pyox Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Sziasztok! Arra lennék kivi mennyi az a centír súly ami már sok egy alufelnin? Előre is köszöntem. nekem nyár elején a gumis 60 grammot rakott fel az egyik alufelnimre és azt mondta, h ennyit kb még rá lehet rakni, de a késöbbiekben már érdemes lenne görgőztetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Szerintem nem vizes, hanem lefújta valami gumiápolóval. De 25 nem sok érte, nekem 10 volt csak a felni. Végülis akor 15-ért van a 4 gumi nincs 4 ropi egy darab. Ha nincs bajuk én megvenném. Bár csak 5.5 milisek, 4 mili alatt meg már nem téli gumi, hát nem is tudom.....segítettem? :rolleyes: A baj az hogy így nem látod, van e hibájuk. Ha még látnád, akkor is félig az lenne, hiszen lehet hogy valamelyik szépen ereszt, itt-ott üt, csak nem látod. Más: a jobb hátsóm ereszt, 0,6ra ment vissza, kb 2 nap alatt a 2,2 ről. Tegnap megint pumpáltam....- 20 fokban élmény volt... Szerintetek a perem vagy a szelep hibája? (A gumiból van egy pici kitörve, a szelepek meg 4 féle a 4 felnin....) Kicsit unom, hogy 2en el kell menjünk a kútra (van pumpám de az lópikula....) és azt látják az emberek,hogy valaki kiabál: nyomjad......nyomjad már neki mert odafagy az ujjam.... (én sehol se látok olyan pumpát ahol magától megállna rajta a csővég....ezért két ember kell a pumpához...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 nekem nyár elején a gumis 60 grammot rakott fel az egyik alufelnimre és azt mondta, h ennyit kb még rá lehet rakni, de a késöbbiekben már érdemes lenne görgőztetni. Kiderült azért van picivel több súly rajta a Króm szelepek miatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pyox Elküldve December21, 2009 Megoszt Elküldve December21, 2009 Kiderült azért van picivel több súly rajta a Króm szelepek miatt! de az sajnos nélkülözhetetlen :blink: amúgy már megvannak a vaccsi új 15"-ös aluk, alig várják a tavaszt, hogy felpattanhassanak a szekérre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
proci Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Na,megjött a nyári garnitúra.lebeszéltem magam a 16collról.naon rosszak az utak errefelé,nemakarom tönkretenni a futóműwet.így 15ös lett belőle.de szépek nagyon.....majd tolok fel képet,de csak akkor ha meglesz az angel eyes is........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 de az sajnos nélkülözhetetlen :P amúgy már megvannak a vaccsi új 15"-ös aluk, alig várják a tavaszt, hogy felpattanhassanak a szekérre :rolleyes: Dobsz egy képet róluk? :D Na,megjött a nyári garnitúra.lebeszéltem magam a 16collról.naon rosszak az utak errefelé,nemakarom tönkretenni a futóműwet.így 15ös lett belőle.de szépek nagyon.....majd tolok fel képet,de csak akkor ha meglesz az angel eyes is........ oké! várjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Astrán nagyon bután nézne ki? >>>> http://szaki.medija.hu/14600/112725_1_b.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Astrán nagyon bután nézne ki? >>>> http://szaki.medija.hu/14600/112725_1_b.jpg Corsa A GSi felni. Sztem nem néz ki rosszul, én B Corsa GSi felniket nézegettem mostanában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Corsa A GSi felni. Sztem nem néz ki rosszul, én B Corsa GSi felniket nézegettem mostanában. Corsán nekem is bejött...csak aszra azért más picit Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Astrán nagyon bután nézne ki? >>>> http://szaki.medija.hu/14600/112725_1_b.jpg igen mert kicsi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 igen mert kicsi :D És nemcsak....ma már a csilli-villi a divat. Rusnya az egész csillogó sz@r. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 igen mert kicsi :rolleyes: Nem mindenki akar úthengerrel közlekedni, van akinek a komfort is számít... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 És nemcsak....ma már a csilli-villi a divat. Rusnya az egész csillogó sz@r. :rolleyes: Nem mindenki akar úthengerrel közlekedni, van akinek a komfort is számít... :P nem értem, a fészliftes gsi felni 15ös, tök szép, 195/50 és heló. jól néz ki, és komfortos is...13as kerék igenis kicsi és vicces. :lol: rossz ránézni ahogy a /70 ráfeszül alufelnire, akkor már inkább lemez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nem mindenki akar úthengerrel közlekedni, van akinek a komfort is számít... :D Vészmadár! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 20 ropiért találtam egy garnitúra 15-ös calibra felnit. Ennyiért nagyon szét lehet csapva? Egyáltalán mi pénz környékén adnak normális állapotú cali felniket? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 20 ropiért találtam egy garnitúra 15-ös calibra felnit. Ennyiért nagyon szét lehet csapva? Egyáltalán mi pénz környékén adnak normális állapotú cali felniket? :rolleyes: ennyiért... :D 20-25 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 ennyiért... :lol: 20-25 Akkor akár még jó is lehet :rolleyes: óóóhogy minden messze van innen amit kinézek magamnak... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Akkor akár még jó is lehet :rolleyes: óóóhogy minden messze van innen amit kinézek magamnak... :P :D én debrecenből vettem felnit, ingyé házhoz hozta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Akkor akár még jó is lehet :rolleyes: óóóhogy minden messze van innen amit kinézek magamnak... :P :D http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=171505 Ez se rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Akkor akár még jó is lehet :rolleyes: óóóhogy minden messze van innen amit kinézek magamnak... :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 :rolleyes: licit van? :D http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=171505 Ez se rossz. ez tényleg nem rossz, ez borzalmas :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=171505 Ez se rossz. Néztem ilyeneket is, de a calié jobban tetszik :rolleyes: Ezt mondjuk fekete küllőkkel, ezüst peremmel tudnám elképzelni, de se dolgozni nem akarok vele, se nem tetszik annyira hogy ilyenre vadásszak, Milyen gumiméret menne a calibra felnikre egyébként? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Néztem ilyeneket is, de a calié jobban tetszik :rolleyes: Ezt mondjuk fekete küllőkkel, ezüst peremmel tudnám elképzelni, de se dolgozni nem akarok vele, se nem tetszik annyira hogy ilyenre vadásszak, Milyen gumiméret menne a calibra felnikre egyébként? :P :D Leginkább a váltóméret az előnyös. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Néztem ilyeneket is, de a calié jobban tetszik :rolleyes: Ezt mondjuk fekete küllőkkel, ezüst peremmel tudnám elképzelni, de se dolgozni nem akarok vele, se nem tetszik annyira hogy ilyenre vadásszak, Milyen gumiméret menne a calibra felnikre egyébként? :P :D 195/50 R15 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Leginkább a váltóméret az előnyös. :rolleyes: 195/50 R15 köszi-köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts