FPepe Elküldve Október8, 2010 Elküldve Október8, 2010 moti írta: Honda 4*100as felnije jó opelre??? enyém is 4*100 Elvileg a Hondának csak 56-os a középfurata, úgyhogy ha gyári felni, és nem központosító gyűrűvel van felrakva, hanem alapból 56-os, akkor nem fog felmenni.
moti Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 FPepe írta: Elvileg a Hondának csak 56-os a középfurata, úgyhogy ha gyári felni, és nem központosító gyűrűvel van felrakva, hanem alapból 56-os, akkor nem fog felmenni. És mit kell ahhoz venni hogy felmenjen?? Amúgy ez egy alufelni
zotya975 Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 moti írta: És mit kell ahhoz venni hogy felmenjen?? Amúgy ez egy alufelni Ha jól értem bármit veszel nem fog felmenni, mert kisebb a középfurata mint az Opelé. Ha nagyobb lenne akkor rakhatnál alája központosító gyűrűt.
FPepe Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 moti írta: És mit kell ahhoz venni hogy felmenjen?? Amúgy ez egy alufelni Esetleg ki lehet esztergáltatni a középfuratát nagyobbra.
moti Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 zotya975 írta: Ha jól értem bármit veszel nem fog felmenni, mert kisebb a középfurata mint az Opelé. Ha nagyobb lenne akkor rakhatnál alája központosító gyűrűt. Már nem így van :) Megvettem a szettet 20e ftért, és simán felment, volt hozzá tehermentesitő is, és passzol rá, akkor hogy is van ez ^o) Gumisnál is voltam a gumikat télire lecserélni az alufelnin és nem mondott semmi érdekeset, akkor csak jó rá :D Padkázva nem volt, nem üt, ki lett centiroztatva is, még a rázást nem tudom ha igen akkor futómű gond lesz ott. Az mitől van hogy első kereket mozgattam és ide-oda kotyogott?? Holnapra csinálok képet :D
FPepe Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 moti írta: Már nem így van :D Megvettem a szettet 20e ftért, és simán felment, volt hozzá tehermentesitő is, és passzol rá, akkor hogy is van ez ^o) Gumisnál is voltam a gumikat télire lecserélni az alufelnin és nem mondott semmi érdekeset, akkor csak jó rá :D Padkázva nem volt, nem üt, ki lett centiroztatva is, még a rázást nem tudom ha igen akkor futómű gond lesz ott. Az mitől van hogy első kereket mozgattam és ide-oda kotyogott?? Holnapra csinálok képet :D Az van, hogy nem gyári 56-os középfurata van a felninek :)
zotya975 Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 moti írta: Már nem így van :D Megvettem a szettet 20e ftért, és simán felment, volt hozzá tehermentesitő is, és passzol rá, akkor hogy is van ez ^o) Gumisnál is voltam a gumikat télire lecserélni az alufelnin és nem mondott semmi érdekeset, akkor csak jó rá :D Padkázva nem volt, nem üt, ki lett centiroztatva is, még a rázást nem tudom ha igen akkor futómű gond lesz ott. Az mitől van hogy első kereket mozgattam és ide-oda kotyogott?? Holnapra csinálok képet :D Kormányösszekötő? :)
daykiller Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 zotya975 írta: Kormányösszekötő? :) Nagyon enyhén látszik, hogy a javított résznél púpos a gumid. :D De szerintem nem lesz gond. :D Ezt a telet bírják ki. :D
zotya975 Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 daykiller írta: Nagyon enyhén látszik, hogy a javított résznél púpos a gumid. :D De szerintem nem lesz gond. :) Ezt a telet bírják ki. :D Hátra raktad? A javítás előtt elég nagy volt a dudor. A profilmélység miatt nem is nagyon bírna ki több telet, aztán max átminősíted játszós guminak. :D Nem tudom Kojaknak mekkora kerekei vannak. :D
daykiller Elküldve Október9, 2010 Elküldve Október9, 2010 zotya975 írta: Hátra raktad? A javítás előtt elég nagy volt a dudor. A profilmélység miatt nem is nagyon bírna ki több telet, aztán max átminősíted játszós guminak. :D Nem tudom Kojaknak mekkora kerekei vannak. :D Persze hogy hátra. :) Ha az ember nagyon figyel, akkor látni csak a dudort. :D Talán majd látni is fogod valamikor. :D
Free Elküldve Október13, 2010 Elküldve Október13, 2010 hali! 16-os alu tapasztallata van valakinek? merjem?
Tiv. Elküldve Október13, 2010 Elküldve Október13, 2010 Free írta: hali! 16-os alu tapasztallata van valakinek? merjem? Majd Zoli megmondja hogy kicsi az. :)
spzoli Elküldve Október13, 2010 Elküldve Október13, 2010 Tiv. írta: Majd Zoli megmondja hogy kicsi az. :) Direkt nem akartam semmit írni, de télinek jó. :D
Reeckatee Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Free írta: na de komolyan :) Megbírja a 17-est is. :D Figyelj az ET számra de télire érdemes minél keskenyebbet és ha lehet ne alut mert kikészítí a fagy meg a só.
Peti85 Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Na ma átrakattam a téli kerekeimet...4centírozás+felrakás = 3150 Ft
Guest Sanci Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Peti85 írta: Na ma átrakattam a téli kerekeimet...4centírozás+felrakás = 3150 Ft :D Ugyanez + 1 defektjavítás = 1600 píz.. :)
Peti85 Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Sanci írta: :D Ugyanez + 1 defektjavítás = 1600 píz.. :) Erre mit mondjak? :icon13: Győr <_<
zotya975 Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Peti85 írta: Na ma átrakattam a téli kerekeimet...4centírozás+felrakás = 3150 Ft Én is fel akarom rakni hétvégén , de nekem felnin vannak. <_< Mondjuk centírozni nem ártana, bár nem ráz, vagy csak nem veszem észre. Sanci írta: :D Ugyanez + 1 defektjavítás = 1600 píz.. :) Lassan 2 hónapja pótkerékkel járok, mindíg elfelejtem elvinni gumishoz a defektesset.
Peti85 Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 zotya975 írta: Én is fel akarom rakni hétvégén , de nekem felnin vannak. :) Mondjuk centírozni nem ártana, bár nem ráz, vagy csak nem veszem észre. Lassan 2 hónapja pótkerékkel járok, mindíg elfelejtem elvinni gumishoz a defektesset. Nekem is azon vannak...azaz külön felnin a nyári és másikakon a téli..
zotya975 Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Peti85 írta: Nekem is azon vannak...azaz külön felnin a nyári és másikakon a téli.. Ja, akkor csak a centírozás miatt rakattad átt gumisal?
Peti85 Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 zotya975 írta: Ja, akkor csak a centírozás miatt rakattad átt gumisal? Aham....bár eddig mindig gumis pakolta át...és épp ma gondolkodtam el, h minek centírozza újra ha semmi baja nem volt mikor le lett véve...
daykiller Elküldve Október15, 2010 Elküldve Október15, 2010 Peti85 írta: Aham....bár eddig mindig gumis pakolta át...és épp ma gondolkodtam el, h minek centírozza újra ha semmi baja nem volt mikor le lett véve... Lehúzás. Gumisom is kérdezte, hogy centírozza-e a tavalyi télieket újra, amik hátul voltak, most elől vannak. Először mondtam, hogy nézzük meg jah, aztán kimaradt és mikor már leengedte a gépsast, akkor jutott eszünkbe, de mondtam neki, hogy végülis azóta nem voltak bántva, sőt csak 3 tizedet csökkent a guminyomás mindkettőben és megállapodtunk abban, hogy ha gond lenne, akkor visszajövök és centír, de nincs gond velük szerencsére. :)
Dáwid Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Nekem is felnin vannak, de még húzom amíg lehet :) Centírozni meg majd ha úgy érzem.
Free Elküldve Október16, 2010 Elküldve Október16, 2010 Reeckatee írta: Megbírja a 17-est is. :D Figyelj az ET számra de télire érdemes minél keskenyebbet és ha lehet ne alut mert kikészítí a fagy meg a só. Kösssz a választ! Tavaszra szeretném,télire gyári GSI corsa felni van :)
Recommended Posts