FPepe Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 ... mivel a sima F 72mm átmerőjű,a nagyobb pedig 74mm,de van szélesség különbség is,jelentős: 2mm. <_< Ezt tudom cáfolni, az enyémben pl. csak 64-es (vagy ilyesmi) a csapágy. Mindegy, ezen nem veszünk össze, akinek fontos a dizájn, vagy szeret sportosan vezetni és ezért elviseli a kellemetlenségeket, az használjon szélesebb kereket; aki meg inkább csak A-ból B-be utazásra használja, és eközben szeret konfortosabban utazni, kevesebb fogyasztással (mint pl. én) az maradjon az alapméretnél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 kevesebb fogyasztással (mint pl. én) az maradjon az alapméretnél. :lol: Jelent vagy fél litert! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Jelent vagy fél litert! <_< Annál sztem többet, mikor fenn volt nekem a 195-ös, mindig úgy ment a kocsi, mintha legalább 3-an ülnénk benne. Ha így érezhető, az legalább egy litert rátesz sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Annál sztem többet, mikor fenn volt nekem a 195-ös, mindig úgy ment a kocsi, mintha legalább 3-an ülnénk benne. Ha így érezhető, az legalább egy litert rátesz sztem. Nekem kereken 1 literrel lett több. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Nekem kereken 1 literrel lett több. <_< A dízelen észre se venni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Nekem a 175/70 R13 után felkerült a 195/50 R15 és a fogyim simán 1 litert változott. Utána meg bekerült az izom moci és a liter lefeleződött, de az biztos, hogy a komfort sokat romlott a lapos gumival! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Éjjeles műszakra buszt váró embereket jól lehet riogatni a buszmegállóban, ami a kanyar után van közvetlen és oda csúszkál ki. :lol: CSak nekem szúr ez szemet? Bocs. CSak nekem szúr ez szemet? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Ki tudja, jó-e a Renaultos felni az enyémre? Azoknál mekkora az agyméret? - mármint a felniknél, nem a rönósoknál! :lol: :lol: - meg az ET szám, általában? Novyy, talán te? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Ki tudja, jó-e a Renaultos felni az enyémre? Azoknál mekkora az agyméret? - mármint a felniknél, nem a rönósoknál! :lol: :lol: - meg az ET szám, általában? Novyy, talán te? <_< Renault 4x100-as, ez stimmel, az agymérete 60-as, gyűrű kell hozzá, az ET-jét meg kell nézni, 13-asnál 30-tól, 14-esnél kb. 35-től felfelé nem problémás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Renault 4x100-as, ez stimmel, az agymérete 60-as, gyűrű kell hozzá, az ET-jét meg kell nézni, 13-asnál 30-tól, 14-esnél kb. 35-től felfelé nem problémás. Köszi, akkor ez felejtős. Na meg, azóta láttam is milyenek, nem tetszik. :lol: Holnap megyek és, ha lesz a "MÉH-ben"(nálunk nem igy mondják, de hogy értsétek :lol: ) a roncsbeszámitósdi után valamilyen jófajta lemezfelni, megveszem azt olcsóért oszt csókolom. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Köszi, akkor ez felejtős. Na meg, azóta láttam is milyenek, nem tetszik. :lol: Holnap megyek és, ha lesz a "MÉH-ben"(nálunk nem igy mondják, de hogy értsétek :lol: ) a roncsbeszámitósdi után valamilyen jófajta lemezfelni, megveszem azt olcsóért oszt csókolom. <_< Megveszed "ócsóért" oszt nem csókolod, mert viheted a felniegyengetőmesterhez drágáéééér! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Megveszed "ócsóért" oszt nem csókolod, mert viheted a felniegyengetőmesterhez drágáéééér! :lol: Haver is most vett Esperora. Semmi bajuk nekik. Elvégre azok az autók is még nyugodtan futhatnának a mai napig is, de hülye lett volna nem leadni 2000 euróért a polgár az öreg Kadetjét, Racert, meg mittudomisén milyen kocsit, amiért max. 1000-et kérhetett volna, vagy még annyit sem, ha úgyis készült lecserélni és igy meg "olcsóért" lett neki új. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Köszi, akkor ez felejtős. Na meg, azóta láttam is milyenek, nem tetszik. :lol: Holnap megyek és, ha lesz a "MÉH-ben"(nálunk nem igy mondják, de hogy értsétek :lol: ) a roncsbeszámitósdi után valamilyen jófajta lemezfelni, megveszem azt olcsóért oszt csókolom. <_< Lehet azért találni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május12, 2009 Megoszt Elküldve Május12, 2009 Lehet azért találni... Na, ez tetszik! Csak elég körülményes oda regisztrálni úgy hogy legalább "vásárló" lehessek - küldeni kellene meghatározott méretű/formátumú képet számlákról, számlakimutatásról. :lol: ..letojom őket - és igy meg nem tudom megnézni az elérhetőségeit sem... Esetleg valaki lefoglalná nekem, összehozna vele? <_< Komolyan tetszik, érdekelne. Hétvégén el is tudnék érte menni.. Mellesleg, mennyire fontos tényező a szélesség (5,5 - 6J) A felrakandó gumikra nézve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május13, 2009 Megoszt Elküldve Május13, 2009 Na, ez tetszik! Csak elég körülményes oda regisztrálni úgy hogy legalább "vásárló" lehessek - küldeni kellene meghatározott méretű/formátumú képet számlákról, számlakimutatásról. :lol: ..letojom őket - és igy meg nem tudom megnézni az elérhetőségeit sem... Esetleg valaki lefoglalná nekem, összehozna vele? <_< Komolyan tetszik, érdekelne. Hétvégén el is tudnék érte menni.. Amint megérkezik a számlámra 32rugó, licitálhatok rá. Ehhez mondjuk meg kellene hosszabbítani a licitálási időt, mert 4 óra alatt nem valószínű, hogy látni fogom a pénzt a számlámon. Hacsak nincs magyarországi CIB-es bankszámlád. Ha nem jönne össze a vétel, mert más többet adna érte, akkor visszautalom a pénzed. Ha érdekel, küldj pü-t :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Ez lett belőle! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Ez lett belőle! <_< Tyűha, hát mégha gumival is látnánk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 Tyűha, hát mégha gumival is látnánk. :lol: Arra még várni kell, talán jövő héten. <_< ________________ szerk.: ....addig csak ilyen van Simán rátettem egy gumira. :lol: Persze, igy nem azt mutatja mint ahogyan majd a valóságban ki fog nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Szevasztok! Lenne egy kérdésem a tapasztalt opelesekhez :lol: 95' Astra F 1.7DTL -em van 13as felnikkel, a gumi rajta EUROTECH 175/70 R 13 82T Úgy veszem észre csal az órám kereken 10 km/h-t egy 100-as tempónál (radarok, és a GPS is azt mutatja)! Azt szeretném kérdezni tőlletek, hogy milyen a gyári mérete az 1.7-es astrának 13-as? vagy a gumiméret kellene másabb legyen? Lécci segítsetek, szeretném, ha pontosan mutatna az óra! <_< Segítségeteket előre is NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Szevasztok! Lenne egy kérdésem a tapasztalt opelesekhez :lol: 95' Astra F 1.7DTL -em van 13as felnikkel, a gumi rajta EUROTECH 175/70 R 13 82T Úgy veszem észre csal az órám kereken 10 km/h-t egy 100-as tempónál (radarok, és a GPS is azt mutatja)! Azt szeretném kérdezni tőlletek, hogy milyen a gyári mérete az 1.7-es astrának 13-as? vagy a gumiméret kellene másabb legyen? Lécci segítsetek, szeretném, ha pontosan mutatna az óra! <_< Segítségeteket előre is NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!! Mindenkinek kb ennyit csal. Meg kell szokni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május18, 2009 Megoszt Elküldve Május18, 2009 Mindenkinek kb ennyit csal. Meg kell szokni. <_< Ez komoly? Azt hittem csak az enyém ilyen! Mindíg tanul az ember! :lol: Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Ez komoly? Azt hittem csak az enyém ilyen! Mindíg tanul az ember! <_< Köszi! A gyári gumiméret meg annyi ami most is rajta van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 A gyári gumiméret meg annyi ami most is rajta van. Valaki nem próbált trükközni a gumimérettel? hogy ne csaljon annyit? (A Fábiámon sikerült kitapasztalnom melyik az amelyikkel jól, pontosan mutat az óra. ( a gyári gumiméretével az is csalt rendesen.)) Most akarok venni rá új gumikat, és akko már olyat vennék, ami pöpec! Ha tudtok segíteni milyet érdemes venni, azt megköszönném!!!! A mostani méretek: 95' Astra F X17DTL -em van 13as felnikkel, a gumi rajta EUROTECH 175/70 R 13 82T Esetleg öblösebb, szélesebb legyen-e? ja igen és nyári gumiról lenne szó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Valaki nem próbált trükközni a gumimérettel? hogy ne csaljon annyit? (A Fábiámon sikerült kitapasztalnom melyik az amelyikkel jól, pontosan mutat az óra. ( a gyári gumiméretével az is csalt rendesen.)) Most akarok venni rá új gumikat, és akko már olyat vennék, ami pöpec! Ha tudtok segíteni milyet érdemes venni, azt megköszönném!!!! A mostani méretek: 95' Astra F X17DTL -em van 13as felnikkel, a gumi rajta EUROTECH 175/70 R 13 82T Esetleg öblösebb, szélesebb legyen-e? ja igen és nyári gumiról lenne szó! Nekem a 185/60 R14 jobban bevált...igaz ahhoz felni is kell...de mondjuk csalni csal igy is szépen az óra...csak stabilitás szempontjából mondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Valaki nem próbált trükközni a gumimérettel? hogy ne csaljon annyit? (A Fábiámon sikerült kitapasztalnom melyik az amelyikkel jól, pontosan mutat az óra. ( a gyári gumiméretével az is csalt rendesen.)) Most akarok venni rá új gumikat, és akko már olyat vennék, ami pöpec! Ha tudtok segíteni milyet érdemes venni, azt megköszönném!!!! A mostani méretek: 95' Astra F X17DTL -em van 13as felnikkel, a gumi rajta EUROTECH 175/70 R 13 82T Esetleg öblösebb, szélesebb legyen-e? ja igen és nyári gumiról lenne szó! Ha már annyira zavar akkor talán inkább a mutatón kéne állitani :lol: . Azt hiszem lehetséges. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts