Szabyka Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Lehet beszélgetni a gumi típusokról: málna ízű, extra sikosított, extra izgató, extra erős... :lol: :D Vagy recés 8mm profil mélységgel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Teccik nekem is nagyon a verdád Szabyka! :lol: Ha lenne pénzmagom én is újitanék v.mi optikát a vason, de sajna most nem állok úgy :D Monnyuk enyémen nincsenek színre fújva se a lökhárítók, se a visszapillantók és, habár a zavataromon nem láccik, a fényre is ráférne egy rekonsrtua. Na de maj' gyűjtögetek... :roll: Motorikusan is ilyen faja mint kívülről? Tényleg gratula! Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Teccik nekem is nagyon a verdád Szabyka! :lol: Ha lenne pénzmagom én is újitanék v.mi optikát a vason, de sajna most nem állok úgy :D Monnyuk enyémen nincsenek színre fújva se a lökhárítók, se a visszapillantók és, habár a zavataromon nem láccik, a fényre is ráférne egy rekonsrtua. Na de maj' gyűjtögetek... :roll: Motorikusan is ilyen faja mint kívülről? Tényleg gratula! Üdv.: ujjzol Köszönöm! :oops: Polírt nem próbáltad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Köszönöm! :oops: Polírt nem próbáltad ? Hya, az lesz, csak még van egy kis fémyeznivaló rajta. Cserélnem kellett a két hátsó sárvédőívet és az üa. betöltő nyílást :D Gondolom az ok ismeretes... Na de tettem a hátsó sárvédők alá műanyag dobokat, úgyh. remélem mostmár nem kell ehez nyúlni :lol: Mit OFFolok itt...?? :lol: Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Április30, 2005 Megoszt Elküldve Április30, 2005 Hya, az lesz, csak még van egy kis fémyeznivaló rajta. Cserélnem kellett a két hátsó sárvédőívet és az üa. betöltő nyílást :lol: Gondolom az ok ismeretes... Na de tettem a hátsó sárvédők alá műanyag dobokat, úgyh. remélem mostmár nem kell ehez nyúlni :lol: Mit OFFolok itt...?? :lol: Üdv.: ujjzol Ha meg beleírtad volna vazze de tapadnak ezek a Matadorok :lol: Nem lett volna Off :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Na de tettem a hátsó sárvédők alá műanyag dobokat, úgyh. remélem mostmár nem kell ehez nyúlni :lol: Hol vettél ilyesmit? Nagyon érdekelne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Hol vettél ilyesmit? Nagyon érdekelne... Szerintem ez sokmindenkit érdekelne... a karosszéria topicban jó lenne ha írnál róla... meg esetleg pár kép is jöhetne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 HI! Hátsó sárvédő müanyag dob . VEBA-CAR KFT. BP BUDAFOKI U:68-70 tel. 36 1464-5206 KB 6000ft /pár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Bocsi nem jó helyre irtam!!!! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Bocsi nem jó helyre irtam!!!! :oops: Tökéletesen jó helyre írtad, thx az infót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 HI! Hátsó sárvédő müanyag dob . VEBA-CAR KFT. BP BUDAFOKI U:68-70 tel. 36 1464-5206 KB 6000ft /pár Ezzel kapcs. annyit, hogy akinek ültetve van az autó, akinek R15 195-ös vagy annál nagyobb kerekei vannak, ET 35 körüli felnije van és 1 nél több személy is szokott az autóban ülni az ne vegye meg! Bele fog érni folyamatosan a hátsógumija a műanyagdobba, elég neki egy kisebb bukkanó! Sajnos tapasztalat, vagy szélleskerék, ültetés, vagy betétdob hátra :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Sajnos tapasztalat, vagy szélleskerék, ültetés, vagy betétdob hátra :roll: Hátul van 195/50r15, ET49, nincs ültetve, viszont gyakran megy az autó 3-4 emberrel, plusz egy 94-es rugó azért sztem már lejjebb van picit, mint a gyári érték. Szerinted? Határeset? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Pjoc : pü ment :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Szerintem én kihagyom, meg vagyunk még így páran. 16" 7,5J 35mm ültetés ... így sem fér el a kisújjam a kerék meg az ív között :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlueDeath Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Üdv Szerintetek astra F-re tehetek én nyugodt szívvel ET49-es helyett ET38-as alufelnit? Nem fognak lehasalni a kerékcsapágyak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Üdv Szerintetek astra F-re tehetek én nyugodt szívvel ET49-es helyett ET38-as alufelnit? Nem fognak lehasalni a kerékcsapágyak? Elvileg tehetsz:)) Én ET13-assal is jártam vagy egy évet. De nem volt teljesen ok:)) Vott ott minden a vége felé:lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Hátul van 195/50r15, ET49, nincs ültetve, viszont gyakran megy az autó 3-4 emberrel, plusz egy 94-es rugó azért sztem már lejjebb van picit, mint a gyári érték. Szerinted? Határeset? :D Vagy határeset, vagy nem lez jó! Nekem a 195/50 r15 ös kerekek ET35 ös felnin már 2 személlyel is olyan szépen köszörülte a betétdobot, :lol: öröm volt hallgatni. Pedin nincs ültetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlueDeath Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Elvileg tehetsz:)) Én ET13-assal is jártam vagy egy évet. De nem volt teljesen ok:)) Vott ott minden a vége felé:lol:) Az ET38-as jobban kilóg a sárvédő alól, mint az ET49-es? Mit jelent valójában az ET érték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Pjoc: Akkor ott szvsz valami nem volt ok, mert nekem a visszább említett kerekek 205/45 gumábal még full megrakva 5 személy meg minden sem értek be sehobá. Ja és ET 38 asok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Az a 3 mm eltérés az ET számban meg szerintem nem okozhat ekkora zűrt, mert nekem 7,5J mellett is van kb 5-6mm a kerék meg a perem között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Az ET38-as jobban kilóg a sárvédő alól, mint az ET49-es? Mit jelent valójában az ET érték? Az ET38-as jobban kilóg a sárvédő alól. Minél kisebb az ET szám, annál jobban kilóg a kerék. De a 38-as az egyáltalán nem vészes! :twisted: Ha visszalapozol úgy 5 oldalnyit, biztosan találsz bővebb információt is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Az ET38-as jobban kilóg a sárvédő alól, mint az ET49-es? Mit jelent valójában az ET érték? nézd ezt: http://pecsiautosport.wh.hu/temp/et.gif Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Pjoc: Akkor ott szvsz valami nem volt ok, mert nekem a visszább említett kerekek 205/45 gumábal még full megrakva 5 személy meg minden sem értek be sehobá. Ja és ET 38 asok. Neked volt a hátsódobban müanyag dobbetét? A dobbetét nélkül nekem sem ért bele sehová. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlueDeath Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 nézd ezt: http://pecsiautosport.wh.hu/temp/et.gif Ahogy értelmezem ezt a képet, a kisebb ET szám nem egyértelmüen azt jelenti, hogy jobban kilóg a sárvédő alól és szélesebbnek néz ki a felni. A felni középvonalától való eltérés miliméterben az ET értéke. Köszönöm a képet, már minden világos. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Neked volt a hátsódobban müanyag dobbetét? A dobbetét nélkül nekem sem ért bele sehová. Hát én már akkor elfelejtettem a dobot, amikor lehetőségként szóbakerűlt ez a papucs + ültetés, úgyhogy meg sem próbáltam és tuti hogy nem csak bele-bele érne :lol: :oops: :oops: :oops: én értelmeztem egyébként félre, amit írtál és nem vettem figyelembe, hogy neked bennevolt a dob... bocsi :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts