Peti85 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 igen mert kicsi :rolleyes: Ez nem 13as hanem 14es :D jó persze a 15 az tutira jobban néz ki...na de fenntartásaim vannak a menetteljesítménnyel :P Nekem most is 185/60 R14 van a 14es felnimen...Mellesleg nem igazán akarnám megvenni mert ahoz drága, 40ezer / 4 db....akkor már van jobb is ennyiért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Ez nem 13as hanem 14es :rolleyes: jó persze a 15 az tutira jobban néz ki...na de fenntartásaim vannak a menetteljesítménnyel :D Nekem most is 185/60 R14 van a 14es felnimen...Mellesleg nem igazán akarnám megvenni mert ahoz drága, 40ezer / 4 db....akkor már van jobb is ennyiért :lol: elég drága...sőt, nagyon is az :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 elég drága...sőt, nagyon is az :rolleyes: Szerintem is...ennyiért jobbat is lehet kapni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100131/687ywsq9_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100131/aV2sKzIA_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100131/jms-racelook...ltoltes.hu_.jpg Ezek láttán az erőm megy el :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100131/687ywsq9_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100131/aV2sKzIA_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100131/jms-racelook...ltoltes.hu_.jpg Ezek láttán az erőm megy el :rolleyes: most volt eladó 19es mam nouvo... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 most volt eladó 19es mam nouvo... :rolleyes: :D A 19 felni csak képen szép...nem kéne ilyen útviszonyok mellett. Most 16 van rajta, meggondolom a nyári 16 vagy max. 17 legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 A 19 felni cask képen szép...nem kéne ilyen útviszonok mellett. Most 16 van rajta, meggondolom a nyári 16 vagy max. 17 legyen. jó az, csak kell hozzá motorerő, meg ültetés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 jó az, csak kell hozzá motorerő, meg ültetés :D És akkor már nincs gond az autóval, csak utat kéne tenni alá, de olyat felénk nem adnak :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 És akkor már nincs gond az autóval, csak utat kéne tenni alá, de olyat felénk nem adnak :D :rolleyes: Túl parázzátok a dolgot. Nekem az astrán 195/50 R15 a nyári,175/70 R13 a téli és alig van difi a kormányzásban,még parkolásnál is. Aki mást mond,az vagy erőtlen kis ovis,vagy nagyon szar/régi a kormányműve. Aki komfortra hajt,annak R13,annak aki arra,hogy jól nézzen ki és esetleg ne szálljon el kanyarban,ha sportosan vezet,annak ennél nagyobb,de rémisztgetni nem kell az embereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Túl parázzátok a dolgot. Nekem az astrán 195/50 R15 a nyári,175/70 R13 a téli és alig van difi a kormányzásban,még parkolásnál is. Aki mást mond,az vagy erőtlen kis ovis,vagy nagyon szar/régi a kormányműve. Aki komfortra hajt,annak R13,annak aki arra,hogy jól nézzen ki és esetleg ne szálljon el kanyarban,ha sportosan vezet,annak ennél nagyobb,de rémisztgetni nem kell az embereket. neee 13asnál nem lehet nagyobbat feltenni, nem lesz komfortos :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Túl parázzátok a dolgot. Nekem az astrán 195/50 R15 a nyári,175/70 R13 a téli és alig van difi a kormányzásban,még parkolásnál is. Aki mást mond,az vagy erőtlen kis ovis,vagy nagyon szar/régi a kormányműve. Aki komfortra hajt,annak R13,annak aki arra,hogy jól nézzen ki és esetleg ne szálljon el kanyarban,ha sportosan vezet,annak ennél nagyobb,de rémisztgetni nem kell az embereket. Jóó, persze, én a 19-esre írtam hogy nem ártana alá európai szintű aszfalt :rolleyes: Igazából a szervó se hiányzik, csak akkor 1-2 percig amikor kiszállok a Zafirából, és beülök az Astrába :P Ha sikerül félretenni pénzt, akkor nyárra már nekem is normálisabb kerekek lesznek ezek helyett a babakocsi-görgők helyett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Jóó, persze, én a 19-esre írtam hogy nem ártana alá európai szintű aszfalt :rolleyes: Igazából a szervó se hiányzik, csak akkor 1-2 percig amikor kiszállok a Zafirából, és beülök az Astrába :P Ha sikerül félretenni pénzt, akkor nyárra már nekem is normálisabb kerekek lesznek ezek helyett a babakocsi-görgők helyett :D Amikor autót kerestem elég sok corsát és astrát megnéztem/vezettem. Volt olyan F astra,amivel szervó nélkül majdnem az árokban kötöttem ki kanyarban,mert 13-as keréken azt hittem simán tenyérrel tekerve befordulunk...hát nem.Pedig a dezsőből ültem át,amin éppen a 15-ös nyárik voltak rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Amikor autót kerestem elég sok corsát és astrát megnéztem/vezettem. Volt olyan F astra,amivel szervó nélkül majdnem az árokban kötöttem ki kanyarban,mert 13-as keréken azt hittem simán tenyérrel tekerve befordulunk...hát nem.Pedig a dezsőből ültem át,amin éppen a 15-ös nyárik voltak rajta. Nekem simán tenyérrel parkolás, fordulás megy a 13-assal (igaz, lyukasra ki is kopott az előző kormányom :D ) Még nem vezettem astrát nagyobbal, de nem gondolom hogy megoldhatatlan feladat lenne :rolleyes: Majd (remélem) meglátom milyen lesz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Nekem simán tenyérrel parkolás, fordulás megy a 13-assal (igaz, lyukasra ki is kopott az előző kormányom :D ) Még nem vezettem astrát nagyobbal, de nem gondolom hogy megoldhatatlan feladat lenne :rolleyes: Majd (remélem) meglátom milyen lesz :lol: Parkolásnál pl azt észre se venni hogy 175 vagy 185 a szélessége...de a 185/60 R14el bátrabban veszem én is a kanyarokat...Nekem a 15 az csak a lóerő hiánya miatt nem kell már rá...vagy annyit nem is fogna rajta? :P Mindegy erre az egy szezonra már nem veszek új felnit szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem gumiügyben. Most jelenleg Michelin energy(175/70R13 nyári!!) van fent, de elkezdett rángatni a kormány egy kicsit. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek az Avon az milyen minőségű, mert elég jókat olvastam róla, de esetleg ha van valakinek személyes tapasztalata, azt szívesen venném. Köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem gumiügyben. Most jelenleg Michelin energy(175/70R13 nyári!!) van fent, de elkezdett rángatni a kormány egy kicsit. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek az Avon az milyen minőségű, mert elég jókat olvastam róla, de esetleg ha van valakinek személyes tapasztalata, azt szívesen venném. Köszi a segítséget. Téliben nem gondolkodsz? Mondjuk az időjárás végülis nem indokolja... :rolleyes: Amúgy az avon jó sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Téliben nem gondolkodsz? Mondjuk az időjárás végülis nem indokolja... :P Amúgy az avon jó sztem. Télit nem igazán akarok már, mivel pár hét és itt a jó idő:rolleyes::):D Ez az Avon amit néztem használt, de nagyon jó állaptban van, és tényleg jókat olvastam róla, de nem találtam még senkit akinek lenne személyes tapasztalata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Télit nem igazán akarok már, mivel pár hét és itt a jó idő :lol: :D :P Ez az Avon amit néztem használt, de nagyon jó állaptban van, és tényleg jókat olvastam róla, de nem találtam még senkit akinek lenne személyes tapasztalata. Forduljon bizalommal Avon tanácsadónőjéhez. :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Forduljon bizalommal Avon tanácsadónőjéhez. :D :P :lol: :D :P :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Télit nem igazán akarok már, mivel pár hét és itt a jó idő:D:):P Ez az Avon amit néztem használt, de nagyon jó állaptban van, és tényleg jókat olvastam róla, de nem találtam még senkit akinek lenne személyes tapasztalata. Pár hét, és jó idő....csak ha azt a pár hetet a kocsi a kasztnisnál tölti, te meg ne adj isten a kórházban.... de mindenki maga dönt. :rolleyes: Ez magánvélemény, nem akarok vitát nyitni, átrágtuk már párszor a témát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atys Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Pár hét, és jó idő....csak ha azt a pár hetet a kocsi a kasztnisnál tölti, te meg ne adj isten a kórházban.... de mindenki maga dönt. :rolleyes: Ez magánvélemény, nem akarok vitát nyitni, átrágtuk már párszor a témát. igazad van, benne van dologban ez is, de sajna nem vagyok olyan anyagi helyzetbe, hogy most vegyek téli gumit és 4-6 hét múlva lecseréljem nyárira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Forduljon bizalommal Avon tanácsadónőjéhez. :rolleyes: :D :P Ez ütött Ádám! :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Ez ütött Ádám! :D :P :lol: Köszönöm. Mostanában jó vagyok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Köszönöm. Mostanában jó vagyok. :rolleyes: Azért túlzásokba ne essünk! :P Maradjunk annyiban,hogy vannak jó pillanataid! :D Egyébként megkövezem magam!A corsára nem vettem most én sem télit,a sajátjai most az astrán vannak,azzal jár a család ide oda,nekem a corsa marad nyárival,de csak 2 hetente veszem elő mostanában.Oltári rossz a tapadás a nyárival még száraz,hideg aszfalton is.Nagyon érezni,hogy hideg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Azért túlzásokba ne essünk! :D Maradjunk annyiban,hogy vannak jó pillanataid! :rolleyes: Egyébként megkövezem magam!A corsára nem vettem most én sem télit,a sajátjai most az astrán vannak,azzal jár a család ide oda,nekem a corsa marad nyárival,de csak 2 hetente veszem elő mostanában.Oltári rossz a tapadás a nyárival még száraz,hideg aszfalton is.Nagyon érezni,hogy hideg. Engem akkor győztek meg, amikro apu Golf I-esén cseréltük a gumikat, pár centi hó, lakott területen kívül, bal kanyar nyárival 50-nél megcsúszott, egy órával később télivel nem. Ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts