Lego Elküldve Augusztus9, 2010 Elküldve Augusztus9, 2010 Az alapméret 175/70 13 collban. Váltóméret pl.: 14 collban a 175/65, 185/60 (utóbbi pontosabb), 15 collban 195/50. Ha nincs szervód, inkább a keskenyebb gumikat válaszd. Van szervóm és működik is :D köszönöm a válaszokat
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Ezen kívül, én is, de a gumi, azért nem mindegy :D Úgy értettem a gumit, hogy milyen széles, peres-e vagy nem, nem arra, hogy mennyire kopott. :wacko: Mondjuk ha már gumi: mennyire van különbség a tapadásban esőben a márkák között? Előfordul hogy egy jobb minőséggel lényegesen hamarabb állok meg esőben? Vagy mindegyik csúszik, és kész?
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Úgy értettem a gumit, hogy milyen széles, peres-e vagy nem, nem arra, hogy mennyire kopott. :D Mondjuk ha már gumi: mennyire van különbség a tapadásban esőben a márkák között? Előfordul hogy egy jobb minőséggel lényegesen hamarabb állok meg esőben? Vagy mindegyik csúszik, és kész? Előfordul.
Dáwid Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Úgy értettem a gumit, hogy milyen széles, peres-e vagy nem, nem arra, hogy mennyire kopott. :wacko: Mondjuk ha már gumi: mennyire van különbség a tapadásban esőben a márkák között? Előfordul hogy egy jobb minőséggel lényegesen hamarabb állok meg esőben? Vagy mindegyik csúszik, és kész? Maradjunk annyiban hogy a zárhidad, a hűtőd meg az egyéb cuccok amiket a passat hátulján eerontottál, lehet hogy többe kerültek, mint azok a gumik, amikkel meg tudtál volna állni :D
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Elküldve Augusztus10, 2010 Maradjunk annyiban hogy a zárhidad, a hűtőd meg az egyéb cuccok amiket a passat hátulján eerontottál, lehet hogy többe kerültek, mint azok a gumik, amikkel meg tudtál volna állni :D Lehet,de azért azt hozzátenném hogy azokkal sem biztos, és valahol meg kell húzni a határt, mennyit költök gumira, egyéb dolgokra. Végülis, ha még két méterrel lemaradok, akkor ezekkel is megálltam volna. :wacko: De majd ha ezek elkopnak akkor adhattok tippeket, mit vegyek. :wacko: Még olyan 6 milisek. :wacko:
Tiv. Elküldve Augusztus11, 2010 Elküldve Augusztus11, 2010 Parasztosan meg : beférjen a kezem a gumi és a sárvédő közé. :wacko: Elég ha egy bankkártya befér. :D :wacko:
spzoli Elküldve Augusztus11, 2010 Elküldve Augusztus11, 2010 Elég ha egy bankkártya befér. :D :wacko: Az nekem is befér...lapjával, lentről felfelé. :wacko:
beligrom Elküldve Augusztus13, 2010 Elküldve Augusztus13, 2010 Lehet,de azért azt hozzátenném hogy azokkal sem biztos, és valahol meg kell húzni a határt, mennyit költök gumira, egyéb dolgokra. Végülis, ha még két méterrel lemaradok, akkor ezekkel is megálltam volna. :wacko: De majd ha ezek elkopnak akkor adhattok tippeket, mit vegyek. :wacko: Még olyan 6 milisek. :D amikor tavaly megvettem a cucut, vmi ősrégi dagattfehérbábú volt rajta, az defektes lett, a gumis aztmondta h nem tudja megcsinálni, meg ezzel alapból nem menne már utcára ( :wacko: ) ekkor megvettem a barumokat, aztán az púpos lett meg azis defektes (hogy a ######ba szopom ezeket mindig be) és akkor már nem akartam ezen zsidózni és megvettem a dunlopokat, azóta úgyvagyok vele, hogy ha majd arra kerül a sor és úgy alakulna inkább koplalok egy kicsit, de gumiból csak "jót" fogok venni
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2010 Elküldve Augusztus13, 2010 amikor tavaly megvettem a cucut, vmi ősrégi dagattfehérbábú volt rajta, az defektes lett, a gumis aztmondta h nem tudja megcsinálni, meg ezzel alapból nem menne már utcára ( :D ) ekkor megvettem a barumokat, aztán az púpos lett meg azis defektes (hogy a ######ba szopom ezeket mindig be) és akkor már nem akartam ezen zsidózni és megvettem a dunlopokat, azóta úgyvagyok vele, hogy ha majd arra kerül a sor és úgy alakulna inkább koplalok egy kicsit, de gumiból csak "jót" fogok venni Hát amíg nem csúsztam meg esőban mint a taknyon, nekem sem volt ezzel bajom, most nem tudom fejből milyen márka. Aztán lehet tökmindegy lett volna mi van rajta, de azért motoszkál a fejemben.
ambruzsg Elküldve Augusztus13, 2010 Elküldve Augusztus13, 2010 Hát amíg nem csúsztam meg esőban mint a taknyon, nekem sem volt ezzel bajom, most nem tudom fejből milyen márka. Aztán lehet tökmindegy lett volna mi van rajta, de azért motoszkál a fejemben. en imadtam a dezsoken (R5) a regi kikemenyedett teligumit. bitang erosnek tunt az auto, szinte minden korulmenyek kozott el lehetett forgatni a gumit :D
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2010 Elküldve Augusztus13, 2010 en imadtam a dezsoken (R5) a regi kikemenyedett teligumit. bitang erosnek tunt az auto, szinte minden korulmenyek kozott el lehetett forgatni a gumit :D Nekem inkább a megállással akadtak gondjaim. :wacko:
FPepe Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Hát amíg nem csúsztam meg esőban mint a taknyon, nekem sem volt ezzel bajom, most nem tudom fejből milyen márka. Aztán lehet tökmindegy lett volna mi van rajta, de azért motoszkál a fejemben. Semperit, ha jól emléxem.
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Semperit, ha jól emléxem. Asszem az,viszont az nem olyan rossz ugye? :D
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Hát amíg nem csúsztam meg esőban mint a taknyon, nekem sem volt ezzel bajom, most nem tudom fejből milyen márka. Aztán lehet tökmindegy lett volna mi van rajta, de azért motoszkál a fejemben. Nekem a Fuldák jól teljesítettek éjjel. :D
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Nekem a Fuldák jól teljesítettek éjjel. :D Éjjel? Az sem mindegy? :wacko: :wacko:
FPepe Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Asszem az,viszont az nem olyan rossz ugye? :D Hát, ez évjárattól, kopottságtól is függ. És vannak olyan útviszonyok, amikor szinte mindegy milyen, mert a fizikát egyik se tudja becsapni. Ilyen a jég, és az a nyálkás, még nem teljesen vizes, és kicsit poros út, amit Te tapasztaltál.
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Éjjel? Az sem mindegy? :wacko: :D Mivel éjjel volt az a marha nagy vihar miközben jöttem haza kocsival.... :wacko: Hát, ez évjárattól, kopottságtól is függ. És vannak olyan útviszonyok, amikor szinte mindegy milyen, mert a fizikát egyik se tudja becsapni. Ilyen a jég, és az a nyálkás, még nem teljesen vizes, és kicsit poros út, amit Te tapasztaltál. Azt kihagytad, hogy vizes út és tele falevéllel. Az is életveszélyes. :wacko: 3 évesek még egyébként, Brekitől vannak. :D
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Hát, ez évjárattól, kopottságtól is függ. És vannak olyan útviszonyok, amikor szinte mindegy milyen, mert a fizikát egyik se tudja becsapni. Ilyen a jég, és az a nyálkás, még nem teljesen vizes, és kicsit poros út, amit Te tapasztaltál. Pont két évesek, de ezek szerint szinte mndegy most mi volt rajtuk. Mivel éjjel volt az a marha nagy vihar miközben jöttem haza kocsival.... :wacko: Azt kihagytad, hogy vizes út és tele falevéllel. Az is életveszélyes. :wacko: 3 évesek még egyébként, Brekitől vannak. :D Ja, itt is cudar világ volt éjjel. :wacko:
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Pont két évesek, de ezek szerint szinte mndegy most mi volt rajtuk. Ja, itt is cudar világ volt éjjel. :wacko: Győrből jöttem haza, mikor elindult. Pontosabban beszálltam a kocsiba és azonnal rákezdett. :wacko: Jó volt, bár a gumikban bíztam, jól is teljesítettek szerencsére. Mondjuk nem is mentem ész nélkül, bár valahol sok volt és elkezdtem kisodródni. :D
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Győrből jöttem haza, mikor elindult. Pontosabban beszálltam a kocsiba és azonnal rákezdett. :wacko: Jó volt, bár a gumikban bíztam, jól is teljesítettek szerencsére. Mondjuk nem is mentem ész nélkül, bár valahol sok volt és elkezdtem kisodródni. :D Sosem autózok csúszáshatáron, kanyarok előtt mindíg lelassítok, se rutinom, se tapasztalatom feszegetni a határokat, meg minek. :wacko: Így is meg tudom törni a verdát. :wacko:
1.6 16v Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Hali. 7" széles felni, 15" 195/50 gumival, ET35. Ezt még fel lehet F Astra alá rakni, hogy nem ér bele sehol? Ültetve még nincs az autó, de szoktunk 4 személlyel is autózni.
zocsa Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Hali. 7" széles felni, 15" 195/50 gumival, ET35. Ezt még fel lehet F Astra alá rakni, hogy nem ér bele sehol? Ültetve még nincs az autó, de szoktunk 4 személlyel is autózni. Nekem ez a kombó van,nincs gondom vele.Fel kell próbálni. :D
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Nekem ez a kombó van,nincs gondom vele.Fel kell próbálni. :wacko: 5,5" 14" ET46 beleér nekem elől... :D
öcsibácsi Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Semperit, ha jól emléxem. Esetleg Barum? Az aktívszénszűrős képen olyan van Zotyának.
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Elküldve Augusztus14, 2010 Esetleg Barum? Az aktívszénszűrős képen olyan van Zotyának. Az.
Recommended Posts