Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a különbség a GM ET46 és ET 49-es felni között, mert a kerékcserénél (mikor a téligumit nyárira cseréltem) nem jegyeztem meg, hogy melyik kerék hol volt. A 49-esből és a 46-osból is 2-2 darab van, tehát mindegy, hogy majd télen melyik helyre (jobb első vagy jobb hátsóra) rakom vissza őket, vagy nem?

Köszönöm a választ és elnézést ha hülye a kérdés.

Elküldve
Nekem a Vekihez sajna 195/60R15 kell, az meg nincs 17000 alatt sehol :D nah de hát ez van :) Valamit valamiért

Rossz helyen keresel ezek szerint...

Elküldve
Nekem a Vekihez sajna 195/60R15 kell, az meg nincs 17000 alatt sehol :D nah de hát ez van :) Valamit valamiért

Hát akinek "különleges" méret kell... Amúgy valóban nem találtam 15.900 alatt sehol. ;)

Elküldve
Hát akinek "különleges" méret kell... Amúgy valóban nem találtam 15.900 alatt sehol. ;)

:D Mint írtam nekem ez a gyári méret ;)

15900? Azt hol találtad? :)

Elküldve

Sziasztok!

Van valami optimális eltérés az ET számot tekintve a gyáritól?? Mármint meddig csökkenhet optimálisan....tudom ne lógjon ki az autó alól...de azonkívül van valami egyéb hatása?

Elküldve
Sziasztok!

Van valami optimális eltérés az ET számot tekintve a gyáritól?? Mármint meddig csökkenhet optimálisan....tudom ne lógjon ki az autó alól...de azonkívül van valami egyéb hatása?

Talán most már megkérdezem Károlyunkat, hogy rakja be a gyikbe, hogy az etszám önmagában kevés. A felni szélességével együtt kell nézni.

Elküldve
Talán most már megkérdezem Károlyunkat, hogy rakja be a gyikbe, hogy az etszám önmagában kevés. A felni szélességével együtt kell nézni.

Csinálj róla vmi leírást, és átrakom.

Elküldve

Sziasztok!!Egy olyan kérdésem lenne ,hogy a 67mm agyátmérö az jó lesz az astára vagy kell központositógyürű??

Elküldve
Sziasztok!!Egy olyan kérdésem lenne ,hogy a 67mm agyátmérö az jó lesz az astára vagy kell központositógyürű??

56.5 az opel 4x100. Tehát kell.

Elküldve
Hol tudok iet venni ?

neten 700/db áron nézegettem, szerintem autósboltba is van, de ha van fesztergályos ismerősöd, akkor inkább ott olcsóbb:D:D

Elküldve
Milyen gumik vannak a felniken? Tengelyenként rakd fel őket mindenképp, pl.: elölre a 46-osokat hátulra meg a 49-eseket.

175/70 R13-as téli gumik vannak a felniken. Igen én is úgy gondoltam, hogy előre mennének a 46-osok.

Elküldve
:D Mint írtam nekem ez a gyári méret ;)

15900? Azt hol találtad? :)

Győrben a Marosiguminál. Most akcióban van ez a gumi. Honlapjukon megtalálod.

Elküldve
Győrben a Marosiguminál. Most akcióban van ez a gumi. Honlapjukon megtalálod.

Ez az "ilyen áron válogatni lehet" kategória.

Elküldve
neten 700/db áron nézegettem, szerintem autósboltba is van, de ha van fesztergályos ismerősöd, akkor inkább ott olcsóbb:D:D

Nekem 500Ft/db csinálta az esztergályos.

Elküldve

Heló!

Olyan problémám van, hogy amikor feltettem most a nyári gumikat, akkor vettem észre hogy a a két első gumi belseje meg van rágva. Félre van kopva kissé. A belső felét eszi a guminak. Mitől lehet ez?

Elküldve
Heló!

Olyan problémám van, hogy amikor feltettem most a nyári gumikat, akkor vettem észre hogy a a két első gumi belseje meg van rágva. Félre van kopva kissé. A belső felét eszi a guminak. Mitől lehet ez?

Gondolom a futómű beállítással lehet valami, összetartás, dőlés, vagy valami ilyesmi, el kell vinni beállíttatni. Olyan 6-8 ezer forint.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.