Lego Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Az alapméret 175/70 13 collban. Váltóméret pl.: 14 collban a 175/65, 185/60 (utóbbi pontosabb), 15 collban 195/50. Ha nincs szervód, inkább a keskenyebb gumikat válaszd. Van szervóm és működik is :D köszönöm a válaszokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ezen kívül, én is, de a gumi, azért nem mindegy :D Úgy értettem a gumit, hogy milyen széles, peres-e vagy nem, nem arra, hogy mennyire kopott. :wacko: Mondjuk ha már gumi: mennyire van különbség a tapadásban esőben a márkák között? Előfordul hogy egy jobb minőséggel lényegesen hamarabb állok meg esőben? Vagy mindegyik csúszik, és kész? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Úgy értettem a gumit, hogy milyen széles, peres-e vagy nem, nem arra, hogy mennyire kopott. :D Mondjuk ha már gumi: mennyire van különbség a tapadásban esőben a márkák között? Előfordul hogy egy jobb minőséggel lényegesen hamarabb állok meg esőben? Vagy mindegyik csúszik, és kész? Előfordul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Úgy értettem a gumit, hogy milyen széles, peres-e vagy nem, nem arra, hogy mennyire kopott. :wacko: Mondjuk ha már gumi: mennyire van különbség a tapadásban esőben a márkák között? Előfordul hogy egy jobb minőséggel lényegesen hamarabb állok meg esőben? Vagy mindegyik csúszik, és kész? Maradjunk annyiban hogy a zárhidad, a hűtőd meg az egyéb cuccok amiket a passat hátulján eerontottál, lehet hogy többe kerültek, mint azok a gumik, amikkel meg tudtál volna állni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Maradjunk annyiban hogy a zárhidad, a hűtőd meg az egyéb cuccok amiket a passat hátulján eerontottál, lehet hogy többe kerültek, mint azok a gumik, amikkel meg tudtál volna állni :D Lehet,de azért azt hozzátenném hogy azokkal sem biztos, és valahol meg kell húzni a határt, mennyit költök gumira, egyéb dolgokra. Végülis, ha még két méterrel lemaradok, akkor ezekkel is megálltam volna. :wacko: De majd ha ezek elkopnak akkor adhattok tippeket, mit vegyek. :wacko: Még olyan 6 milisek. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Parasztosan meg : beférjen a kezem a gumi és a sárvédő közé. :wacko: Elég ha egy bankkártya befér. :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Elég ha egy bankkártya befér. :D :wacko: Az nekem is befér...lapjával, lentről felfelé. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Lehet,de azért azt hozzátenném hogy azokkal sem biztos, és valahol meg kell húzni a határt, mennyit költök gumira, egyéb dolgokra. Végülis, ha még két méterrel lemaradok, akkor ezekkel is megálltam volna. :wacko: De majd ha ezek elkopnak akkor adhattok tippeket, mit vegyek. :wacko: Még olyan 6 milisek. :D amikor tavaly megvettem a cucut, vmi ősrégi dagattfehérbábú volt rajta, az defektes lett, a gumis aztmondta h nem tudja megcsinálni, meg ezzel alapból nem menne már utcára ( :wacko: ) ekkor megvettem a barumokat, aztán az púpos lett meg azis defektes (hogy a ######ba szopom ezeket mindig be) és akkor már nem akartam ezen zsidózni és megvettem a dunlopokat, azóta úgyvagyok vele, hogy ha majd arra kerül a sor és úgy alakulna inkább koplalok egy kicsit, de gumiból csak "jót" fogok venni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 amikor tavaly megvettem a cucut, vmi ősrégi dagattfehérbábú volt rajta, az defektes lett, a gumis aztmondta h nem tudja megcsinálni, meg ezzel alapból nem menne már utcára ( :D ) ekkor megvettem a barumokat, aztán az púpos lett meg azis defektes (hogy a ######ba szopom ezeket mindig be) és akkor már nem akartam ezen zsidózni és megvettem a dunlopokat, azóta úgyvagyok vele, hogy ha majd arra kerül a sor és úgy alakulna inkább koplalok egy kicsit, de gumiból csak "jót" fogok venni Hát amíg nem csúsztam meg esőban mint a taknyon, nekem sem volt ezzel bajom, most nem tudom fejből milyen márka. Aztán lehet tökmindegy lett volna mi van rajta, de azért motoszkál a fejemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 Hát amíg nem csúsztam meg esőban mint a taknyon, nekem sem volt ezzel bajom, most nem tudom fejből milyen márka. Aztán lehet tökmindegy lett volna mi van rajta, de azért motoszkál a fejemben. en imadtam a dezsoken (R5) a regi kikemenyedett teligumit. bitang erosnek tunt az auto, szinte minden korulmenyek kozott el lehetett forgatni a gumit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus13, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2010 en imadtam a dezsoken (R5) a regi kikemenyedett teligumit. bitang erosnek tunt az auto, szinte minden korulmenyek kozott el lehetett forgatni a gumit :D Nekem inkább a megállással akadtak gondjaim. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Hát amíg nem csúsztam meg esőban mint a taknyon, nekem sem volt ezzel bajom, most nem tudom fejből milyen márka. Aztán lehet tökmindegy lett volna mi van rajta, de azért motoszkál a fejemben. Semperit, ha jól emléxem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Semperit, ha jól emléxem. Asszem az,viszont az nem olyan rossz ugye? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Hát amíg nem csúsztam meg esőban mint a taknyon, nekem sem volt ezzel bajom, most nem tudom fejből milyen márka. Aztán lehet tökmindegy lett volna mi van rajta, de azért motoszkál a fejemben. Nekem a Fuldák jól teljesítettek éjjel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Nekem a Fuldák jól teljesítettek éjjel. :D Éjjel? Az sem mindegy? :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Asszem az,viszont az nem olyan rossz ugye? :D Hát, ez évjárattól, kopottságtól is függ. És vannak olyan útviszonyok, amikor szinte mindegy milyen, mert a fizikát egyik se tudja becsapni. Ilyen a jég, és az a nyálkás, még nem teljesen vizes, és kicsit poros út, amit Te tapasztaltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Éjjel? Az sem mindegy? :wacko: :D Mivel éjjel volt az a marha nagy vihar miközben jöttem haza kocsival.... :wacko: Hát, ez évjárattól, kopottságtól is függ. És vannak olyan útviszonyok, amikor szinte mindegy milyen, mert a fizikát egyik se tudja becsapni. Ilyen a jég, és az a nyálkás, még nem teljesen vizes, és kicsit poros út, amit Te tapasztaltál. Azt kihagytad, hogy vizes út és tele falevéllel. Az is életveszélyes. :wacko: 3 évesek még egyébként, Brekitől vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Hát, ez évjárattól, kopottságtól is függ. És vannak olyan útviszonyok, amikor szinte mindegy milyen, mert a fizikát egyik se tudja becsapni. Ilyen a jég, és az a nyálkás, még nem teljesen vizes, és kicsit poros út, amit Te tapasztaltál. Pont két évesek, de ezek szerint szinte mndegy most mi volt rajtuk. Mivel éjjel volt az a marha nagy vihar miközben jöttem haza kocsival.... :wacko: Azt kihagytad, hogy vizes út és tele falevéllel. Az is életveszélyes. :wacko: 3 évesek még egyébként, Brekitől vannak. :D Ja, itt is cudar világ volt éjjel. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Pont két évesek, de ezek szerint szinte mndegy most mi volt rajtuk. Ja, itt is cudar világ volt éjjel. :wacko: Győrből jöttem haza, mikor elindult. Pontosabban beszálltam a kocsiba és azonnal rákezdett. :wacko: Jó volt, bár a gumikban bíztam, jól is teljesítettek szerencsére. Mondjuk nem is mentem ész nélkül, bár valahol sok volt és elkezdtem kisodródni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Győrből jöttem haza, mikor elindult. Pontosabban beszálltam a kocsiba és azonnal rákezdett. :wacko: Jó volt, bár a gumikban bíztam, jól is teljesítettek szerencsére. Mondjuk nem is mentem ész nélkül, bár valahol sok volt és elkezdtem kisodródni. :D Sosem autózok csúszáshatáron, kanyarok előtt mindíg lelassítok, se rutinom, se tapasztalatom feszegetni a határokat, meg minek. :wacko: Így is meg tudom törni a verdát. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Hali. 7" széles felni, 15" 195/50 gumival, ET35. Ezt még fel lehet F Astra alá rakni, hogy nem ér bele sehol? Ültetve még nincs az autó, de szoktunk 4 személlyel is autózni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Hali. 7" széles felni, 15" 195/50 gumival, ET35. Ezt még fel lehet F Astra alá rakni, hogy nem ér bele sehol? Ültetve még nincs az autó, de szoktunk 4 személlyel is autózni. Nekem ez a kombó van,nincs gondom vele.Fel kell próbálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Nekem ez a kombó van,nincs gondom vele.Fel kell próbálni. :wacko: 5,5" 14" ET46 beleér nekem elől... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Semperit, ha jól emléxem. Esetleg Barum? Az aktívszénszűrős képen olyan van Zotyának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 Esetleg Barum? Az aktívszénszűrős képen olyan van Zotyának. Az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts