rtomi Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Valaki nem próbált trükközni a gumimérettel? hogy ne csaljon annyit? Gyárilag kalibrálják így az órákat. <_< Nálunk például,ha a mi autónk órája 80-nál 80-at mutatna akkor fel kellene írnom hibának. Ugyanis a futópadnak 81-91 közt kell mutatnia,ha a km-óra mutatója 80-on feszül. (jaa a Suzukiban vagyok minőségellenőr 13. éve.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Gyárilag kalibrálják így az órákat. :lol: Nálunk például,ha a mi autónk órája 80-nál 80-at mutatna akkor fel kellene írnom hibának. Ugyanis a futópadnak 81-91 közt kell mutatnia,ha a km-óra mutatója 80-on feszül. (jaa a Suzukiban vagyok minőségellenőr 13. éve.) Jó nah! persze igazatok van, nem is az a lényeg! csak hát sok a trafi meg minden... <_< A lényeg hogy tudom kb mennyit csal és azt rászámolom. Csak gondoltam hátha van valami megoldás, ha már úgyis gumikat cserélek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Ha már annyira zavar akkor talán inkább a mutatón kéne állitani :lol: . Azt hiszem lehetséges. <_< A mutatón? :lol: hát nem is tudom, szerintem azt nem babrálom,nehogy elrontsam, jó lesz az így is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Nekem a 185/60 R14 jobban bevált...igaz ahhoz felni is kell...de mondjuk csalni csal igy is szépen az óra...csak stabilitás szempontjából mondtam. de a magassága kb ugyanannyi a te14-esednek (60) és a gyári 13-asnak (82) nem? mert ahogy látom a te gumiaid nem olyan öblösek igaz? De sokat jelentett stabilitás terén? gondolom nem úszkál annyira mint régen. ezt lehet megfontolom, és hagyom a 13-as felniket télinek! Köszi az ötletet!! Apropó: valaki nem tudja hogy mennyibe mennek a felnik? (használtan) az egyik srác árul 4db felnit xar repedezett gumikkal igaz, és 10.000-et kér érte <_< SZERINTETEK ???? mennyire kéne lealkudni hogy megérje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 de a magassága kb ugyanannyi a te14-esednek (60) és a gyári 13-asnak (82) nem? mert ahogy látom a te gumiaid nem olyan öblösek igaz? De sokat jelentett stabilitás terén? gondolom nem úszkál annyira mint régen. ezt lehet megfontolom, és hagyom a 13-as felniket télinek! Köszi az ötletet!! Apropó: valaki nem tudja hogy mennyibe mennek a felnik? (használtan) az egyik srác árul 4db felnit xar repedezett gumikkal igaz, és 10.000-et kér érte <_< SZERINTETEK ???? mennyire kéne lealkudni hogy megérje? ez váltómérete a 13asnak....csak mondom a stabilitás az jobb...és a fogyasztáson se látszik meg, sőt a rugalmasságán sem...pedig csak 60 paci....ja és a fék szerintem igy hatásosabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 ez váltómérete a 13asnak....csak mondom a stabilitás az jobb...és a fogyasztáson se látszik meg, sőt a rugalmasságán sem...pedig csak 60 paci....ja és a fék szerintem igy hatásosabb Értem! annyira nem hajszolom a gépet én sem, meglátom, ha ésszerű áron találnék 14es felnit, azért lehet megpróbálnám! Köszike a segítséget! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 de a magassága kb ugyanannyi a te14-esednek (60) és a gyári 13-asnak (82) nem? mert ahogy látom a te gumiaid nem olyan öblösek igaz? De sokat jelentett stabilitás terén? gondolom nem úszkál annyira mint régen. ezt lehet megfontolom, és hagyom a 13-as felniket télinek! Köszi az ötletet!! Apropó: valaki nem tudja hogy mennyibe mennek a felnik? (használtan) az egyik srác árul 4db felnit xar repedezett gumikkal igaz, és 10.000-et kér érte <_< SZERINTETEK ???? mennyire kéne lealkudni hogy megérje? Az nagyon jó ár magáért a 14-es felnigarnitúráért is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Az nagyon jó ár magáért a 14-es felnigarnitúráért is. <_< Bocsi, kicsit félreérthető voltam! Csak 13-asok a felnik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Bocsi, kicsit félreérthető voltam! Csak 13-asok a felnik! Azért is jó ár, 3-4 körül szokták adni darabját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Értem! annyira nem hajszolom a gépet én sem, meglátom, ha ésszerű áron találnék 14es felnit, azért lehet megpróbálnám! Köszike a segítséget! <_< Pl ha ilyet kifogsz ez szerintem jó ár érte>>> http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/f_astra_gumi Nekem ugyan ilyen gumik vannak most...12ért vettem darabját ha jól rémlik...most tavasszal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Pl ha ilyet kifogsz ez szerintem jó ár érte>>> http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gumi/f_astra_gumi Nekem ugyan ilyen gumik vannak most...12ért vettem darabját ha jól rémlik...most tavasszal... Köszike! Megnéztem, tényleg elég jó árba van, és a gumik is újszerűek rajta. :lol: De a G astra felnijei nem passzolnak? <_< Ezekre gondoltam: http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...i_felni_gumival Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május20, 2009 Megoszt Elküldve Május20, 2009 Köszike! Megnéztem, tényleg elég jó árba van, és a gumik is újszerűek rajta. :lol: De a G astra felnijei nem passzolnak? <_< Ezekre gondoltam: http://racing-bazar.hu/alkatresz/felni-gum...i_felni_gumival A gumi mérete túl nagy neked, a felni jó, ha 4-lyukas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 A gumi mérete túl nagy neked, a felni jó, ha 4-lyukas. A 175/70 R14 jó neki, csak a srác írta rosszul a hirdetésben, mert a G Astrának 185/65 v. 195/65 R15 volt az alapmérete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május21, 2009 Megoszt Elküldve Május21, 2009 A gumi mérete túl nagy neked, a felni jó, ha 4-lyukas. Aha értem! Köszike a segítséget! Valakinek tuti jó lesz, naon jó árba van (Gumi-Felni-Dísztárcsa)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Nálunk a városban van egy Ascona Sprint ilyen felnikkel. Annyira szép... :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Csinálj róla képet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Csinálj róla képet :D csütörtökön mérünk!! Lantit bedobjuk a csomiba, aztán matekozás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 elég jó lett volna nekem is...- de 13ast keresek, ET46 ost... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május31, 2009 Megoszt Elküldve Május31, 2009 elég jó lett volna nekem is...- de 13ast keresek, ET46 ost... nekem van 5.5x13, et46, 175/70-es 5-6mm-es nyári gumikkal. küldök pü-t is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morfin Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Üdv! Létezik olyan hogy egy alufelnit amit görgőznek úgy betudnak lőni hogy nem kell súlyozni? Aszonta a ######i hogy kivan súlyozva de nem látok rajta semmi súlyt. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Üdv! Létezik olyan hogy egy alufelnit amit görgőznek úgy betudnak lőni hogy nem kell súlyozni? Aszonta a ######i hogy kivan súlyozva de nem látok rajta semmi súlyt. :D :lol: Nézted belülről is a felnit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Üdv! Létezik olyan hogy egy alufelnit amit görgőznek úgy betudnak lőni hogy nem kell súlyozni? Aszonta a ######i hogy kivan súlyozva de nem látok rajta semmi súlyt. :D :lol: belül is nézted, nincs ott ragasztott súly? :lol: ritkán, de el lehet biztos találni, ha szerencséje van az embernek... de lottóznia is kéne ebben az esetben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Üdv! Létezik olyan hogy egy alufelnit amit görgőznek úgy betudnak lőni hogy nem kell súlyozni? Aszonta a ######i hogy kivan súlyozva de nem látok rajta semmi súlyt. :D :lol: Mert belűlre ragasztották. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Lassúúúúúúaaak :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Lassúúúúúúaaak :lol: :D :lol: Mondja ezt egy olyan fószer,akiről mindenki tudja,hogy egy idegbegteg kapkodó őrült! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts