webshark Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 A pótkerekem szerencsére 14-es volt, totál használhatatlan.... :) De megoldódott a problémám! :lol: Ma vettem 4db ET49 - GM LQ - 5 1/2 Jx13-as felnit KORMORAN 175/70 R 13 82T gumikkal összesen 8000ért!! :( :P :hiya: Hol vót ez ilyen olcsó? Igaz én mindig ET46 osat keresek, az meg már nem nagyon van...
daykiller Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 :( :P :hiya: Hol vót ez ilyen olcsó? Igaz én mindig ET46 osat keresek, az meg már nem nagyon van... Nekem van kettő fölösben. Négy lett volna, csak télen lenyúlta a másik két ET46-os felnimet a gumis. :)
Digger Elküldve Július20, 2009 Elküldve Július20, 2009 Valaki mondjon már véleményt a Kingstar gumiról! Ezt írják róla: "A HANKOOK gumigyár terméke az új Kingstar gumi márka, mely a gazdaságosabb, olcsó gumik közé tartozik, azonban a Hankook gyár neve a garancia arra, hogy minőségében nem esik csorba az alacsony árfekvése ellenére sem."
Reeckatee Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 Valaki mondjon már véleményt a Kingstar gumiról! Ezt írják róla: "A HANKOOK gumigyár terméke az új Kingstar gumi márka, mely a gazdaságosabb, olcsó gumik közé tartozik, azonban a Hankook gyár neve a garancia arra, hogy minőségében nem esik csorba az alacsony árfekvése ellenére sem." A téliek nekem is Kingstarok...sztem okés. :)
webshark Elküldve Július30, 2009 Elküldve Július30, 2009 ..... csak télen lenyúlta a másik két ET46-os felnimet a gumis. :) Kösz az ajánlatot... azt hogyan csinálta?
daykiller Elküldve Július30, 2009 Elküldve Július30, 2009 Kösz az ajánlatot... azt hogyan csinálta? Amin vittem neki a gumit, hogy rakja át a festett felnikre, azokat nem adta vissza... :) Pedig négy darab GM felni volt, most meg van kettő elől, hátul meg ET49-esek vannak. :(
webshark Elküldve Július30, 2009 Elküldve Július30, 2009 Amin vittem neki a gumit, hogy rakja át a festett felnikre, azokat nem adta vissza... :) Pedig négy darab GM felni volt, most meg van kettő elől, hátul meg ET49-esek vannak. :( A köcsög!!! dehát a tiéd volt...!! hogy esett volna rá egy halom traktorgumi
wzsolt_1.6_16V Elküldve Július31, 2009 Elküldve Július31, 2009 Amin vittem neki a gumit, hogy rakja át a festett felnikre, azokat nem adta vissza... :) Pedig négy darab GM felni volt, most meg van kettő elől, hátul meg ET49-esek vannak. :( elfelejtetted elkérni vagy kérted de nem adta?
daykiller Elküldve Július31, 2009 Elküldve Július31, 2009 elfelejtetted elkérni vagy kérted de nem adta? Kiment a fejemből, hogy én hoztam felnit is, mivel azon voltak a gumik, amik átkerültek. :)
webshark Elküldve Július31, 2009 Elküldve Július31, 2009 Kiment a fejemből, hogy én hoztam felnit is, mivel azon voltak a gumik, amik átkerültek. :) Ha nem túl régen volt, akkor 2 erős haverral(2 ajtós szekrény típusok) menjél már vissza, hogy emlékszik-e, hogy itthagytad neki kölcsönbe a 4 felnit, mert akkor vinnéd is. ha régen volt, akkor 4 et vigyél, tuti segítenek neki emlékezni, hogy van nála valami ami nem az övé.
daykiller Elküldve Július31, 2009 Elküldve Július31, 2009 Ha nem túl régen volt, akkor 2 erős haverral(2 ajtós szekrény típusok) menjél már vissza, hogy emlékszik-e, hogy itthagytad neki kölcsönbe a 4 felnit, mert akkor vinnéd is. ha régen volt, akkor 4 et vigyél, tuti segítenek neki emlékezni, hogy van nála valami ami nem az övé. Még tavaly történt ez tél elején. Amúgy csak 2 felnit nyúlt le tőlem, 2 maradt. Elvileg úgyis télre kap új garnitúrát 14-s felnivel, tehát lesz majd 4db GM 13"-os felnim. :) Egyébként nem is voltak jó állapotban. Gyakorlatilag újra kell fújni színre, egyéb hibát nem találtam rajtuk.
Guest Sanci Elküldve Augusztus5, 2009 Elküldve Augusztus5, 2009 Karcsi! Látom vannak ilyen felnijeid Na most nekem ilyen (-ből 4 darab vagy valami hasonló, 14"-oshoz) felnikupak kellene. Nem tudnál esetleg ócsó pízír szerezni valahonnan? :huh: Blitzen átvenném. Faterral beszéltem de nem mondta biztosra, hogy lenne neki tartalékban az enyém fajta. :lol:
zotya975 Elküldve Augusztus5, 2009 Elküldve Augusztus5, 2009 Karcsi! Látom vannak ilyen felnijeid http://img5.tar.hu/hening/size2/37092793.jpg Na most nekem ilyen (-ből 4 darab vagy valami hasonló, 14"-oshoz) felnikupak kellene. Nem tudnál esetleg ócsó pízír szerezni valahonnan? :huh: Blitzen átvenném. Faterral beszéltem de nem mondta biztosra, hogy lenne neki tartalékban az enyém fajta. :lol: Esküdni mernék rá, hogy valamelyik on-line aukción láttam ilyen kupakot.
daykiller Elküldve Augusztus5, 2009 Elküldve Augusztus5, 2009 Esküdni mernék rá, hogy valamelyik on-line aukción láttam ilyen kupakot. Igen, vaterán én is láttam.
Guest Sanci Elküldve Augusztus5, 2009 Elküldve Augusztus5, 2009 De jelenleg nincs, csak felnistől :huh: több ilyen hirdetőizét megnéztem..
hening Elküldve Augusztus5, 2009 Elküldve Augusztus5, 2009 Nekem nincs tartalékom, Fater meg Svédben van.
Afamar Elküldve Augusztus5, 2009 Elküldve Augusztus5, 2009 Sziasztok! Ti már régi motorosok vagytok ebben a típusban és gondoltam hátha tudnátok nekem segíteni... Nemrégiben boldog tulajdonosa lettem egy 1993-as évjáratú Opel Astra Caravannnak (1.4 i) az autót alufelnivel szerelve vettük, de sajnos kiderült, hogy télen is ezeket használták és a só kissé szétmarta a felniket. Ennek következtében már nem zárja el a levegő útját a felni és a gumi között és egy éjszaka alatt huss, elszáll a gumikból a nyomás... Namármost :huh: van nekem a pincében 4 db téli gumi 185x65 r 15-ös. Kérdésem a következő: ezeket a gumikat fel tudom szereltetni az autóra úgy, hogy akkor se érjen bele semmi ha éppen 200 kiló Német Dogot viszek a csomagtartóban? Mert ha igen, akkor 15-ös lemezfelniket vennék és egy garnitúra nyári gumit, így spóroltam egy téli gumi készletet. Ha nem lehet feltenni, akkor van 4 eladó téli gumim, amit 14-es lemezfelnire cserélnék :lol: Előre is köszi a segítséget! Aki nem ismeri a Német Dogot ajánlom figyelmébe: www.afamar.hu ^_^
FPepe Elküldve Augusztus5, 2009 Elküldve Augusztus5, 2009 Sziasztok! Ti már régi motorosok vagytok ebben a típusban és gondoltam hátha tudnátok nekem segíteni... Nemrégiben boldog tulajdonosa lettem egy 1993-as évjáratú Opel Astra Caravannnak (1.4 i) az autót alufelnivel szerelve vettük, de sajnos kiderült, hogy télen is ezeket használták és a só kissé szétmarta a felniket. Ennek következtében már nem zárja el a levegő útját a felni és a gumi között és egy éjszaka alatt huss, elszáll a gumikból a nyomás... Namármost :huh: van nekem a pincében 4 db téli gumi 185x65 r 15-ös. Kérdésem a következő: ezeket a gumikat fel tudom szereltetni az autóra úgy, hogy akkor se érjen bele semmi ha éppen 200 kiló Német Dogot viszek a csomagtartóban? Mert ha igen, akkor 15-ös lemezfelniket vennék és egy garnitúra nyári gumit, így spóroltam egy téli gumi készletet. Ha nem lehet feltenni, akkor van 4 eladó téli gumim, amit 14-es lemezfelnire cserélnék :lol: Előre is köszi a segítséget! Aki nem ismeri a Német Dogot ajánlom figyelmébe: www.afamar.hu ^_^ Elvileg ha gyári ET49-es 15"-os acélfelnit veszel, az nem érhet bele sehol sztem. Mondjuk én személy szerint inkább vennék 14"-os lemez(vagy alu-)felniket ugyanilyen ET-vel, és 185/60R14 gumival.
opel16v Elküldve Augusztus6, 2009 Elküldve Augusztus6, 2009 Ti már régi motorosok vagytok ebben a típusban és gondoltam hátha tudnátok nekem segíteni... Nemrégiben boldog tulajdonosa lettem egy 1993-as évjáratú Opel Astra Caravannnak (1.4 i) az autót alufelnivel szerelve vettük, de sajnos kiderült, hogy télen is ezeket használták és a só kissé szétmarta a felniket. Ennek következtében már nem zárja el a levegő útját a felni és a gumi között és egy éjszaka alatt huss, elszáll a gumikból a nyomás... Namármost :huh: van nekem a pincében 4 db téli gumi 185x65 r 15-ös. Kérdésem a következő: ezeket a gumikat fel tudom szereltetni az autóra úgy, hogy akkor se érjen bele semmi ha éppen 200 kiló Német Dogot viszek a csomagtartóban? Mert ha igen, akkor 15-ös lemezfelniket vennék és egy garnitúra nyári gumit, így spóroltam egy téli gumi készletet. Ha nem lehet feltenni, akkor van 4 eladó téli gumim, amit 14-es lemezfelnire cserélnék B) Előre is köszi a segítséget! Aki nem ismeri a Német Dogot ajánlom figyelmébe: www.afamar.hu :P Jó méretileg az a gumi, de tényleg arra kell figyelni, hogy ET49-es felniket szerezz hozzá, és az agyméret 56,5mm. Felniket olcsón tudsz szerezni a vaterán és a duen-en pl :lol: Amúgy a peremhibát egy ügyes gumis megoldja drótkorongos flexxel :lol: mostanság én is forgolódok párom által dogos körökben, hétvégi dunaparti kiránduláson pl ott voltam ^_^
spzoli Elküldve Augusztus27, 2009 Elküldve Augusztus27, 2009 használt valaki falken 512-es gumit? tapasztalatok?
opel16v Elküldve Augusztus27, 2009 Elküldve Augusztus27, 2009 használt valaki falken 512-es gumit? tapasztalatok? szárazon franya, vizen átlagos :lol: amúgy nagyon erős a szerkezete, jól bírja a szar utakat is :lol:
spzoli Elküldve Augusztus27, 2009 Elküldve Augusztus27, 2009 szárazon franya, vizen átlagos :lol: amúgy nagyon erős a szerkezete, jól bírja a szar utakat is :lol: pályanapra szeretném használni....ugyh akkor sztem elhozom őket :lol:
opel16v Elküldve Augusztus27, 2009 Elküldve Augusztus27, 2009 pályanapra szeretném használni....ugyh akkor sztem elhozom őket :lol: arra tökéletes :lol: szerettem ilyenekkel versenyezni... :lol:
spzoli Elküldve Augusztus27, 2009 Elküldve Augusztus27, 2009 arra tökéletes :lol: szerettem ilyenekkel versenyezni... :lol: akkor ezt túl tárgyaltuk. már csk a felnikre kell várnom :lol:
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2009 Elküldve Augusztus27, 2009 akkor ezt túl tárgyaltuk. már csk a felnikre kell várnom :lol: 15ös gumikat szereztél ?
Recommended Posts