hening Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nekem is felnin vannak, de még húzom amíg lehet :D Centírozni meg majd ha úgy érzem. Én is, mert a jövő héten viszem festeni a felniket. Elektroforetikus festés lesz rajta. Remélem tovább bírja, mint az amit tavaly elkövettem rajta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Én is, mert a jövő héten viszem festeni a felniket. Elektroforetikus festés lesz rajta. Remélem tovább bírja, mint az amit tavaly elkövettem rajta. :D Festéés... Nekem kétszínű festésű. Fekete-rozsda <_< Télre jójez, majd nyáron leszünk szépek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Festéés... Nekem kétszínű festésű. Fekete-rozsda :D Télre jójez, majd nyáron leszünk szépek :) arravaló a dísztárcsa, hogy szép egyszínű legyen! <_< :icon13: Én így oldom meg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 arravaló a dísztárcsa, hogy szép egyszínű legyen! :) :D Én így oldom meg... <_< Dávid is így oldotta meg, aztán megoldották helyette is. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Dávid is így oldotta meg, aztán megoldották helyette is. <_< áá nem hiszem hogy annyira kelendőek lennének a jó kis óccsó utángyártott d.tárcsáim... :) :icon13: Én inkább el-elhagyni szoktam őket...kelet-m.o.-i utak, rulez... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 áá nem hiszem hogy annyira kelendőek lennének a jó kis óccsó utángyártott d.tárcsáim... :) <_< Én inkább el-elhagyni szoktam őket...kelet-m.o.-i utak, rulez... :D Ezért nem kell ilyesmit feltenni. Az ugy ráadásul még ronda is. Ha meg már a felnit is elhagynád, akkor az már más problémákat is felvethet. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 áá nem hiszem hogy annyira kelendőek lennének a jó kis óccsó utángyártott d.tárcsáim... :D :icon13: Én inkább el-elhagyni szoktam őket...kelet-m.o.-i utak, rulez... <_< Ebben ne legyél biztos. Nekem is leloptak 2 db-ot a TESCO-sból. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Ezért nem kell ilyesmit feltenni. Az ugy ráadásul még ronda is. Ha meg már a felnit is elhagynád, akkor az már más problémákat is felvethet. :D teszek majd alá fa tajigakereket... <_< Nem ronda az, mert ugyanúgy néz ki mint a gyári, csak nincs benne opel jel... :icon13: Majd ha lesz elegendő kreditem, akkor kap majd alufelniket...de addig maradt a dísztárcsa-lemezfelni kombó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Ebben ne legyél biztos. Nekem is leloptak 2 db-ot a TESCO-sból. :) Na most gondolj bele, ha elcsórják az alufelniket alóla... :D De ne csak offoljak: A nyáriakkal sosem húz félre a kocsi...de a téliek most is, mint tavaly, kicsit jobbra viszik a kocsit... Ez mitől van? Centír rendben van, mert nem rázza a kormányt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Na most gondolj bele, ha elcsórják az alufelniket alóla... :D Kerőkőr vajon miii? Ha meg olyan baromi drága felnid van, akkor van garázsod is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Na most gondolj bele, ha elcsórják az alufelniket alóla... :D Mire való a kerékőr...ha már elviszi, legalább szenvedjen meg érte. :) A dísztárcsánál meg jó ha van kábelkötöző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Kerőkőr vajon miii? Ha meg olyan baromi drága felnid van, akkor van garázsod is. :) Nem lesz pénzem vagyonőrre sem, aki mellette állna... :icon13: De lakásom sincs, nemhogy garázsom... <_< :D A felni sem lesz drága...max 25-ezret vagyok hajlandó kiadni érte...mármint egy garnitúráért...többet nem érnek szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 A nyáriakkal sosem húz félre a kocsi...de a téliek most is, mint tavaly, kicsit jobbra viszik a kocsit... Ez mitől van? Centír rendben van, mert nem rázza a kormányt... Ugyanez a szitu nálam is -_- agyonforgattuk mindet gumis cimbinél :D tojok rá, néha nem is jön rosszul az az icipici félre húzás.. :) A felni sem lesz drága...max 25-ezret vagyok hajlandó kiadni érte...mármint egy garnitúráért...többet nem érnek szerintem... Annyiért simán kapsz B) legalábbis nekem a vivák voltak 20-ba és csak rendelésre hozták :icon13: :lol: a sima körlyukas felnik olyan 4 körül mennek és vagonszámra van belőlük.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Na most gondolj bele, ha elcsórják az alufelniket alóla... <_< De ne csak offoljak: A nyáriakkal sosem húz félre a kocsi...de a téliek most is, mint tavaly, kicsit jobbra viszik a kocsit... Ez mitől van? Centír rendben van, mert nem rázza a kormányt... Vagy máshogy van kopva, mint a Te autód futóműve kivánná, vagy össze lettek cserélve pozícióra, ill. forgásirányra egyszer. Nem lesz pénzem vagyonőrre sem, aki mellette állna... :lol: De lakásom sincs, nemhogy garázsom... :icon13: :D A felni sem lesz drága...max 25-ezret vagyok hajlandó kiadni érte...mármint egy garnitúráért...többet nem érnek szerintem... 13-as acélfelni garnitúrám van, ha kell, elég vacak nyári gumikkal, amik ajándékok hozzá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nekem is van egy garni 13-as acél,ha kell valakinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nekem is van egy garni 13-as acél,ha kell valakinek... Dobd ki a picsába, és adjál rendeset... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Vagy máshogy van kopva, mint a Te autód futóműve kivánná, vagy össze lettek cserélve pozícióra, ill. forgásirányra egyszer. 13-as acélfelni garnitúrám van, ha kell, elég vacak nyári gumikkal, amik ajándékok hozzá :) Lemezfelnik nekem is vannak... egy garnitúra a nyáriakkal, egy pedig a téliekkel... <_< Úgy hogy abból már van elég... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Tudom nem ide illik, de lemezre írhatnátok valami szimpatikus árat, főleg aki közel lakik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Kerékőrből milyet ajánlotok ha már volt róla szó? csak hogy bonyolultabb legyen nekik leszedni. Voltak szép jó dísztárcsáim nekem is az előzőn, 2 évig bírták karcmentesen 900Ft/db-ja aztán elköltöztem és a legelső este lelopták őket. előtte nap mostam le a kocsit a dísztárcsákat is + szilikonnal is lefújtam hogy szép legyen erre megfújták, pedig kisváros belsejében lakok kivilágítva minden stb szóval az nem számít, a mostanira meg dísztárcsát se veszek. Jahh ugyan azon a helyen az előzőből fél éve lenyúlták a benzint zárható tanksapkát úgy oldották meg hogy elvágták alul a benzincsövet, azon az éjszaka 25 autóból szívták le a benyát pedig kivilágított parkoló.... legalább jobban látták mit csiálnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Nekem is felnin vannak, de még húzom amíg lehet :D Centírozni meg majd ha úgy érzem. 140-nél nekem is ver a 2 első.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 140-nél nekem is ver a 2 első.... :) Nekem 110-120 között volt pici vibrálás, utána semmi. 160-nál sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 áá nem hiszem hogy annyira kelendőek lennének a jó kis óccsó utángyártott d.tárcsáim... :lol: :D Én inkább el-elhagyni szoktam őket...kelet-m.o.-i utak, rulez... -_- Ezek már mindent lopnak vazze... Havernak elvitték a hátsó 3szögablakát :icon13: Nem is mentek be az autóba, be ki se nyitották az ajtót, csak kiszedték a 3szögablakot <_< Na most gondolj bele, ha elcsórják az alufelniket alóla... B) De ne csak offoljak: A nyáriakkal sosem húz félre a kocsi...de a téliek most is, mint tavaly, kicsit jobbra viszik a kocsit... Ez mitől van? Centír rendben van, mert nem rázza a kormányt... Nem úgy vannak bekopva mint a nyáriak. Minden gumicseréhez futóművet is kéne állítani hogy hűdekorrekt legyen. :) A dísztárcsánál meg jó ha van kábelkötöző. Csak az is meg hogynézmáki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Nekem 110-120 között volt pici vibrálás, utána semmi. 160-nál sem. :D Téli bakancsot nem nyomunk 160-ig. :) Vagyis igen de az már nem tolószék hanem koporsó. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem a téliekkel sokkal instabilabbnak tűnik. Az igaz, hogy betapad de picit úszkál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Téli bakancsot nem nyomunk 160-ig. :) Vagyis igen de az már nem tolószék hanem koporsó. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem a téliekkel sokkal instabilabbnak tűnik. Az igaz, hogy betapad de picit úszkál. Te! Lehet hogy puhább a téligumi anyaga? :D vagy az is lehet hogy ezért téli a téli?? <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Téli bakancsot nem nyomunk 160-ig. :) Vagyis igen de az már nem tolószék hanem koporsó. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem a téliekkel sokkal instabilabbnak tűnik. Az igaz, hogy betapad de picit úszkál. Mérne mennénk vele 160 at? Csak nyáron veszélyes a téligumival száguldozni, mert tulmelegedhet. Ilyenkor szerintem semmi gáz vele. Száraz uton miért ne? Azért mert téli a gumi, nem megyek suzuki tempóval. Persze nem állandóan megyek vele így. Hazafelé Mosonmagyaróvárról autópályán kicsit megnyomtam. Kikormoltam a katalizátort. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts