sincs semmi baj :D És az hogy fér be mármit hátúlra? vagy nagyobbak a rugóid? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Mármint a G-s Astra lemezfelnijét? Gondolom a középfurat vagy mi az 56,5ös ugyan úgy vagy lehet hogy nem? :) Ugyan az. És az hogy fér be mármit hátúlra? vagy nagyobbak a rugóid? :D Simán befér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Hellótok! Vettem volna lemezfelnit amit kérdeztem is pár napja de mire összeválogatta a 4-et 2-2 nem egyforma ill a másik kettőn 2db díszlyukkal kevesebb van amúgy ugyan az van ráírva bár jobb lenne 4 egyforma. Viszont mutatott 4db gyári G Astra lemezfelnit 14"-ost még a festése is szép fényes gyári, nem körök vannak benne hanem négyzetek a méretek ugyan azok kivéve hogy ET 39, jónak kellene rá lennie 185-ös gumival vagy jobb lenne keresni ET 49-est? G-s lemezek 500Ft-al drágábbak db-ja. Bár elvileg ET35-ös alut még fel szokták tenni csak ugye ez lemez, szóval vélemény? :) Én alum ET 33 :D simán elfér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Még mindig kurvára nem ér semmit önmagában az etszám... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Még mindig kurvára nem ér semmit önmagában az etszám... :) Nem is azért írtam neki :D csak ha már gondolkodik a 39 és a 49 között akkor mondom miért ne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 A terv még mindig ugyan az, tavasszal vennék lemezt ha nem találok hibátlan (értem ezalatt nem agyonsúlyozott felnit) szóval vennék lemezt és arra menne egy 185/60/14-es gumi ami majd később menne az alura ha találok. Bár a pótkerekem meg 14"-os 175/65/14-es a kerekek meg 13"-osak... vagy mehetne rá a 185/65/14-is? vagy inkább 175/65/14 és akkor ez később a 6"-os alura? Ehez kellene viszonyítani az ET 49 vagy ET 39-est. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Nem is azért írtam neki :D csak ha már gondolkodik a 39 és a 49 között akkor mondom miért ne :D Akkor monnyad! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Akkor monnyad! :) :D Az ET39-es felnit venném a helyedben (+500-ért, már a jó festés miatt is :D ), és a 185/60 gumival nem fog beleérni sehova. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ok köszönöm a tanácsokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 És az hogy fér be mármit hátúlra? vagy nagyobbak a rugóid? :) Simán elfér...sött mikor megvettem a felnit akkor pár napig 195/65-ös gumik voltak rajta, amig nemjöttek meg a 195/50-esek...még azzal sem volt bajom, bár nem mertem volna beültetni hátra senkit :D A terv még mindig ugyan az, tavasszal vennék lemezt ha nem találok hibátlan (értem ezalatt nem agyonsúlyozott felnit) szóval vennék lemezt és arra menne egy 185/60/14-es gumi ami majd később menne az alura ha találok. Bár a pótkerekem meg 14"-os 175/65/14-es a kerekek meg 13"-osak... vagy mehetne rá a 185/65/14-is? vagy inkább 175/65/14 és akkor ez később a 6"-os alura? Ehez kellene viszonyítani az ET 49 vagy ET 39-est. :D Ha sok rajta a súly, az nem feltétlenül a felni hibája...legtöbb esetben a súly mindig a gumiból adódik, a gumik sem tökéletesek, még 0km-esen sem...annál is vannak összetételek ahol ugye több anyag van...szal ne a súlyokat figyeld rajta...ha venni akarsz egyet akkor esetleg vételnél vidd el egy gumishoz, hogy forgassa át centirgépen, odakell figyelni rá h lehetöleg ne üssön, és ha van rá mód, akkor gumi nélkül forgassa át, ugy akkor csak max a felni hibái jönnek ki a gépen :D de semmi képp sem lehet hagyatkozni a felpakolt súlyokra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Simán elfér...sött mikor megvettem a felnit akkor pár napig 195/65-ös gumik voltak rajta, amig nemjöttek meg a 195/50-esek...még azzal sem volt bajom, bár nem mertem volna beültetni hátra senkit :) Ha sok rajta a súly, az nem feltétlenül a felni hibája...legtöbb esetben a súly mindig a gumiból adódik, a gumik sem tökéletesek, még 0km-esen sem...annál is vannak összetételek ahol ugye több anyag van...szal ne a súlyokat figyeld rajta...ha venni akarsz egyet akkor esetleg vételnél vidd el egy gumishoz, hogy forgassa át centirgépen, odakell figyelni rá h lehetöleg ne üssön, és ha van rá mód, akkor gumi nélkül forgassa át, ugy akkor csak max a felni hibái jönnek ki a gépen :D de semmi képp sem lehet hagyatkozni a felpakolt súlyokra... Oké persze csak az előző alu amit vettem mondták semmi baja, nem üt nem ráz, gumit rárakattam centír aztán 1-2cm-er kilengése volt, szidott a felnis rendesen mikor már a 3. csík súlyt tépte le róla. azért nem így kellene kinéznie egy egésséges felninek. katt! Haver szerint 1 max 2db ilyen kis súlynak szabadna lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Oké persze csak az előző alu amit vettem mondták semmi baja, nem üt nem ráz, gumit rárakattam centír aztán 1-2cm-er kilengése volt, szidott a felnis rendesen mikor már a 3. csík súlyt tépte le róla. azért nem így kellene kinéznie egy egésséges felninek. katt! Haver szerint 1 max 2db ilyen kis súlynak szabadna lennie. Szép díszítősor van rajta :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Oké persze csak az előző alu amit vettem mondták semmi baja, nem üt nem ráz, gumit rárakattam centír aztán 1-2cm-er kilengése volt, szidott a felnis rendesen mikor már a 3. csík súlyt tépte le róla. azért nem így kellene kinéznie egy egésséges felninek. katt! Haver szerint 1 max 2db ilyen kis súlynak szabadna lennie. Persze valami oka van h annyi van rajta...de nem feltétlenül a felni hibája...gumis vagyok tudom :) megjön egy uj felni, gumi nélkül átforgatom, nemkér csak pár g-t...felteszem rá a vadi uj gumit, egyböl rengeteget kér...olyankor lehet forgatni rajta a gumit ha ugyvan, vagy dobni fel rá a sulyt...tehát rengeteget beleszol a gumi a súlyozásba...azért mondtam h gumi nélkül átkell forgatni a felniket gépen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Meg amúgy széles, peremes felniknél nem is kell, hogy nagy baja legyen, hogy sok súly kelljen rá, mert nem lehet a szélére rakni, az erőkar miatt meg beljebb több súly kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Persze valami oka van h annyi van rajta...de nem feltétlenül a felni hibája...gumis vagyok tudom :) megjön egy uj felni, gumi nélkül átforgatom, nemkér csak pár g-t...felteszem rá a vadi uj gumit, egyböl rengeteget kér...olyankor lehet forgatni rajta a gumit ha ugyvan, vagy dobni fel rá a sulyt...tehát rengeteget beleszol a gumi a súlyozásba...azért mondtam h gumi nélkül átkell forgatni a felniket gépen... Ha veszek felnit megpörgettetem tuti mert amit látsz egyik fel le mozgott 1-2cm-ert a másik meg oldalra 1-2-őt haverom szerint balesetes kocsiról való volt mármint felninek semmi baja vagy padka hanem el van görbűlve de eléggé. a lemezfelnit is mondtam aki árúlja hogy elviszem gumishoz kapásból monda hogy persze ez természetes. Csak épp alut ott szívtam meg hogy 3 hónapos felni meg kereskedőtöl nincs baja csak felesleges neki és azért eladó olcsón felhívtam hogy akkor boltoljuk vissza mert a 4-ből 3 sz*r görgőztetni kellene. erre az volt a válasza hogy biztos én csesztem szét. Igen valszeg leültem egy sámlira és elkezdtem ütni kalapáccsal.... Nahh de legalább jobban figyelek legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mikcsi73 Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Persze valami oka van h annyi van rajta...de nem feltétlenül a felni hibája...gumis vagyok tudom :D megjön egy uj felni, gumi nélkül átforgatom, nemkér csak pár g-t...felteszem rá a vadi uj gumit, egyböl rengeteget kér...olyankor lehet forgatni rajta a gumit ha ugyvan, vagy dobni fel rá a sulyt...tehát rengeteget beleszol a gumi a súlyozásba...azért mondtam h gumi nélkül átkell forgatni a felniket gépen... Sziasztok! Ha gumis vagy, légy szíves megmondani, hogy elfér-e az autóm alatt az et 25 7jX15 195/55 gumival :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Sziasztok! Ha gumis vagy, légy szíves megmondani, hogy elfér-e az autóm alatt az et 25 7jX15 195/55 gumival :) Nem vagyok gumis. Nem nekem írtál. Nem fér el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Sziasztok! Ha gumis vagy, légy szíves megmondani, hogy elfér-e az autóm alatt az et 25 7jX15 195/55 gumival :) Bár nem tőlem kérdezted, sztem kevés az az ET. Legalább 35 kéne, de inkább több, hogy elférjen. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Bár nem tőlem kérdezted, sztem kevés az az ET. Legalább 35 kéne, de inkább több, hogy elférjen. Szerintem. Nekem a felni 7Jx15-ös, ET25, 195/50-es gumikkal és simán elfér a kocsi alatt... A 195/50-es gumi átméröje 576mm, a 195/55-ös gumié pedig 596mm... Tehát simán elkell hogy férjen :) Nem vagyok gumis. Nem nekem írtál. Nem fér el. Szerinted miért ne férne el? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nekem a felni 7Jx15-ös, ET25, 195/50-es gumikkal és simán elfér a kocsi alatt... A 195/50-es gumi átméröje 576mm, a 195/55-ös gumié pedig 596mm... Tehát simán elkell hogy férjen :) Szerinted miért ne férne el? Mert beleér a hátsó ívbe, azért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nekem a felni 7Jx15-ös, ET25, 195/50-es gumikkal és simán elfér a kocsi alatt... A 195/50-es gumi átméröje 576mm, a 195/55-ös gumié pedig 596mm... Tehát simán elkell hogy férjen :) Szerinted miért ne férne el? Nekem a 195/50 7col szélesen is beleér az ívbe 5személy alatt. :D De amikor először tettük fel akkor 2személyel is beleért ugyanis a hátsó ív belsőfeléről lógott le egy kis alvázvédő és még azt lenem koptatta addig beleért. :D Mostanra már csak ha megüljük meg szar úton ér bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nekem is beleért a 7x15 et25 195/50.Szétdarálta a műanyag dobbetét peremét,utána pedig a sárvédőívet kezdte. Egy személynél is beleér,ha kicsit rosszabb az út. Ezt 5 ajtósra írom,de gondolom a caravan ugyanaz. Most ugyanezek a méretek vannak,csak et35 felnivel és így már nem ér bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nekem a 195/50 7col szélesen is beleér az ívbe 5személy alatt. :D De amikor először tettük fel akkor 2személyel is beleért ugyanis a hátsó ív belsőfeléről lógott le egy kis alvázvédő és még azt lenem koptatta addig beleért. :D Mostanra már csak ha megüljük meg szar úton ér bele. Hátul nekem nincs müanyag dobbetétem...:D de a sárvédöbe messze nem ér bele :D de mostmár kivancsi vagyok h miért...:D kezdem magam hülyének érezni h senkinek nemjó, nemértem nekem h fér el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 nah ittvan 2 kép ami ugyanugy mutatja h nekem nem ér bele sehova...az et-ről most nemtudok képet mutatni, de fogok róla csinálni...most akkor ezt nem értem...nálam miért más a helyzet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts