Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

...

mivel a sima F 72mm átmerőjű,a nagyobb pedig 74mm,de van szélesség különbség is,jelentős: 2mm. <_<

Ezt tudom cáfolni, az enyémben pl. csak 64-es (vagy ilyesmi) a csapágy.

Mindegy, ezen nem veszünk össze, akinek fontos a dizájn, vagy szeret sportosan vezetni és ezért elviseli a kellemetlenségeket, az használjon szélesebb kereket; aki meg inkább csak A-ból B-be utazásra használja, és eközben szeret konfortosabban utazni, kevesebb fogyasztással (mint pl. én) az maradjon az alapméretnél. :lol:

Megosztás:

Ki tudja, jó-e a Renaultos felni az enyémre? Azoknál mekkora az agyméret? - mármint a felniknél, nem a rönósoknál! :lol: :lol: - meg az ET szám, általában? Novyy, talán te? <_<

Renault 4x100-as, ez stimmel, az agymérete 60-as, gyűrű kell hozzá, az ET-jét meg kell nézni, 13-asnál 30-tól, 14-esnél kb. 35-től felfelé nem problémás.

Megosztás:

Renault 4x100-as, ez stimmel, az agymérete 60-as, gyűrű kell hozzá, az ET-jét meg kell nézni, 13-asnál 30-tól, 14-esnél kb. 35-től felfelé nem problémás.

Köszi, akkor ez felejtős. Na meg, azóta láttam is milyenek, nem tetszik. :lol:

Holnap megyek és, ha lesz a "MÉH-ben"(nálunk nem igy mondják, de hogy értsétek :lol: ) a roncsbeszámitósdi után valamilyen jófajta lemezfelni, megveszem azt olcsóért oszt csókolom. <_<

Megosztás:

Köszi, akkor ez felejtős. Na meg, azóta láttam is milyenek, nem tetszik. :lol:

Holnap megyek és, ha lesz a "MÉH-ben"(nálunk nem igy mondják, de hogy értsétek :lol: ) a roncsbeszámitósdi után valamilyen jófajta lemezfelni, megveszem azt olcsóért oszt csókolom. <_<

Megveszed "ócsóért" oszt nem csókolod, mert viheted a felniegyengetőmesterhez drágáéééér! :lol:

Megosztás:

Megveszed "ócsóért" oszt nem csókolod, mert viheted a felniegyengetőmesterhez drágáéééér! :lol:

Haver is most vett Esperora. Semmi bajuk nekik. Elvégre azok az autók is még nyugodtan futhatnának a mai napig is, de hülye lett volna nem leadni 2000 euróért a polgár az öreg Kadetjét, Racert, meg mittudomisén milyen kocsit, amiért max. 1000-et kérhetett volna, vagy még annyit sem, ha úgyis készült lecserélni és igy meg "olcsóért" lett neki új. <_<

Megosztás:

Na, ez tetszik! Csak elég körülményes oda regisztrálni úgy hogy legalább "vásárló" lehessek - küldeni kellene meghatározott méretű/formátumú képet számlákról, számlakimutatásról. :lol: ..letojom őket - és igy meg nem tudom megnézni az elérhetőségeit sem... Esetleg valaki lefoglalná nekem, összehozna vele? <_< Komolyan tetszik, érdekelne. Hétvégén el is tudnék érte menni..

Mellesleg, mennyire fontos tényező a szélesség (5,5 - 6J) A felrakandó gumikra nézve?

Megosztás:

Na, ez tetszik! Csak elég körülményes oda regisztrálni úgy hogy legalább "vásárló" lehessek - küldeni kellene meghatározott méretű/formátumú képet számlákról, számlakimutatásról. :lol: ..letojom őket - és igy meg nem tudom megnézni az elérhetőségeit sem... Esetleg valaki lefoglalná nekem, összehozna vele? <_< Komolyan tetszik, érdekelne. Hétvégén el is tudnék érte menni..

Amint megérkezik a számlámra 32rugó, licitálhatok rá. Ehhez mondjuk meg kellene hosszabbítani a licitálási időt, mert 4 óra alatt nem valószínű, hogy látni fogom a pénzt a számlámon. Hacsak nincs magyarországi CIB-es bankszámlád. Ha nem jönne össze a vétel, mert más többet adna érte, akkor visszautalom a pénzed.

Ha érdekel, küldj pü-t :lol:

Megosztás:

Szevasztok!

Lenne egy kérdésem a tapasztalt opelesekhez :lol:

95' Astra F 1.7DTL -em van 13as felnikkel, a gumi rajta EUROTECH 175/70 R 13 82T

Úgy veszem észre csal az órám kereken 10 km/h-t egy 100-as tempónál (radarok, és a GPS is azt mutatja)!

Azt szeretném kérdezni tőlletek, hogy milyen a gyári mérete az 1.7-es astrának 13-as? vagy a gumiméret kellene másabb legyen? Lécci segítsetek, szeretném, ha pontosan mutatna az óra! <_<

Segítségeteket előre is NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!

Megosztás:

Szevasztok!

Lenne egy kérdésem a tapasztalt opelesekhez :lol:

95' Astra F 1.7DTL -em van 13as felnikkel, a gumi rajta EUROTECH 175/70 R 13 82T

Úgy veszem észre csal az órám kereken 10 km/h-t egy 100-as tempónál (radarok, és a GPS is azt mutatja)!

Azt szeretném kérdezni tőlletek, hogy milyen a gyári mérete az 1.7-es astrának 13-as? vagy a gumiméret kellene másabb legyen? Lécci segítsetek, szeretném, ha pontosan mutatna az óra! <_<

Segítségeteket előre is NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!

Mindenkinek kb ennyit csal. Meg kell szokni. :lol:

Megosztás:

A gyári gumiméret meg annyi ami most is rajta van.

Valaki nem próbált trükközni a gumimérettel? hogy ne csaljon annyit?

(A Fábiámon sikerült kitapasztalnom melyik az amelyikkel jól, pontosan mutat az óra. ( a gyári gumiméretével az is csalt rendesen.))

Most akarok venni rá új gumikat, és akko már olyat vennék, ami pöpec!

Ha tudtok segíteni milyet érdemes venni, azt megköszönném!!!!

A mostani méretek:

95' Astra F X17DTL -em van 13as felnikkel, a gumi rajta EUROTECH 175/70 R 13 82T

Esetleg öblösebb, szélesebb legyen-e? ja igen és nyári gumiról lenne szó!

Megosztás:

(A Fábiámon sikerült kitapasztalnom melyik az amelyikkel jól, pontosan mutat az óra. ( a gyári gumiméretével az is csalt rendesen.))

A mostani méretek:

95' Astra F X17DTL -em van 13as felnikkel, a gumi rajta EUROTECH 175/70 R 13 82T

Nekem a 185/60 R14 jobban bevált...igaz ahhoz felni is kell...de mondjuk csalni csal igy is szépen az óra...csak stabilitás szempontjából mondtam.

Megosztás:

A mostani méretek:

Ha már annyira zavar akkor talán inkább a mutatón kéne állitani :lol: . Azt hiszem lehetséges. <_<

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.