daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hamarosan visszaér oda a hurok, hogy márpedig ő használni akarja nem nézegetni, és különben is erre van pénze, és miért pofázok bele. :o Pedig gyári 13"-osnál nagyobb acélfelnire is azt mondanánk, hogy sok... :) Szóval aki nem érti meg, az dobja vissza a hurkot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hamarosan visszaér oda a hurok, hogy márpedig ő használni akarja nem nézegetni, és különben is erre van pénze, és miért pofázok bele. :D Miért mondanám azt, hogy miért p.fázol bele?? Látszik h nem ismersz... :) De hát fel sem megy normálisan. :o ettűl félek...de lehet h krumplit hordani még jó lesz... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Miért mondanám azt, hogy miért p.fázol bele?? Látszik h nem ismersz... :) ettűl félek...de lehet h krumplit hordani még jó lesz... :) :( Ja lehet. Talicskára szerelve? :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ja lehet. Talicskára szerelve? :o :D Olyasmi... Csak én az ótómat hívom talicskának... :) időnként f.stalicskának! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Miért mondanám azt, hogy miért p.fázol bele?? Látszik h nem ismersz... :D ettűl félek...de lehet h krumplit hordani még jó lesz... :) :) Csak sokat ne tegyél bele, mert ha behintázik, akkor kicsit tuningolni kell a sárvédőt :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Miért mondanám azt, hogy miért p.fázol bele?? Mert ez szokott volt lenni. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Mert ez szokott volt lenni. :D Te ezt már megszoktad. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 De hát fel sem megy normálisan. :o Majd bekopik, lehet íllúzióromboló vagyok, de én majd akkor veszek alufelnit, ha nem a fékdobot kell mutogatni vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Majd bekopik, lehet íllúzióromboló vagyok, de én majd akkor veszek alufelnit, ha nem a fékdobot kell mutogatni vele. :o Én sem fogom mutogatni...mert vagy lefestem feketére, vagy kartonból odateszek egy tárcsafékképet... :D :) redneck tuning rulez! :) (vagy ha nagyon felmérgelem magam, akkor teszek rá dísztárcsát... :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Csak sokat ne tegyél bele, mert ha behintázik, akkor kicsit tuningolni kell a sárvédőt :o Hátul nincs baj, ott elfér... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Mi a f@xom ez a 13as mánia? Még csak viccből is..... :o Nekem van 13as acélfelnim, szivesen cserélem 14esre :) Valaki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Mi a f@xom ez a 13as mánia? Még csak viccből is..... :D Nekem van 13as acélfelnim, szivesen cserélem 14esre :) Valaki? :) Visit This Website.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Visit This Website.. :o csak poénból írtam. Ígyis már van 2 nyári garniturám, meg 1 téli.Ebből 2 acél, 1 alu. Ja és mind 13as Ha ennyire "szeretik" a 13-as felnit akkor segítek nekik, hogy hozzájussanak egy garnitura jó állapotúhoz, 14esért cserébe. :) :D De komolyan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 csak poénból írtam. Ígyis már van 2 nyári garniturám, meg 1 téli.Ebből 2 acél, 1 alu. Ja és mind 13as Ha ennyire "szeretik" a 13-as felnit akkor segítek nekik, hogy hozzájussanak egy garnitura jó állapotúhoz, 14esért cserébe. :D :o De komolyan Aluról dobsz képet? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Aluról dobsz képet? :o Link Az alukat nem adom, még most szereztem őket szeptemberben. Tavasztól ezek lesznek a vas alatt. Csak még megszépítgetem őket. Felszabadul egy garnitura 13as acél gumival együtt. Valahogy így állna az autó alatt Itt még csak elétettem a régi felninek. nem tettem fel őket még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Aluról dobsz képet? :o Mivel Lacika nem adja, én eladnám az enyémet. Gyári intra alu, nyárigumival. Ha érdekel írj pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Mivel Lacika nem adja, én eladnám az enyémet. Gyári intra alu, nyárigumival. Ha érdekel írj pü-t. Bizony, ha Pepével nem zsíroztuk volna le kb 1-2 héttel hamarabb mint ahogy Te feltetted a másik felniket, akkor a Tiedet vettem volna meg. :o :) Nekem azok is tetszenek :D Tudom, sokak szerint ízlésficam hogy ennyire bírom a pókhálómintás felniket.. De szerintem jók :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Bizony, ha Pepével nem zsíroztuk volna le kb 1-2 héttel hamarabb mint ahogy Te feltetted a másik felniket, akkor a Tiedet vettem volna meg. :o :) Nekem azok is tetszenek :D Tudom, sokak szerint ízlésficam hogy ennyire bírom a pókhálómintás felniket.. De szerintem jók :) Bizony ilyen ez a popszakma. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Azért a Pözsóződ is divat lesz majdnem színre fújt zsenyafelgenekkel.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Azért a Pözsóződ is divat lesz majdnem színre fújt zsenyafelgenekkel.. :o http://s6.images.www.tvn.hu/2010/09/02/17/...50633f32ecc.jpg Ezen sincs tetősín... :D Egyre több ilyet látok amin nincs tetősín... :) Olyan így lefestve ez a felni mintha dísztárcsa lenne rajta, vagy valami porvédő szerű akármi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Nem rosszak a pókhálós felnik, de legalább 16os legyen... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Ezen sincs tetősín... :o Egyre több ilyet látok amin nincs tetősín... :D Olyan így lefestve ez a felni mintha dísztárcsa lenne rajta, vagy valami porvédő szerű akármi. Sínezsfím, tázsvííír.. :) :) Nem rosszak a pókhálós felnik, de legalább 16os legyen... :( Inkább legyen 13as -körmös zetor köpenyekkel :( azzal talán nem lehet elakadni tökig érő hawban.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Sínezsfím, tázsvííír.. :o :D Inkább legyen 13as -körmös zetor köpenyekkel :) azzal talán nem lehet elakadni tökig érő hawban.. :( Akkor már legyen 38as... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Akkor már legyen 38as... :D Az is jó :) csak nem tudom, hogy fordulna el az eleje.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Bizony, ha Pepével nem zsíroztuk volna le kb 1-2 héttel hamarabb mint ahogy Te feltetted a másik felniket, akkor a Tiedet vettem volna meg. :o :) Nekem azok is tetszenek :D Tudom, sokak szerint ízlésficam hogy ennyire bírom a pókhálómintás felniket.. De szerintem jók :) Ez a szép pókhálós felni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts