opel16v Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 mert az ritkább méret, kevesebbet gyártanak belőle. de ugyanaz a két gumi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 akkor ezen nyugott szivvel sporolok:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 akkor ezen nyugott szivvel sporolok:D Akkor már te tudod mit vehetsz! De én még továbbra sem tudom mekkora külömbség lenne a 13-14-es közt, mert árban ahogyan néztem a 4gumi+felnin 6-8ft külömbség van 'csak'. De gyakorlatban? Járok valami hátránnyal ha 13'helyett 14're váltom téli nyári szettem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Akkor már te tudod mit vehetsz! De én még továbbra sem tudom mekkora külömbség lenne a 13-14-es közt, mert árban ahogyan néztem a 4gumi+felnin 6-8ft külömbség van 'csak'. De gyakorlatban? Járok valami hátránnyal ha 13'helyett 14're váltom téli nyári szettem? hát azér a kettő más sztem. én csak arra voltam kiváncsi h a pár milivel magasabb ugyanojan gumi mér annyival drágább, de már megtudtam h azér mer az ritka méret. azt nemtudom jár e hátránnyal de nekem 14es van Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Akkor már te tudod mit vehetsz! De én még továbbra sem tudom mekkora külömbség lenne a 13-14-es közt, mert árban ahogyan néztem a 4gumi+felnin 6-8ft külömbség van 'csak'. De gyakorlatban? Járok valami hátránnyal ha 13'helyett 14're váltom téli nyári szettem? nem jár semmilyen hátránnyal, csak váltóméretben érdemes maradni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 nem jár semmilyen hátránnyal, csak váltóméretben érdemes maradni :) Azhem neked elhiszem nézve a hozzászólásaid számát... mikor mondtam itt a koliszoba két haver a fejek vmi hasonlóak lettek--> :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 Azhem neked elhiszem nézve a hozzászólásaid számát... mikor mondtam itt a koliszoba két haver a fejek vmi hasonlóak lettek--> :D honnan tudod h nem vmi koczka számitógépbuzi aki még autót se látott?:) de nyugi, neki hihecc, és nem a hozzászólásai száma miatt;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 vmi koczka számitógépbuzi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 jólvanna... meggyőztetek :D azér egy 205öst lehet kiprobálok:P Szia! Meg fogsz lepődni akkora lesz a különbség, nem 1-2-3-ban hanem fent amikor már kell is az erő, nagyon megfoglya a vasat egy ilyen széles gumi és minimum 1Liter/100Km pluszt számolhatsz szerintem. Nekem anno az nz-n 8deci volt a különbség a 175 és a 195 között mikor felkerült rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 honnan tudod h nem vmi koczka számitógépbuzi aki még autót se látott?:D :) :D :D Csak autóversenyző, semmi több :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október13, 2009 Megoszt Elküldve Október13, 2009 :D :D :D Csak autóversenyző, semmi több :D Én is kijátszottam a colin 3-at, meg a nídforszpídet ;) :D :D (azt valamiért mégse tudok annyit... :) Neki biztos valami patch-elt oktatós változata volt belőle :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ballage83 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Halihó! Lassan téli papucsok vásárlásán gondolkodok az astámra. Tapasztalatok? R14 ben gondolkodok...És nem csak hétvégi autós vagyok. Napi 120 km szóval jobb anyag kéne. köszi üdv balázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Én is kijátszottam a colin 3-at, meg a nídforszpídet :D :) :D (azt valamiért mégse tudok annyit... :D Neki biztos valami patch-elt oktatós változata volt belőle :D ) CHEAT !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Ma én is felraktam a téli szettet. A nyárit meg letakaríttattam. A kavicsokat majd kiszedem, ha megszáradt. 2000 ft-ba került a centírozás, ráadásul havernál. Azt hittem rosszul hallok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Itt a környéken 1500ft egy gumiszerelés+centír. Pesten van ahol 2000. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Itt a környéken 1500ft egy gumiszerelés+centír. Pesten van ahol 2000. Akkor nem is olyan drága. Tavaly, amikor vettem is a téligumikat, akkor fizettem kb 40000-et gumikkal együtt. Akkor volt ilyen akció a márkakereskedésekben. A szerelés, centír vmi 4000 volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Itt a környéken 1500ft egy gumiszerelés+centír. Pesten van ahol 2000. Nálunk egy maszek srácnál 1200Ft egy gumiszerelés+centír. 2000-ért defektet javít. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Akkor nem is olyan drága. Tavaly, amikor vettem is a téligumikat, akkor fizettem kb 40000-et gumikkal együtt. Akkor volt ilyen akció a márkakereskedésekben. A szerelés, centír vmi 4000 volt. De ez egy kerékre 1500-2000 :D Amúgy tegnap este is cseréltettem az omin a két hátsó nyárit, 2000-ért csinálta a srác kerekenként, ez a drágábbik fajta volt. Mondjuk szívott is egy nagyot a centírral, újra fel kellett rakni a gumit elforgatva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 De ez egy kerékre 1500-2000 :) Amúgy tegnap este is cseréltettem az omin a két hátsó nyárit, 2000-ért csinálta a srác kerekenként, ez a drágábbik fajta volt. Mondjuk szívott is egy nagyot a centírral, újra fel kellett rakni a gumit elforgatva :D Gondolom az a múltkori 1 csavaros történet sem tehetett jót neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Gondolom az a múltkori 1 csavaros történet sem tehetett jót neki :D Két csavar volt, és nem ezen a keréken. Egyszerűen csak a gumiban is volt, meg a felniben is elég sok gramm egy oldalon, és első felrakásra pont egy helyzetbe kerültek :) 180 fokkal elforgatta a gumit a felnin, így már okés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 De ez egy kerékre 1500-2000 :D Amúgy tegnap este is cseréltettem az omin a két hátsó nyárit, 2000-ért csinálta a srác kerekenként, ez a drágábbik fajta volt. Mondjuk szívott is egy nagyot a centírral, újra fel kellett rakni a gumit elforgatva :) Értettem, azért írtam, hogy akkor az enyém nem is olyan drága. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Na felkerültek a téli kerekek...nagyon gagyi a 14es alu után a fekete 13as :D de valami gagyi dísztárcsával nem rontom tovább :) Ja Barum Polaris lett 46.000 Ft-ba fájt a régi gumi leszedése az új felrakása és kocsira rakással együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 télipapucs on. bár nekem jobban adja a gagyi disztárcsáimmal mint csupaszon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 télipapucs on. bár nekem jobban adja a gagyi disztárcsáimmal mint csupaszon Ezért nem vagyunk egyformák :D nekem a gyári az bejön...de horror pénzért nem kell...tudom itt most ellentmondás van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts