Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

Sziasztok!

Arra lennék kivi mennyi az a centír súly ami már sok egy alufelnin?

Előre is köszöntem.

nekem nyár elején a gumis 60 grammot rakott fel az egyik alufelnimre és azt mondta, h ennyit kb még rá lehet rakni, de a késöbbiekben már érdemes lenne görgőztetni.

Megosztás:

Szerintem nem vizes, hanem lefújta valami gumiápolóval. De 25 nem sok érte, nekem 10 volt csak a felni. Végülis akor 15-ért van a 4 gumi nincs 4 ropi egy darab. Ha nincs bajuk én megvenném. Bár csak 5.5 milisek, 4 mili alatt meg már nem téli gumi, hát nem is tudom.....segítettem? :rolleyes:

A baj az hogy így nem látod, van e hibájuk. Ha még látnád, akkor is félig az lenne, hiszen lehet hogy valamelyik szépen ereszt, itt-ott üt, csak nem látod.

Más: a jobb hátsóm ereszt, 0,6ra ment vissza, kb 2 nap alatt a 2,2 ről. Tegnap megint pumpáltam....- 20 fokban élmény volt...

Szerintetek a perem vagy a szelep hibája? (A gumiból van egy pici kitörve, a szelepek meg 4 féle a 4 felnin....)

Kicsit unom, hogy 2en el kell menjünk a kútra (van pumpám de az lópikula....) és azt látják az emberek,hogy valaki kiabál: nyomjad......nyomjad már neki mert odafagy az ujjam.... (én sehol se látok olyan pumpát ahol magától megállna rajta a csővég....ezért két ember kell a pumpához...)

Megosztás:

• 1 month later...

Na,megjött a nyári garnitúra.lebeszéltem magam a 16collról.naon rosszak az utak errefelé,nemakarom tönkretenni a futóműwet.így 15ös lett belőle.de szépek nagyon.....majd tolok fel képet,de csak akkor ha meglesz az angel eyes is........

Megosztás:

de az sajnos nélkülözhetetlen :P

amúgy már megvannak a vaccsi új 15"-ös aluk, alig várják a tavaszt, hogy felpattanhassanak a szekérre :rolleyes:

Dobsz egy képet róluk? :D

Na,megjött a nyári garnitúra.lebeszéltem magam a 16collról.naon rosszak az utak errefelé,nemakarom tönkretenni a futóműwet.így 15ös lett belőle.de szépek nagyon.....majd tolok fel képet,de csak akkor ha meglesz az angel eyes is........

oké! várjuk :lol:

Megosztás:

És nemcsak....ma már a csilli-villi a divat. Rusnya az egész csillogó sz@r. :rolleyes:

Nem mindenki akar úthengerrel közlekedni, van akinek a komfort is számít... :P

nem értem, a fészliftes gsi felni 15ös, tök szép, 195/50 és heló. jól néz ki, és komfortos is...13as kerék igenis kicsi és vicces. :lol:

rossz ránézni ahogy a /70 ráfeszül alufelnire, akkor már inkább lemez :D

Megosztás:

Néztem ilyeneket is, de a calié jobban tetszik :rolleyes:

Ezt mondjuk fekete küllőkkel, ezüst peremmel tudnám elképzelni, de se dolgozni nem akarok vele, se nem tetszik annyira hogy ilyenre vadásszak, Milyen gumiméret menne a calibra felnikre egyébként? :P :D

Leginkább a váltóméret az előnyös. :lol:

Megosztás:

Néztem ilyeneket is, de a calié jobban tetszik :rolleyes:

Ezt mondjuk fekete küllőkkel, ezüst peremmel tudnám elképzelni, de se dolgozni nem akarok vele, se nem tetszik annyira hogy ilyenre vadásszak, Milyen gumiméret menne a calibra felnikre egyébként? :P :D

195/50 R15

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.