Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 A 46-os a szélesebb :D Az oké, abban nem vagyok biztos hogy hátul jobb lenni a szélesebbnek :) Csak azt tudom hogy magamtól oda tenném, de nem tudom megmagyarázni hogy miért :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 A 46-os a szélesebb :D akkor a szélesebbeket előre! értettem! :) Mellesleg sokat számít a különbség? a kettő közt?? mármint vezetés közben észre lehet venni?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Az oké, abban nem vagyok biztos hogy hátul jobb lenni a szélesebbnek :D Csak azt tudom hogy magamtól oda tenném, de nem tudom megmagyarázni hogy miért :D tuningolnál már megint ugye?? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Én hátra tenném a szélesebbeket :D Egyik sem szélesebb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Egyik sem szélesebb... :D akkor csak kiljebb van mint a másik, és úgy mutatja ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Egyik sem szélesebb... :D Gyó, ha felteszi azokat amik messzebb érnek az agytól, akkor a nyomtáv szélesebb lesz. Arra volt értve, csak nem úgy lett mondva. Nah ezt jól megaszondtam már megint. Valaki csak érti mit akarok :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 ez szinte semmi eltérés, szal szemre pl nem is lehet látni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 akkor a 46-os maradt elől, a 49-es hátul Köszi a segítséget mindenkinek!!! Holnap beviszem a gumishoz a felniket, és meglátjuk ezek jók-e? :) :D :D NAGYON REMÉLEM HOGY IGEN :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 akkor a 46-os maradt elől, a 49-es hátul Köszi a segítséget mindenkinek!!! Holnap beviszem a gumishoz a felniket, és meglátjuk ezek jók-e? :) :D :D NAGYON REMÉLEM HOGY IGEN :D Közben odabiggyesztettem a rajzot a korábbi hozzászólásomhoz, remélem érthető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október19, 2009 Megoszt Elküldve Október19, 2009 Közben odabiggyesztettem a rajzot a korábbi hozzászólásomhoz, remélem érthető. Köszi a rajzot!! :D Igen láttam, mostmár miden világos! Úgy teszem fel ahogy neked is van előre a 46-osokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Srácok! A lemezfelniken van-e ET szám feltüntetve? Azért érdekelne mert a H-ra vadászok alufelniket és azt szeretném ha ugyanennyire "kilógnának" az autó alól mint a mostaniak...nagyon babán néz ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Srácok! A lemezfelniken van-e ET szám feltüntetve? Azért érdekelne mert a H-ra vadászok alufelniket és azt szeretném ha ugyanennyire "kilógnának" az autó alól mint a mostaniak...nagyon babán néz ki :D Persze hogy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Persze hogy van. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Srácok! A lemezfelniken van-e ET szám feltüntetve? Azért érdekelne mert a H-ra vadászok alufelniket és azt szeretném ha ugyanennyire "kilógnának" az autó alól mint a mostaniak...nagyon babán néz ki :) Igen. Az jól is néz ki, ha egy kicsit szélesebbek a felnik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Igen. Az jól is néz ki, ha egy kicsit szélesebbek a felnik. :D Hát a gyáriak nekem kb fél cm-el szélesebbek a kasztninál. Eszméletlenül jól néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Sziasztok Car-társak! Ti 175/65 R13 méretben milyen téligumit javasoltok! Természetesen szempont az is, hogy ne kerüljön közel annyiba mint az autó :D SZóval egy megbízható és viszonylag olcsó gumit ajánljatok! :) CSerébe böngésszétek ezt: ADAC gumiteszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Sziasztok Car-társak! Ti 175/65 R13 méretben milyen téligumit javasoltok! Természetesen szempont az is, hogy ne kerüljön közel annyiba mint az autó :D SZóval egy megbízható és viszonylag olcsó gumit ajánljatok! :) CSerébe böngésszétek ezt: ADAC gumiteszt Inkább 175/70R13-ast nézz. Azok, gyakoriságuk miatt olcsóbbak. Arról nem is beszélve, hogy az a gyári/váltóméret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Ma előszerelt állapotba került a téli garnitúra: kicsit bosszant, hogy a felrakás után rögtön a centírnál kitűnt a huplisság, hogy bizony némelyik két súlyt is kapott,volt ami kívül belül, persze ilyen 35-45 szinten, de egyik felni sem volt 20 alatt (a nyárik papucsai olyan 10-25 közöttiek voltak idáig mindig) a festékréteg mennyit dobhat rajta ? (Volt amelyiken nem sikerült, lemarni/drótkefézni mindent, hiába a RO55- na ott hagytam a fenébe...lehet hogy mégis a szórás nem ártott volna meg...) A felrakás nem történt meg, nem értem időben oda, 2,600 ért kapott mindegyik szelepsapkákat is a centíron, súlyokon felül. Volt két gumi, amiben egy-egy pici törés van a felnivel érintkező karimán- nos azon variált a szerelő, hogy túlképpen melyik oldalra menjen. Hátra mentek a nagyobb súlyokat kapott felnik, előre a jobbak, de úgy hogy a kitört darabok azok belülre kerülnek.... Mikor szükséges az egyengetés, mennyi súlytól kell ezt csinálni? A centírozógépre fel lehet rakni a csupasz felnit is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Nagy nehezen meglettek a ténigumik-felnik! a 46 - 49 esek már jók voltak, persze azokat is kellett centírozni! Fel is raktam, ki is próbáltam, 130-nál sem tapasztaltam, hogy rázna, vagy húzna! :D Ezek voltak rajta NYÁRI Ezeket tettem fel TÉLI A felniken a következő betűk mire utalnak??? EV KD LQ .... 49-es felni 46-os felni Ezek a téli gumik tudom nem váltóméretek, de nah, ez volt (itthol) ingyen :) 175/80 R 13 (mellesleg ezzel már nem 10 Km-t csal a mutató, csak 6-ot :D (persze tudom,ez a magasabb gumik miatt van! szemre 1 cm a különbség) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 a gumi sem pontosan centíros, szal abban is lehet ám újkorában is 10-20g :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
huni Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Sziasztok volna egy kerdesem hatchback Astra f -re follehete rakni a 15" alufelnit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
endorf Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 Sziasztok volna egy kerdesem hatchback Astra f -re follehete rakni a 15" alufelnit? Még nagyobbat is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
followup Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 sziasztok! csak egy gyors kérdésem lenne. F astra téli gumi garnitúra (kormoran, 1 szezont ment, kb 5-6ekm) van feleslegben (eladtam az autót, most G astra van) felnin. szerintetek kb mennyit ér? gumis 20-ért akarja beszámolni a G astra garnitúrába. nagyon lehúz? vagy ez reális? esetleg valakinek kell innen ennyiért? köszi! Followup Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 sajna sokkal többet tényleg nem ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október21, 2009 Megoszt Elküldve Október21, 2009 sziasztok! csak egy gyors kérdésem lenne. F astra téli gumi garnitúra (kormoran, 1 szezont ment, kb 5-6ekm) van feleslegben (eladtam az autót, most G astra van) felnin. szerintetek kb mennyit ér? gumis 20-ért akarja beszámolni a G astra garnitúrába. nagyon lehúz? vagy ez reális? esetleg valakinek kell innen ennyiért? köszi! Followup Nekem azt mondta a gumis bá' , hogy jó használtgumit (télit) tud már szerezni 5-6 körül is! De ezek csak gumik!!!!!!!!! :D a felnit ennyiért ne add vele!!!!! :) a 4db felni min. egy 10-es :D (persze ha jó állapotúak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts