FPepe Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziaszok A 4 lyukú 13"-as acélfelni helyére nehezen találok 4lyukú alufelnit (13-14"-est). Nem tudtok vmi webshopot, ahol szét tudnék nézni tavaszra? Előre is köszi Én innen vettem: Katt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október27, 2010 Megoszt Elküldve Október27, 2010 Sziaszok A 4 lyukú 13"-as acélfelni helyére nehezen találok 4lyukú alufelnit (13-14"-est). Nem tudtok vmi webshopot, ahol szét tudnék nézni tavaszra? Előre is köszi Én a Snow..x-ba. Katalógusból néztem ki. Elég vastag könyv volt. Szóval szerintem Gumis/Felnis helyeken is megnézheted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Na itt vannak a képek a felnikről. Szép sorjában: Csak egy baj van az egésszel. Mikor előre felraktuk a felnit, nem tudtam becsavarni a csavarokat, mert a féknyereg éri a felnit. Itt: Kb. 6 mm kiemelés kell ahhoz, hogy biztonsággal tudjon forogni a kerék. De ez még jobban kiemeli majd a kereket és félek, hogy beleakad a sárvédőbe majd. A felni ET28-as + még a 6mm kiemelés. Nem túl durva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Na itt vannak a képek a felnikről. Szép sorjában: http://kepfeltoltes.hu/101101/559239935PIC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/101101/42292310PICT...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/101101/PICT0005_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/101101/535109664PIC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/101101/660769765PIC...ltoltes.hu_.jpg Csak egy baj van az egésszel. Mikor előre felraktuk a felnit, nem tudtam becsavarni a csavarokat, mert a féknyereg éri a felnit. Kb. 6 mm kiemelés kell ahhoz, hogy biztonsággal tudjon forogni a kerék. De ez még jobban kiemeli majd a kereket és félek, hogy beleakad a sárvédőbe majd. A felni ET28-as + még a 6mm kiemelés. Nem túl durva? Sztem ne erőltesd ezeket a felniket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Sztem ne erőltesd ezeket a felniket... Szerintem se. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Sztem ne erőltesd ezeket a felniket... Szerintem se. :o Miért? A színe nem fog ez maradni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Miért? A színe nem fog ez maradni... :o Szerintem a kinézettel van a baj, vagy csak nekem nem tetszik? Nameg az ET28 már sok, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Na itt vannak a képek a felnikről. Szép sorjában: Kb. 6 mm kiemelés kell ahhoz, hogy biztonsággal tudjon forogni a kerék. De ez még jobban kiemeli majd a kereket és félek, hogy beleakad a sárvédőbe majd. A felni ET28-as + még a 6mm kiemelés. Nem túl durva? Miért? A színe nem fog ez maradni... :D +ronda kb ezért. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 +ronda kb ezért. :D kb. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nekem tetszik. :) Csak egy jó festés kell neki... Meg lehet h le kellene venni róla a 185/70x13 gumikat... :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nekem tetszik. :) Csak egy jó festés kell neki... Meg lehet h le kellene venni róla a 185/70x13 gumikat... :o :D Akkor minek kérdezed meg? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Akkor minek kérdezed meg? :D Nem tudod mibajod van most ezzel a felnivel. 13-as és csak ez számít!!! :o :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nem tudod mibajod van most ezzel a felnivel. 13-as és csak ez számít!!! :o :D Jaaa, b+ akkor überzsír Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ma feltettem a contikat.......ellllképesztően jók :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Ma feltettem a contikat.......ellllképesztően jók :o :D :) :) Én mondtam... :( Szart nem szoktam használni. Balesetmentest velük. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Én mondtam... :D Szart nem szoktam használni. Balesetmentest velük. :) 13"-os? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hát mivel a nyári gumijaim 175/70x13-ok, ezért olyan felnit kerestem ami jó hozzá. Ezek olyanok. Igaz, hogy nem a mostani stílusúak, de nekem megfelelnek. Csak annyiban kérdeztem volna, hogy befog-e verni a sárvédőbe, ha az ET28-ből ET22-est csinálok az alátétekkel? Legfeljebb nem hagyom rajta ezeket a gumikat, amit adtak, hanem áthúzom rájuk a keskenyebbek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Én mondtam... :( Szart nem szoktam használni. Balesetmentest velük. :D Köszi! :o 13"-os? :D 14-es....az baj? :) :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hát mivel a nyári gumijaim 175/70x13-ok, ezért olyan felnit kerestem ami jó hozzá. Ezek olyanok. Igaz, hogy nem a mostani stílusúak, de nekem megfelelnek. Csak annyiban kérdeztem volna, hogy befog-e verni a sárvédőbe, ha az ET28-ből ET22-est csinálok az alátétekkel? Legfeljebb nem hagyom rajta ezeket a gumikat, amit adtak, hanem áthúzom rájuk a keskenyebbek... Megnyugodhatsz, elég nagy az esélyed rá, hogy majd beleérnek, ha nagyon belibeg az eleje. Kb pont síkban lesz a sárvédő külső részével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 13"-os? :o Nem! Ezért adtam el, mert astrara csak 13ast lehet feltenni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nekem tetszik. :) Csak egy jó festés kell neki... Meg lehet h le kellene venni róla a 185/70x13 gumikat... :D :) Higgy nekik, nem az első felni amit látnak. :( Az ET 28 a 185-ös gumival határeset, vagy beleér, vagy nem (pl. hátsó szilent állapotától erősen függ) A nagyobb baj az, hogy még ráadásul beleér a féknyeregbe is. Ha kiemelsz 6mm-t, veszel hosszabb csavarokat, vagy van? +Fényezel. Lassan odajutsz, mintha eladnád, és kicsit hozzátéve veszel egy jobban tetszőt. :( Lehet most tetszik, de túl sok a kérdőjel. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Higgy nekik, nem az első felni amit látnak. :D Az ET 28 a 185-ös gumival határeset, vagy beleér, vagy nem (pl. hátsó szilent állapotától erősen függ) A nagyobb baj az, hogy még ráadásul beleér a féknyeregbe is. Ha kiemelsz 6mm-t, veszel hosszabb csavarokat, vagy van? +Fényezel. Lassan odajutsz, mintha eladnád, és kicsit hozzátéve veszel egy jobban tetszőt. :) Lehet most tetszik, de túl sok a kérdőjel. :o ...és még mindig egy 13as felniről beszélünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Nekem tetszik. :( Csak egy jó festés kell neki... Meg lehet h le kellene venni róla a 185/70x13 gumikat... :D :) Nem tudod mibajod van most ezzel a felnivel. 13-as és csak ez számít!!! :o :( Na igen. Ha már alu, ne 13 legyen. Az kicsit mókásan néz ki, ballonosak a gumik tőle. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hamarosan visszaér oda a hurok, hogy márpedig ő használni akarja nem nézegetni, és különben is erre van pénze, és miért pofázok bele. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November1, 2010 Megoszt Elküldve November1, 2010 Hamarosan visszaér oda a hurok, hogy márpedig ő használni akarja nem nézegetni, és különben is erre van pénze, és miért pofázok bele. :D De hát fel sem megy normálisan. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts