J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ez az imaser Irmscher akar lenni, vagy másról van szó? Az persze,csak poénból írtam,Márk barátom hívja így az Irmscher cuccokat! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Az persze,csak poénból írtam,Márk barátom hívja így az Irmscher cuccokat! :rolleyes: Egyébként milyen széles gumik vannak rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Egyébként milyen széles gumik vannak rajta? 205/45 aszem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 én egyenlőre nem elgedhetem meg magamnak az alut pedig szeretnék egyszer volt egy borbetem nagyon szépet mutatott csak 80km/h-tól felfelé rázott azt monta a gumis hogy kicsi az ET száma 196/50 15 volt ET 20 as ugyhogy visszaadtam a gazdájának aztán szereztem egy Rh cup ot az jó volt csak /55ös gumikkal volt fel akatram raaktni hétfőn én szombaton elhoztam vasárnap TK-ra törték a gépemet azt is visszaadtam azóta nem tudok venni mert nincs rá keret! most vettem 3000fté 2db használtat előre nagyon jó méretekkel 165/80 R13 :rolleyes: gyönyörű!!! Van ballon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nah, most cseréltem kerekeket! A télit nyárira! :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június7, 2010 Megoszt Elküldve Június7, 2010 Nah, most cseréltem kerekeket! A télit nyárira! ;) :D :D Fő az óvatosság...fagyosszentek voltak már? :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Fő az óvatosság...fagyosszentek voltak már? :rolleyes: :D Jah. májusban. No ugye, hogy tudtam mikor köll nyári kereket föltenni! Itt a nyár, 35 fok van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2010 Megoszt Elküldve Június10, 2010 Jah. májusban. No ugye, hogy tudtam mikor köll nyári kereket föltenni! Itt a nyár, 35 fok van! :rolleyes: Végülis pár hete meg reggel 7-8 fok volt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szepi-Caravan Elküldve Június20, 2010 Megoszt Elküldve Június20, 2010 Hol vetted a gumikat, és milyen márkát képviselnek, hogy ilyen "drágák"? Én ezeket vettem. Szia! Hogy váltak be a Kumho-k? Nekem is vennem kellene(195/50R15-öt),de még nem tudom mit vegyek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Fő az óvatosság...fagyosszentek voltak már? :D :D ^_^ :P ;) Nekem a két hátsó még mostis téli...Balaton előtt felkerülnek oda is a nyárigumik.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szia! Hogy váltak be a Kumho-k? Nekem is vennem kellene(195/50R15-öt),de még nem tudom mit vegyek! ^_^ Ha gondolod, most van michelin nem drágán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 :D ^_^ :P Nekem a két hátsó még mostis téli...Balaton előtt felkerülnek oda is a nyárigumik.... ;) Most már minek? Mindjárt itt a tél ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június21, 2010 Megoszt Elküldve Június21, 2010 Szia! Hogy váltak be a Kumho-k? Nekem is vennem kellene(195/50R15-öt),de még nem tudom mit vegyek! :D nekem a mostani dunlop előtt barum volt. mostmár nem vennék alsóbb kategóriás gumit, annak ellenére hogy mások szerint pl a barum is jó. amugy ez lehet segít választani: http://www.tyretest.com/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispit Elküldve Június22, 2010 Megoszt Elküldve Június22, 2010 Ha gondolod, most van michelin nem drágán. :D Helló! Épp gumivásárlás előtt állok és érdeklődnék a "nem drágán" Michelin-ekkel kapcsolatban. És engem is érdekelne a Kumho "magán" teszt. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Július12, 2010 Megoszt Elküldve Július12, 2010 hello!!Szerintetek ez a felni felmenne a gépsasra:http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/rh_cup_perames_alufelni_9x16_4x100 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 hello!!Szerintetek ez a felni felmenne a gépsasra:http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/rh_cup_perames_alufelni_9x16_4x100 Fel lehet tenni, Spzolinak 17"-ek vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 hello!!Szerintetek ez a felni felmenne a gépsasra:http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/rh_cup_perames_alufelni_9x16_4x100 Fel lehet tenni, Spzolinak 17"-ek vannak. Egyes, leülhetsz. Már számtalanszor leírtam, hogy nem az átmérő a fő szempont, hanem a szélesség, et, és gumiméret valamint az ültetés mértéke együtt. Ha elolvastad a hirdetést, akkor rájöhetsz, hogy 9széles et25 sose fog elférni a sárvédő mögött. Nyomtáv nélkül viszont elférnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Egyes, leülhetsz. Már számtalanszor leírtam, hogy nem az átmérő a fő szempont, hanem a szélesség, et, és gumiméret valamint az ültetés mértéke együtt. Ha elolvastad a hirdetést, akkor rájöhetsz, hogy 9széles et25 sose fog elférni a sárvédő mögött. Nyomtáv nélkül viszont elférnek. Nem ülök le, azért sem. :rolleyes: Nem néztem az ET stb számokat mert nem akartam belepofázni, de elvileg az átmérő alapján elfér. A többit rád bízom. Ennyi... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Nem ülök le, azért sem. :rolleyes: Nem néztem az ET stb számokat mert nem akartam belepofázni, de elvileg az átmérő alapján elfér. A többit rád bízom. Ennyi... <_< Pedig úgy kényelmesebb. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Pedig úgy kényelmesebb. <_< Most kezdem érteni. Az autónak is azt mondtad, hogy 1-es, leülhetsz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Most kezdem érteni. Az autónak is azt mondtad, hogy 1-es, leülhetsz :rolleyes: Aztán félre-értette szegény autó, lehasalt, azt' úgy maradt <_< -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július13, 2010 Megoszt Elküldve Július13, 2010 Ne offoljatok, és különben is magas az autó...sokat emel rajta a kerék. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Tud valaki olyan gumist Bp-en aki hajlandó kicsit pöcsölni centir témában. Valamiért 100 felett rázza a kormányt a kerék már többször lett centírozva, de mindíg csak rába**ták a gépre és ha kellett a súlyokat. Azt nem voltak hajlandóak (még kérésre sem) hogy legalább megnézzék, hogy el van e kicsit deformálódva a gumi vagy a felni. Hiába centírozzák súlyra ha alakra valami nem stimmel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Tud valaki olyan gumist Bp-en aki hajlandó kicsit pöcsölni centir témában. Valamiért 100 felett rázza a kormányt a kerék már többször lett centírozva, de mindíg csak rába**ták a gépre és ha kellett a súlyokat. Azt nem voltak hajlandóak (még kérésre sem) hogy legalább megnézzék, hogy el van e kicsit deformálódva a gumi vagy a felni. Hiába centírozzák súlyra ha alakra valami nem stimmel... Vagy szálszakadt a gumid, ami nem mindig látszik rajta kívülről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július14, 2010 Megoszt Elküldve Július14, 2010 Tud valaki olyan gumist Bp-en aki hajlandó kicsit pöcsölni centir témában. Valamiért 100 felett rázza a kormányt a kerék már többször lett centírozva, de mindíg csak rába**ták a gépre és ha kellett a súlyokat. Azt nem voltak hajlandóak (még kérésre sem) hogy legalább megnézzék, hogy el van e kicsit deformálódva a gumi vagy a felni. Hiába centírozzák súlyra ha alakra valami nem stimmel... Én a Tétényi útra járok, nagyon meg vagyok elégedve velük. http://www.zengogumi.hu/?type=uzleteink Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts