Alex0403 Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 köszi....én 2O5/45/R16os gumin gongolkodtam és a felni ENZO X 16x7 (ET szám nincs mellette feltüntetwe) szerinted feltehető ez is??? ha nem az áron spórolnék??? nem kellene szélesíteni???mert az nemszeretném.....ja és a kocsi nincs ültetwe Ez a méret (2O5/45/R16) tuti beleér a sárvédőívbe ha már 4-en ültök benne. Csatlakozom pepe barátomhoz...az optimális méret, amivel a fogyasztás sem lesz kiemelkedő, és a Kmórád sem fog csalni az a 195/50R15.... :huh:
invictus Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 köszi....én 2O5/45/R16os gumin gongolkodtam és a felni ENZO X 16x7 (ET szám nincs mellette feltüntetwe) szerinted feltehető ez is??? ha nem az áron spórolnék??? nem kellene szélesíteni???mert az nemszeretném.....ja és a kocsi nincs ültetwe Nagy...nő a fogyi, erőtlenebb lesz az autó is. Inkább max 15". :lol: Ahogy látom más is ezen a véleményen van :huh:
spzoli Elküldve December3, 2009 Elküldve December3, 2009 Ez a méret (2O5/45/R16) tuti beleér a sárvédőívbe ha már 4-en ültök benne. Csatlakozom pepe barátomhoz...az optimális méret, amivel a fogyasztás sem lesz kiemelkedő, és a Kmórád sem fog csalni az a 195/50R15.... :huh: miért érne bele? szélesség+et kérdése az egész... et40el barátságosan elfér még ha 8an is ülnek benne, de sztem 35el se lesz gondja
proci Elküldve December4, 2009 Elküldve December4, 2009 hurrááá...látom megoszlanak a wélemények....na de most kinek is higgyek...per pill. most nemtartózkodom az országban.de ha hazajutok felmérem a helyzetet magam is...hogy mennyi hely wan még ami kitölthető.de 5nél többen biztos nem ülünk majd a kocsiban...a fogyi biztos megnő kicsit,de nem gyorsulásra jáccom...wiszont írok 1 mailt a weboldalra is ahonnan rendelem a cuccot hogy szerintük simán befér e a dolog.azért még írhattok hogy mit gondoltok e téren
joe Elküldve December4, 2009 Elküldve December4, 2009 Nagy...nő a fogyi, erőtlenebb lesz az autó is. Inkább max 15". :lol: Ahogy látom más is ezen a véleményen van :huh: Ki milyenhez tud hozzájutni... ezt a méretet próbáltam már be alá, de a felni ET-re nem emlékszem. Az túlzás hogy kényelmesen, de elfért. /esetek 95%-ban én és barátnőm a felállás az autóban. Úgy vagyok vele, hogy nincs kint a tetején, hogy taxi. :lol: /
dani89rk Elküldve December4, 2009 Elküldve December4, 2009 Nem tudok dönteni, ti elvinnétek helyettem? (Remélem nem most tolom valaki kezébe!) http://www.vatera.hu/opel_astra_corsa_teli..._157639194.html
Alex0403 Elküldve December4, 2009 Elküldve December4, 2009 Nem tudok dönteni, ti elvinnétek helyettem? (Remélem nem most tolom valaki kezébe!) http://www.vatera.hu/opel_astra_corsa_teli..._157639194.html Szerintem az ilyet jobb élőbe megnézni egy hozzáértővel.... lehet hogy túl negatív vagyok, de a mai világba már az ember senkibe nem bízhat. Csak azért sem, mert csurom vizes...miért nem szárazon fényképezte le? Az autó is ha vizes nem látszanak a hibái. Mondjuk ez nem autó, és a felnin mi hiba lenne...no mindegy túl sok a rizsa :huh:
Peti85 Elküldve December4, 2009 Elküldve December4, 2009 Nem tudok dönteni, ti elvinnétek helyettem? (Remélem nem most tolom valaki kezébe!) http://www.vatera.hu/opel_astra_corsa_teli..._157639194.html Én tuti nem... tavaly télre én 20.000 Ft-ért vettem gyári felnivel a Michelin téligumikat 175/70 R13-ast...maga a felnit akarták bontóba ennyiért adni akkor és nekem meg kellett a gumi mega felni is....igaz idénre már nem azt tettem vissza...lettek új téliek. Na de ez az én véleményem csak...
spzoli Elküldve December4, 2009 Elküldve December4, 2009 Nem tudok dönteni, ti elvinnétek helyettem? (Remélem nem most tolom valaki kezébe!) http://www.vatera.hu/opel_astra_corsa_teli..._157639194.html ekkora mintával, csak játszani vennék gumit....és akkor is nyárra..
zotya975 Elküldve December4, 2009 Elküldve December4, 2009 Szerintem az ilyet jobb élőbe megnézni egy hozzáértővel.... lehet hogy túl negatív vagyok, de a mai világba már az ember senkibe nem bízhat. Csak azért sem, mert csurom vizes...miért nem szárazon fényképezte le? Az autó is ha vizes nem látszanak a hibái. Mondjuk ez nem autó, és a felnin mi hiba lenne...no mindegy túl sok a rizsa :huh: Szerintem nem vizes, hanem lefújta valami gumiápolóval. De 25 nem sok érte, nekem 10 volt csak a felni. Végülis akor 15-ért van a 4 gumi nincs 4 ropi egy darab. Ha nincs bajuk én megvenném. Bár csak 5.5 milisek, 4 mili alatt meg már nem téli gumi, hát nem is tudom.....segítettem? :lol:
Zsorbi Elküldve December10, 2009 Elküldve December10, 2009 Nem tudok dönteni, ti elvinnétek helyettem? (Remélem nem most tolom valaki kezébe!) http://www.vatera.hu/opel_astra_corsa_teli..._157639194.html Úgy gondolom jobb az ilyet élőben látni, hogy hogy is néznek ki valójában. Egyébként meg nem sok érte főleg hogy felnin vannak...! Én mindenek előtt futnék még egy kört a helyi gumisoknál és meg érdeklődném, hogy milyen gumikat mennyiért dobálnak. Én is pont ma vettem 4db használt téli gumit elég jó áron!
astrásgyerek Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Valakinek van tapasztalata HÓLÁNC témában??? jövőhéten megyek Erdélybe, s gondolom szükség lesz rá.... (amiket most mutatnak... 15-20 cm hó :lol: ) Gondoltam beújítok 1pár hóláncot, biztos ami biztos :D Talált az öregem a padláson 2 db hóláncot... Felpróbáltuk az astrára, és pont az a méret (szerencsére :rolleyes: ) tanácsok esetleg: mikor használható, mennyivel mehetek közbe, ilyesmikre gondoltam... :blink: Hátha valaki Astrás "kolléga" rendelkezik ilyen tapasztalatokkal ;)
Alex0403 Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Valakinek van tapasztalata HÓLÁNC témában??? ..... tanácsok esetleg: mikor használható, mennyivel mehetek közbe, ilyesmikre gondoltam... :rolleyes: Hátha valaki Astrás "kolléga" rendelkezik ilyen tapasztalatokkal :blink: Csak behavazott úton tedd fel, és nagy, hosszú emelkedő előtt. Nem szabad túl szorosan felszerelni, a lánc öntisztulása miatt szükséges, hogy legyen némi "játéka". A megengedett legnagyobb sebbeség hóláncal 50Km/h. És mihelyt takarított útszakaszra érsz, akkár csak foltokba is van letakarítva, azonnal le kell venni.....Őőő Azt hiszem ennyi :lol:
invictus Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Valakinek van tapasztalata HÓLÁNC témában??? jövőhéten megyek Erdélybe, s gondolom szükség lesz rá.... (amiket most mutatnak... 15-20 cm hó ;) ) Gondoltam beújítok 1pár hóláncot, biztos ami biztos :D Talált az öregem a padláson 2 db hóláncot... Felpróbáltuk az astrára, és pont az a méret (szerencsére :rolleyes: ) tanácsok esetleg: mikor használható, mennyivel mehetek közbe, ilyesmikre gondoltam... :lol: Hátha valaki Astrás "kolléga" rendelkezik ilyen tapasztalatokkal :lol: Mindent az utolsó pillanatban :blink: Nyáron kellett volna kipróbálni mikor még meleg van és nem fázol szerelés közben. :D :D ;) :D
astrásgyerek Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Csak behavazott úton tedd fel, és nagy, hosszú emelkedő előtt. Nem szabad túl szorosan felszerelni, a lánc öntisztulása miatt szükséges, hogy legyen némi "játéka". A megengedett legnagyobb sebbeség hóláncal 50Km/h. És mihelyt takarított útszakaszra érsz, akkár csak foltokba is van letakarítva, azonnal le kell venni.....Őőő Azt hiszem ennyi ;) Köszönöm a jótanácsot! ;) :D Mindent az utolsó pillanatban :blink: Nyáron kellett volna kipróbálni mikor még meleg van és nem fázol szerelés közben. :D :lol: :lol: :) a probléma az, hogy nyáron nincs hó, és a másik meg, hogy az öregem ma halászta elő a padlásról... :rolleyes: A felrakással nincs semmi gond, csak még sosem vezettem hóláncos autót... Habár a mai tapasztalataimmal :lol: A Vivaro-val kúszok mászok 5 cm hóba ... KRIMINÁLIS ;) :D igaz, hogy nyárik a gumik, azért, de ha felmérgelnek, és nem kapok téli papucsokat a napokba ráheggesztem a hóláncot ;) :D ;)
invictus Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Köszönöm a jótanácsot! :lol: a probléma az, hogy nyáron nincs hó, és a másik meg, hogy az öregem ma halászta elő a padlásról... A felrakással nincs semmi gond, csak még sosem vezettem hóláncos autót... Habár a mai tapasztalataimmal :rolleyes: A Vivaro-val kúszok mászok 5 cm hóba ... KRIMINÁLIS :lol: :blink: igaz, hogy nyárik a gumik, azért, de ha felmérgelnek, és nem kapok téli papucsokat a napokba ráheggesztem a hóláncot :D :D ;) Most könyörögjek hogy értsed a poént? :D ;) :D
astrásgyerek Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Most könyörögjek hogy értsed a poént? :blink: :lol: :D nyugi értettem én ;) :rolleyes:
daykiller Elküldve December16, 2009 Elküldve December16, 2009 Most könyörögjek hogy értsed a poént? :rolleyes: :blink: :lol: Kéremkapcsojjaki! :D ;) :D
Alex0403 Elküldve December17, 2009 Elküldve December17, 2009 Köszönöm a jótanácsot! :blink: :rolleyes: Nincs mit :lol:
csaba77 Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 lehet blod a kerdes.. lehet 5x13-as felnit használni 175/70R13-as gumihoz 5,5x13-as helyett? elore is koszi
proci Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Halihó emberek....... Döntöttem felni+gumi ügyben.... a végére 16coll mellett állapodtam meg, a gumi meg 195/45/r16.láttam 1 Astrát ilyennel felszerelwe,aztán dobtam 1 mailt a srácnak,és azt mondja nyugisan elfér.jólesz majd ha meglesz............. :rolleyes:
Alex0403 Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Halihó emberek....... Döntöttem felni+gumi ügyben.... a végére 16coll mellett állapodtam meg, a gumi meg 195/45/r16.láttam 1 Astrát ilyennel felszerelwe,aztán dobtam 1 mailt a srácnak,és azt mondja nyugisan elfér.jólesz majd ha meglesz............. :rolleyes: Balesetmentes közlekedést kívánok hozzá, mindanyiunk nevében :blink:
Alex0403 Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 lehet blod a kerdes.. lehet 5x13-as felnit használni 175/70R13-as gumihoz 5,5x13-as helyett? elore is koszi Lehet :rolleyes:
Imike20 Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Sziasztok! Arra lennék kivi mennyi az a centír súly ami már sok egy alufelnin? Előre is köszöntem.
Reeckatee Elküldve December18, 2009 Elküldve December18, 2009 Sziasztok! Arra lennék kivi mennyi az a centír súly ami már sok egy alufelnin? Előre is köszöntem. 80-100 gr már sokacska.
Recommended Posts