Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok!

Alufelni vásárlás előtt vagyok és lenne is egy esetleges felni ami elnyerte tetszésem, csupán annyi lenne a kérdésem hogy aláfér e egy F-es astrának?!

Méretek: 205/45 R16 :D

Elküldve
Sziasztok!

Alufelni vásárlás előtt vagyok és lenne is egy esetleges felni ami elnyerte tetszésem, csupán annyi lenne a kérdésem hogy aláfér e egy F-es astrának?!

Ez gumiméret, nem felni.

Elküldve
Nem csak a col számít. :D

amit megadtam gumiméretet abból nem lehet következtetni a felniszélességre?

van gondolom egy bizonyos határ ami még alámegy ...... most vagy alámegy ... vagy nem .. a többi okosság engem nem érdekel .. :)

csak arra vagyok kíváncsi h alámegy e .. :)

Elküldve

van gondolom egy bizonyos határ ami még alámegy most vagy alámegy vagy nem .. a többi okosság engem nem érdekel .. :)

csak arra vagyok kíváncsi h alámegy e .. :D

10x16ra is fel lehet tenni azt a gumit meg 6x16ra is. et0val egyiket sem tudod felrakni....

szóval ez édeskevés adat.

Elküldve
Sziasztok!

A méretek szerit elméletben igen de függ a felni et -számától is .

Elküldve
10x16ra is fel lehet tenni azt a gumit meg 6x16ra is. et0val egyiket sem tudod felrakni....

szóval ez édeskevés adat.

ok köszönöm szépen

nem vagyok otthon a felnik terén úgy gondoltam ennyi elég .. nah de mind1 az a lényeg h nem megy fel rá .. erre voltam kíváncsi nem a kötözködésre ..

köszönöm neked mégegyszer

Elküldve

van gondolom egy bizonyos határ ami még alámegy ...... most vagy alámegy ... vagy nem .. a többi okosság engem nem érdekel .. :)

csak arra vagyok kíváncsi h alámegy e .. :D

205/45 R16-ból mégis hogyan mondjam meg a felni szélességét és az ET-jét? A kettő összefügg, hogy alámegy vagy nem.

Elküldve
ok köszönöm szépen

nem vagyok otthon a felnik terén úgy gondoltam ennyi elég .. nah de mind1 az a lényeg h nem megy fel rá .. erre voltam kíváncsi nem a kötözködésre ..

köszönöm neked mégegyszer

NEM EZ A LÉNYEG! Felmehet, csak tudni kell hozzá a felni adatait....

Elküldve
A méretek szerit elméletben igen de függ a felni et -számától is .

Pfuh nekem ez kínai :)

inkább keresek valami kisebbet .. még ha alá is menne 5 személlyel lehet érdekes lenne a dolog :D

köszi-köszi

Elküldve
NEM EZ A LÉNYEG! Felmehet, csak tudni kell hozzá a felni adatait....

akkor van rá esély? 5 személy alatt sem lenne gubanc vagy így méretek nélkül te sem igazán tudod igaz?

Elküldve
Pfuh nekem ez kínai :)

inkább keresek valami kisebbet .. még ha alá is menne 5 személlyel lehet érdekes lenne a dolog :D

köszi-köszi

Édesöcsém. Nem a gumival van a baj, hanem hogy nem értelmezed a szöveget. Vehetsz rá 195/45R16ot is...ha ugyan az a felni marad, akkor se fogom rámondani, hogy most már befér. :)

Elküldve
akkor van rá esély? 5 személy alatt sem lenne gubanc vagy így méretek nélkül te sem igazán tudod igaz?

Egy tuti megoldás a kérdésre fogod a kiszemelt áldozatot és fölrakod gumi nélkül ha úgy belefér az már fél siker . :D

Elküldve
Önmagában nem, de mindenképp kell hozzá a szélessége és az et.

rendben .. köszi szépen .. bocs a kellemetlenségért nem vagyok igazán otthon felni ügyben ..

egyébként ő lenne az:

P301210_15.16_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
Ha ott van nálad összeszerelve a kerék, akkor tényleg feldobhattad volna....

nem nálam van az a baj ezt a képet csak azért készítettem h mégis kinézetre milyen lenne .. de ha sikerül megtudni adatokat róla akkor feltétlen rákérdezek, ha nem akkor próba cseresznye

Elküldve
nem nálam van az a baj ezt a képet csak azért készítettem h mégis kinézetre milyen lenne .. de ha sikerül megtudni adatokat róla akkor feltétlen rákérdezek, ha nem akkor próba cseresznye

De mielőtt rászánod magad a cserére tudnod kel ,hogy ez jelentős fogyasztás növekedésseljár ez méret .

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.