invictus Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 :) Legyen olyan kép is amin már a felgen-en díszeleg. A kettő együtt pedig az autón. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Legyen olyan kép is amin már a felgen-en díszeleg. A kettő együtt pedig az autón. :D Remélhetőleg holnap.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Az nem kevés.akkor ez igy lehet,h nem lesz okés..............??????????? :) Nyugodtan felteheted a 175-ös gumit az 5 inch széles felnire, tökéletes lesz hozzá! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Szerintetek az ats cup felni jól mutatna???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Szerintetek az ats cup felni jól mutatna???? Láttam már F-en de érdekes hogy színfüggő ;) Ezüst autón észre se vettem, piroson meg kifejezetten tetszett. :) Más, D Corsa gyári felnik azok lyukosztásra, közép-likra ugye jók nekem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Láttam már F-en de érdekes hogy színfüggő ;) Ezüst autón észre se vettem, piroson meg kifejezetten tetszett. :) Más, D Corsa gyári felnik azok lyukosztásra, közép-likra ugye jók nekem? :D Nekem aranysárga nem tudom milyet vegyek rá!!még a borbettel szimpatizálok csak nem tudom,hogy az et20 az nem tesz e károkat a futömüben!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Láttam már F-en de érdekes hogy színfüggő ;) Ezüst autón észre se vettem, piroson meg kifejezetten tetszett. :) Más, D Corsa gyári felnik azok lyukosztásra, közép-likra ugye jók nekem? :D Ha 4x100 akkor jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Ha 4x100 akkor jó. Addig még elláttam :) Csak a közepében nem voltam bittos. köcc Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Szerintetek ats cup vagy borbet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Szerintetek ats cup vagy borbet ? Szerinted hányféle borbet van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Szerinted hányféle borbet van? Sok!!!erre gondoltam: Borbet:http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/borbet_t_8x14_4x100_et20 ats cup:http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/ats_cup_7x15_4x100as Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Sok!!!erre gondoltam: Borbet:http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/borbet_t_8x14_4x100_et20 ats cup:http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/ats_cup_7x15_4x100as Konkrétan ez a borbet nem fog elférni. Vagyis akár el is férhet, viszont ki fog lógni, amit büntet a rőőődner. És az atsnek is szar az etje opelra... 7x15ben et 35öst keress, vagy nagyobbat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Konkrétan ez a borbet nem fog elférni. Vagyis akár el is férhet, viszont ki fog lógni, amit büntet a rőőődner. És az atsnek is szar az etje opelra... 7x15ben et 35öst keress, vagy nagyobbat. Pont leszarom a rendört!!!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Pont leszarom a rendört!!!:) De az a borbet akkorsem lesz jó. Et20 nagyon kilóg, szerintem simán beleérne hátul a dobba, emellett műszakin sem menne át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Pont leszarom a rendört!!!:) De az a borbet akkorsem lesz jó. Et20 nagyon kilóg, szerintem simán beleérne hátul a dobba, emellett műszakin sem menne át. Akkor mindenki azt csinál amit akar. Gondolom azt is leszarod, hogy ha azt mondom 14es borbet t nevettséges, az ats cup meg 15éve se volt szép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Pont leszarom a rendört!!!:D Ez aztán a hozzáállás. :) Majd amikor Ő is lexarja a Te gondolkodásmódodat, akkor is legyél ilyen nagy legény. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Mind1!! ;) ;) :P :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Na ZEK te aztán egy kultúr lény vagy... Jó szándékból akartak segíteni...de ne csodálkozz ha ezek után kérdezel és nem válaszolnak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Na ZEK te aztán egy kultúr lény vagy... Jó szándékból akartak segíteni...de ne csodálkozz ha ezek után kérdezel és nem válaszolnak. :) válaszolnak ;) :D (csak kérdés, hogy mit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEK Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Na ZEK te aztán egy kultúr lény vagy... Jó szándékból akartak segíteni...de ne csodálkozz ha ezek után kérdezel és nem válaszolnak. :) Csak én láttam f astran ien felniket és nem értem miért kell lehurrogni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március20, 2010 Megoszt Elküldve Március20, 2010 Csak én láttam f astran ien felniket és nem értem miért kell lehurrogni??? ILYEN De az et20 akkoris beleér a dobba hátul biztosan, már et33-hoz is ki kell vágni az ívből. A rendőrös megjegyzés miatt lettél "lehurrogva". Hidd el, hogy lehet, te teszel rá, de amikor megállít, akkor nagyon kellemetlen. Engem majdnem megnyomtak műszakin, pedig az enyém et37 és egyáltalán nem lóg ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Nos, kiderült, hogy nem a kerékcsapágy zenélt, hanem a pótkerék. Misimókus pilot, amit Breki mégsem vett meg. Emlékszem még mondta a gumis haversrác, hogy elég hangosak voltak, azért gyártották rövid ideig. Na mind1, pótkeréknek jó. ContiSportContact3. Már mentem vele 20km. :) 195/40R17. Nem is vészesebb, mint a 195/45R16, persze általában vigyázok a cuccaimra. Eddig tetsződik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Engem majdnem megnyomtak műszakin, pedig az enyém et37 és egyáltalán nem lóg ki. Ezért viszem télivel műszakira! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március21, 2010 Megoszt Elküldve Március21, 2010 Ezért viszem télivel műszakira! :) Beszerzek opeles felnikupakot, és ezzel meg is oldom szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Így néz ki egy 13" /45 ös alu a vekin:D:D ITT1 ITT2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts