Prins... Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Sziasztok! Alufelni vásárlás előtt vagyok és lenne is egy esetleges felni ami elnyerte tetszésem, csupán annyi lenne a kérdésem hogy aláfér e egy F-es astrának?! Méretek: 205/45 R16 :D
daykiller Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Sziasztok! Alufelni vásárlás előtt vagyok és lenne is egy esetleges felni ami elnyerte tetszésem, csupán annyi lenne a kérdésem hogy aláfér e egy F-es astrának?! Méretek: 205/45 R16 :D Ez gumiméret, nem felni.
Prins... Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Ez gumiméret, nem felni. A 16 col a lényeg a gumi méret csak mellékes ... nos?
daykiller Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 A 16 col a lényeg a gumi méret csak mellékes ... nos? Nem csak a col számít. :D
Prins... Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Nem csak a col számít. :D amit megadtam gumiméretet abból nem lehet következtetni a felniszélességre? van gondolom egy bizonyos határ ami még alámegy ...... most vagy alámegy ... vagy nem .. a többi okosság engem nem érdekel .. :) csak arra vagyok kíváncsi h alámegy e .. :)
spzoli Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 amit megadtam gumiméretet abból nem lehet következtetni a felniszélességre? van gondolom egy bizonyos határ ami még alámegy most vagy alámegy vagy nem .. a többi okosság engem nem érdekel .. :) csak arra vagyok kíváncsi h alámegy e .. :D 10x16ra is fel lehet tenni azt a gumit meg 6x16ra is. et0val egyiket sem tudod felrakni.... szóval ez édeskevés adat.
astrabandi Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Sziasztok! Alufelni vásárlás előtt vagyok és lenne is egy esetleges felni ami elnyerte tetszésem, csupán annyi lenne a kérdésem hogy aláfér e egy F-es astrának?! Méretek: 205/45 R16 :D A méretek szerit elméletben igen de függ a felni et -számától is .
Prins... Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 10x16ra is fel lehet tenni azt a gumit meg 6x16ra is. et0val egyiket sem tudod felrakni.... szóval ez édeskevés adat. ok köszönöm szépen nem vagyok otthon a felnik terén úgy gondoltam ennyi elég .. nah de mind1 az a lényeg h nem megy fel rá .. erre voltam kíváncsi nem a kötözködésre .. köszönöm neked mégegyszer
daykiller Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 amit megadtam gumiméretet abból nem lehet következtetni a felniszélességre? van gondolom egy bizonyos határ ami még alámegy ...... most vagy alámegy ... vagy nem .. a többi okosság engem nem érdekel .. :) csak arra vagyok kíváncsi h alámegy e .. :D 205/45 R16-ból mégis hogyan mondjam meg a felni szélességét és az ET-jét? A kettő összefügg, hogy alámegy vagy nem.
spzoli Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 ok köszönöm szépen nem vagyok otthon a felnik terén úgy gondoltam ennyi elég .. nah de mind1 az a lényeg h nem megy fel rá .. erre voltam kíváncsi nem a kötözködésre .. köszönöm neked mégegyszer NEM EZ A LÉNYEG! Felmehet, csak tudni kell hozzá a felni adatait....
Prins... Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 A méretek szerit elméletben igen de függ a felni et -számától is . Pfuh nekem ez kínai :) inkább keresek valami kisebbet .. még ha alá is menne 5 személlyel lehet érdekes lenne a dolog :D köszi-köszi
Prins... Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 NEM EZ A LÉNYEG! Felmehet, csak tudni kell hozzá a felni adatait.... akkor van rá esély? 5 személy alatt sem lenne gubanc vagy így méretek nélkül te sem igazán tudod igaz?
spzoli Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Pfuh nekem ez kínai :) inkább keresek valami kisebbet .. még ha alá is menne 5 személlyel lehet érdekes lenne a dolog :D köszi-köszi Édesöcsém. Nem a gumival van a baj, hanem hogy nem értelmezed a szöveget. Vehetsz rá 195/45R16ot is...ha ugyan az a felni marad, akkor se fogom rámondani, hogy most már befér. :)
spzoli Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 akkor van rá esély? 5 személy alatt sem lenne gubanc vagy így méretek nélkül te sem igazán tudod igaz? Méretek nélkül ki tudja szted? :D
Prins... Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Méretek nélkül ki tudja szted? :D ok akkor kérek bővebb infót róla .. a 16 col akkor nem jelent gondot?
spzoli Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 ok akkor kérek bővebb infót róla .. a 16 col akkor nem jelent gondot? Önmagában nem, de mindenképp kell hozzá a szélessége és az et.
astrabandi Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 akkor van rá esély? 5 személy alatt sem lenne gubanc vagy így méretek nélkül te sem igazán tudod igaz? Egy tuti megoldás a kérdésre fogod a kiszemelt áldozatot és fölrakod gumi nélkül ha úgy belefér az már fél siker . :D
Prins... Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Önmagában nem, de mindenképp kell hozzá a szélessége és az et. rendben .. köszi szépen .. bocs a kellemetlenségért nem vagyok igazán otthon felni ügyben .. egyébként ő lenne az:
Prins... Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Egy tuti megoldás a kérdésre fogod a kiszemelt áldozatot és fölrakod gumi nélkül ha úgy belefér az már fél siker . :D az is egy megoldás :)
spzoli Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Ha ott van nálad összeszerelve a kerék, akkor tényleg feldobhattad volna....
Prins... Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Ha ott van nálad összeszerelve a kerék, akkor tényleg feldobhattad volna.... nem nálam van az a baj ezt a képet csak azért készítettem h mégis kinézetre milyen lenne .. de ha sikerül megtudni adatokat róla akkor feltétlen rákérdezek, ha nem akkor próba cseresznye
astrabandi Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 nem nálam van az a baj ezt a képet csak azért készítettem h mégis kinézetre milyen lenne .. de ha sikerül megtudni adatokat róla akkor feltétlen rákérdezek, ha nem akkor próba cseresznye De mielőtt rászánod magad a cserére tudnod kel ,hogy ez jelentős fogyasztás növekedésseljár ez méret .
J0hnny Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 De mielőtt rászánod magad a cserére tudnod kel ,hogy ez jelentős fogyasztás növekedésseljár ez méret . Van vagy fél liter...
FPepe Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Van vagy fél liter... Attól függ, mihez képest, az alap 175-höz van egy liter is a különbség.
astrabandi Elküldve December30, 2010 Elküldve December30, 2010 Van vagy fél liter... 100-on? Én a 195/50/15 úgy figyeltem meg ,hogy 1-lt.Mondjuk 1.4-es nél .
Recommended Posts