FPepe Elküldve Október8, 2010 Megoszt Elküldve Október8, 2010 Honda 4*100as felnije jó opelre??? enyém is 4*100 Elvileg a Hondának csak 56-os a középfurata, úgyhogy ha gyári felni, és nem központosító gyűrűvel van felrakva, hanem alapból 56-os, akkor nem fog felmenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Elvileg a Hondának csak 56-os a középfurata, úgyhogy ha gyári felni, és nem központosító gyűrűvel van felrakva, hanem alapból 56-os, akkor nem fog felmenni. És mit kell ahhoz venni hogy felmenjen?? Amúgy ez egy alufelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 És mit kell ahhoz venni hogy felmenjen?? Amúgy ez egy alufelni Ha jól értem bármit veszel nem fog felmenni, mert kisebb a középfurata mint az Opelé. Ha nagyobb lenne akkor rakhatnál alája központosító gyűrűt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 És mit kell ahhoz venni hogy felmenjen?? Amúgy ez egy alufelni Esetleg ki lehet esztergáltatni a középfuratát nagyobbra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Ha jól értem bármit veszel nem fog felmenni, mert kisebb a középfurata mint az Opelé. Ha nagyobb lenne akkor rakhatnál alája központosító gyűrűt. Már nem így van :) Megvettem a szettet 20e ftért, és simán felment, volt hozzá tehermentesitő is, és passzol rá, akkor hogy is van ez ^o) Gumisnál is voltam a gumikat télire lecserélni az alufelnin és nem mondott semmi érdekeset, akkor csak jó rá :D Padkázva nem volt, nem üt, ki lett centiroztatva is, még a rázást nem tudom ha igen akkor futómű gond lesz ott. Az mitől van hogy első kereket mozgattam és ide-oda kotyogott?? Holnapra csinálok képet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Már nem így van :D Megvettem a szettet 20e ftért, és simán felment, volt hozzá tehermentesitő is, és passzol rá, akkor hogy is van ez ^o) Gumisnál is voltam a gumikat télire lecserélni az alufelnin és nem mondott semmi érdekeset, akkor csak jó rá :D Padkázva nem volt, nem üt, ki lett centiroztatva is, még a rázást nem tudom ha igen akkor futómű gond lesz ott. Az mitől van hogy első kereket mozgattam és ide-oda kotyogott?? Holnapra csinálok képet :D Az van, hogy nem gyári 56-os középfurata van a felninek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Már nem így van :D Megvettem a szettet 20e ftért, és simán felment, volt hozzá tehermentesitő is, és passzol rá, akkor hogy is van ez ^o) Gumisnál is voltam a gumikat télire lecserélni az alufelnin és nem mondott semmi érdekeset, akkor csak jó rá :D Padkázva nem volt, nem üt, ki lett centiroztatva is, még a rázást nem tudom ha igen akkor futómű gond lesz ott. Az mitől van hogy első kereket mozgattam és ide-oda kotyogott?? Holnapra csinálok képet :D Kormányösszekötő? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Kormányösszekötő? :) Nagyon enyhén látszik, hogy a javított résznél púpos a gumid. :D De szerintem nem lesz gond. :D Ezt a telet bírják ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Nagyon enyhén látszik, hogy a javított résznél púpos a gumid. :D De szerintem nem lesz gond. :) Ezt a telet bírják ki. :D Hátra raktad? A javítás előtt elég nagy volt a dudor. A profilmélység miatt nem is nagyon bírna ki több telet, aztán max átminősíted játszós guminak. :D Nem tudom Kojaknak mekkora kerekei vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október9, 2010 Megoszt Elküldve Október9, 2010 Hátra raktad? A javítás előtt elég nagy volt a dudor. A profilmélység miatt nem is nagyon bírna ki több telet, aztán max átminősíted játszós guminak. :D Nem tudom Kojaknak mekkora kerekei vannak. :D Persze hogy hátra. :) Ha az ember nagyon figyel, akkor látni csak a dudort. :D Talán majd látni is fogod valamikor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 hali! 16-os alu tapasztallata van valakinek? merjem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 hali! 16-os alu tapasztallata van valakinek? merjem? Majd Zoli megmondja hogy kicsi az. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október13, 2010 Megoszt Elküldve Október13, 2010 Majd Zoli megmondja hogy kicsi az. :) Direkt nem akartam semmit írni, de télinek jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve Október14, 2010 Megoszt Elküldve Október14, 2010 na de komolyan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 na de komolyan :) Megbírja a 17-est is. :D Figyelj az ET számra de télire érdemes minél keskenyebbet és ha lehet ne alut mert kikészítí a fagy meg a só. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Na ma átrakattam a téli kerekeimet...4centírozás+felrakás = 3150 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Na ma átrakattam a téli kerekeimet...4centírozás+felrakás = 3150 Ft :D Ugyanez + 1 defektjavítás = 1600 píz.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 :D Ugyanez + 1 defektjavítás = 1600 píz.. :) Erre mit mondjak? :icon13: Győr <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Na ma átrakattam a téli kerekeimet...4centírozás+felrakás = 3150 Ft Én is fel akarom rakni hétvégén , de nekem felnin vannak. <_< Mondjuk centírozni nem ártana, bár nem ráz, vagy csak nem veszem észre. :D Ugyanez + 1 defektjavítás = 1600 píz.. :) Lassan 2 hónapja pótkerékkel járok, mindíg elfelejtem elvinni gumishoz a defektesset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Én is fel akarom rakni hétvégén , de nekem felnin vannak. :) Mondjuk centírozni nem ártana, bár nem ráz, vagy csak nem veszem észre. Lassan 2 hónapja pótkerékkel járok, mindíg elfelejtem elvinni gumishoz a defektesset. Nekem is azon vannak...azaz külön felnin a nyári és másikakon a téli.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Nekem is azon vannak...azaz külön felnin a nyári és másikakon a téli.. Ja, akkor csak a centírozás miatt rakattad átt gumisal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Ja, akkor csak a centírozás miatt rakattad átt gumisal? Aham....bár eddig mindig gumis pakolta át...és épp ma gondolkodtam el, h minek centírozza újra ha semmi baja nem volt mikor le lett véve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október15, 2010 Megoszt Elküldve Október15, 2010 Aham....bár eddig mindig gumis pakolta át...és épp ma gondolkodtam el, h minek centírozza újra ha semmi baja nem volt mikor le lett véve... Lehúzás. Gumisom is kérdezte, hogy centírozza-e a tavalyi télieket újra, amik hátul voltak, most elől vannak. Először mondtam, hogy nézzük meg jah, aztán kimaradt és mikor már leengedte a gépsast, akkor jutott eszünkbe, de mondtam neki, hogy végülis azóta nem voltak bántva, sőt csak 3 tizedet csökkent a guminyomás mindkettőben és megállapodtunk abban, hogy ha gond lenne, akkor visszajövök és centír, de nincs gond velük szerencsére. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Nekem is felnin vannak, de még húzom amíg lehet :) Centírozni meg majd ha úgy érzem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Free Elküldve Október16, 2010 Megoszt Elküldve Október16, 2010 Megbírja a 17-est is. :D Figyelj az ET számra de télire érdemes minél keskenyebbet és ha lehet ne alut mert kikészítí a fagy meg a só. Kösssz a választ! Tavaszra szeretném,télire gyári GSI corsa felni van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts