rtomi Elküldve Május19, 2009 Elküldve Május19, 2009 Valaki nem próbált trükközni a gumimérettel? hogy ne csaljon annyit? Gyárilag kalibrálják így az órákat. <_< Nálunk például,ha a mi autónk órája 80-nál 80-at mutatna akkor fel kellene írnom hibának. Ugyanis a futópadnak 81-91 közt kell mutatnia,ha a km-óra mutatója 80-on feszül. (jaa a Suzukiban vagyok minőségellenőr 13. éve.)
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Elküldve Május19, 2009 Gyárilag kalibrálják így az órákat. :lol: Nálunk például,ha a mi autónk órája 80-nál 80-at mutatna akkor fel kellene írnom hibának. Ugyanis a futópadnak 81-91 közt kell mutatnia,ha a km-óra mutatója 80-on feszül. (jaa a Suzukiban vagyok minőségellenőr 13. éve.) Jó nah! persze igazatok van, nem is az a lényeg! csak hát sok a trafi meg minden... <_< A lényeg hogy tudom kb mennyit csal és azt rászámolom. Csak gondoltam hátha van valami megoldás, ha már úgyis gumikat cserélek!
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Elküldve Május19, 2009 Ha már annyira zavar akkor talán inkább a mutatón kéne állitani :lol: . Azt hiszem lehetséges. <_< A mutatón? :lol: hát nem is tudom, szerintem azt nem babrálom,nehogy elrontsam, jó lesz az így is!
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Elküldve Május19, 2009 Nekem a 185/60 R14 jobban bevált...igaz ahhoz felni is kell...de mondjuk csalni csal igy is szépen az óra...csak stabilitás szempontjából mondtam. de a magassága kb ugyanannyi a te14-esednek (60) és a gyári 13-asnak (82) nem? mert ahogy látom a te gumiaid nem olyan öblösek igaz? De sokat jelentett stabilitás terén? gondolom nem úszkál annyira mint régen. ezt lehet megfontolom, és hagyom a 13-as felniket télinek! Köszi az ötletet!! Apropó: valaki nem tudja hogy mennyibe mennek a felnik? (használtan) az egyik srác árul 4db felnit xar repedezett gumikkal igaz, és 10.000-et kér érte <_< SZERINTETEK ???? mennyire kéne lealkudni hogy megérje?
Peti85 Elküldve Május19, 2009 Elküldve Május19, 2009 de a magassága kb ugyanannyi a te14-esednek (60) és a gyári 13-asnak (82) nem? mert ahogy látom a te gumiaid nem olyan öblösek igaz? De sokat jelentett stabilitás terén? gondolom nem úszkál annyira mint régen. ezt lehet megfontolom, és hagyom a 13-as felniket télinek! Köszi az ötletet!! Apropó: valaki nem tudja hogy mennyibe mennek a felnik? (használtan) az egyik srác árul 4db felnit xar repedezett gumikkal igaz, és 10.000-et kér érte <_< SZERINTETEK ???? mennyire kéne lealkudni hogy megérje? ez váltómérete a 13asnak....csak mondom a stabilitás az jobb...és a fogyasztáson se látszik meg, sőt a rugalmasságán sem...pedig csak 60 paci....ja és a fék szerintem igy hatásosabb
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Elküldve Május19, 2009 ez váltómérete a 13asnak....csak mondom a stabilitás az jobb...és a fogyasztáson se látszik meg, sőt a rugalmasságán sem...pedig csak 60 paci....ja és a fék szerintem igy hatásosabb Értem! annyira nem hajszolom a gépet én sem, meglátom, ha ésszerű áron találnék 14es felnit, azért lehet megpróbálnám! Köszike a segítséget! <_<
FPepe Elküldve Május19, 2009 Elküldve Május19, 2009 de a magassága kb ugyanannyi a te14-esednek (60) és a gyári 13-asnak (82) nem? mert ahogy látom a te gumiaid nem olyan öblösek igaz? De sokat jelentett stabilitás terén? gondolom nem úszkál annyira mint régen. ezt lehet megfontolom, és hagyom a 13-as felniket télinek! Köszi az ötletet!! Apropó: valaki nem tudja hogy mennyibe mennek a felnik? (használtan) az egyik srác árul 4db felnit xar repedezett gumikkal igaz, és 10.000-et kér érte <_< SZERINTETEK ???? mennyire kéne lealkudni hogy megérje? Az nagyon jó ár magáért a 14-es felnigarnitúráért is. :lol:
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Elküldve Május19, 2009 Az nagyon jó ár magáért a 14-es felnigarnitúráért is. <_< Bocsi, kicsit félreérthető voltam! Csak 13-asok a felnik!
FPepe Elküldve Május19, 2009 Elküldve Május19, 2009 Bocsi, kicsit félreérthető voltam! Csak 13-asok a felnik! Azért is jó ár, 3-4 körül szokták adni darabját.
Peti85 Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 Értem! annyira nem hajszolom a gépet én sem, meglátom, ha ésszerű áron találnék 14es felnit, azért lehet megpróbálnám! Köszike a segítséget! <_< Pl ha ilyet kifogsz ez szerintem jó ár érte>>> http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/f_astra_gumi Nekem ugyan ilyen gumik vannak most...12ért vettem darabját ha jól rémlik...most tavasszal...
astrásgyerek Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 Pl ha ilyet kifogsz ez szerintem jó ár érte>>> http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/f_astra_gumi Nekem ugyan ilyen gumik vannak most...12ért vettem darabját ha jól rémlik...most tavasszal... Köszike! Megnéztem, tényleg elég jó árba van, és a gumik is újszerűek rajta. :lol: De a G astra felnijei nem passzolnak? <_< Ezekre gondoltam: http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...i_felni_gumival
FPepe Elküldve Május20, 2009 Elküldve Május20, 2009 Köszike! Megnéztem, tényleg elég jó árba van, és a gumik is újszerűek rajta. :lol: De a G astra felnijei nem passzolnak? <_< Ezekre gondoltam: http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...i_felni_gumival A gumi mérete túl nagy neked, a felni jó, ha 4-lyukas.
gergolabs Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 A gumi mérete túl nagy neked, a felni jó, ha 4-lyukas. A 175/70 R14 jó neki, csak a srác írta rosszul a hirdetésben, mert a G Astrának 185/65 v. 195/65 R15 volt az alapmérete.
astrásgyerek Elküldve Május21, 2009 Elküldve Május21, 2009 A gumi mérete túl nagy neked, a felni jó, ha 4-lyukas. Aha értem! Köszike a segítséget! Valakinek tuti jó lesz, naon jó árba van (Gumi-Felni-Dísztárcsa)!
Reeckatee Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Nálunk a városban van egy Ascona Sprint ilyen felnikkel. Annyira szép... :lol: :D :lol:
spzoli Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 Csinálj róla képet :D csütörtökön mérünk!! Lantit bedobjuk a csomiba, aztán matekozás :lol:
webshark Elküldve Május27, 2009 Elküldve Május27, 2009 elég jó lett volna nekem is...- de 13ast keresek, ET46 ost...
MOR16V Elküldve Május31, 2009 Elküldve Május31, 2009 elég jó lett volna nekem is...- de 13ast keresek, ET46 ost... nekem van 5.5x13, et46, 175/70-es 5-6mm-es nyári gumikkal. küldök pü-t is.
Morfin Elküldve Június3, 2009 Elküldve Június3, 2009 Üdv! Létezik olyan hogy egy alufelnit amit görgőznek úgy betudnak lőni hogy nem kell súlyozni? Aszonta a ######i hogy kivan súlyozva de nem látok rajta semmi súlyt. :D :lol:
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Elküldve Június3, 2009 Üdv! Létezik olyan hogy egy alufelnit amit görgőznek úgy betudnak lőni hogy nem kell súlyozni? Aszonta a ######i hogy kivan súlyozva de nem látok rajta semmi súlyt. :D :lol: Nézted belülről is a felnit ?
opel16v Elküldve Június3, 2009 Elküldve Június3, 2009 Üdv! Létezik olyan hogy egy alufelnit amit görgőznek úgy betudnak lőni hogy nem kell súlyozni? Aszonta a ######i hogy kivan súlyozva de nem látok rajta semmi súlyt. :D :lol: belül is nézted, nincs ott ragasztott súly? :lol: ritkán, de el lehet biztos találni, ha szerencséje van az embernek... de lottóznia is kéne ebben az esetben :D
hening Elküldve Június3, 2009 Elküldve Június3, 2009 Üdv! Létezik olyan hogy egy alufelnit amit görgőznek úgy betudnak lőni hogy nem kell súlyozni? Aszonta a ######i hogy kivan súlyozva de nem látok rajta semmi súlyt. :D :lol: Mert belűlre ragasztották.
J0hnny Elküldve Június3, 2009 Elküldve Június3, 2009 Lassúúúúúúaaak :lol: :D :lol: Mondja ezt egy olyan fószer,akiről mindenki tudja,hogy egy idegbegteg kapkodó őrült! :D
Recommended Posts