J0hnny Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 elöször is thx az infokat ott felül. GFGoodrich-->kinek mi jut eszébe róla?esetleg valakinek tapasztalat? BfGoodrich...nekem corsán és astrán is az van,megvagyok vele elégedve! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Mekkora alufelni csavarok kellenek F-es Astra-ra? Közben megtaláltam M12×1,5 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 A kérdésem a következő lenne...22.000Ft /4db alufelni festés jó ár? Ennyiért csinálnák csanakon, ha csak festeni kell....nem tudom elötte akkor lekéne tisztítatnom....azt meg 3500 Ft-tól csinálják / db homokfúvás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 A kérdésem a következő lenne...22.000Ft /4db alufelni festés jó ár? Ennyiért csinálnák csanakon, ha csak festeni kell....nem tudom elötte akkor lekéne tisztítatnom....azt meg 3500 Ft-tól csinálják / db homokfúvás.... Az horror áron van! Nekem darabját 3ért festették volna tisztítással együtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 <_< Ezt stilelem épp...szerintetek felmenne az Astra féltengelyre/agyra? Mennyi a 2-es Golf agymérete? Hening, te is ilyeneket vettél, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 <_< Ezt stilelem épp...szerintetek felmenne az Astra féltengelyre/agyra? Mennyi a 2-es Golf agymérete? Henning, te is ilyeneket vettél, nem? Ehez hasonlo van nekem is csak 15-ös Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 <_< Ezt stilelem épp... Ehez hasonlo van nekem is csak 15-ös Nekem a 13"-s kiváló lenne, de nem irja hogy helyileg merre van és addig meg nem hivom amig nem tudom hogy az nekem felmenne-e...na,meg az a fránya ET szám sincs feltüntetve..hm-hm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Nekem a 13"-s kiváló lenne, de nem irja hogy helyileg merre van és addig meg nem hivom amig nem tudom hogy az nekem felmenne-e...na,meg az a fránya ET szám sincs feltüntetve..hm-hm <_< nekem felment rá bőven, még volt is 0.25mm hézag körbe a kerékagy és a felni furata között, ugyhogy kikellett töltenem azt a hézagot mert rázott a kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 nekem felment rá bőven, még volt is 0.25mm hézag körbe a kerékagy és a felni furata között, ugyhogy kikellett töltenem azt a hézagot mert rázott a kormány. Neked is 2-es Golfról van? ..mert lehet kisebb is a furat..alakitgatni meg nem akarom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Neked is 2-es Golfról van? ..mert lehet kisebb is a furat..alakitgatni meg nem akarom. nemtudom, hogy miről van, de a 57mm a felni középfurata, és állitólag az a VW-eknél van az 57-es kerékagy átmérő Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 <_< Ezt stilelem épp...szerintetek felmenne az Astra féltengelyre/agyra? Mennyi a 2-es Golf agymérete? Henning, te is ilyeneket vettél, nem? 1 n-nel pls. Nekem nem ilyen van, hanem ilyen. A golf 57-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 1 n-nel pls. Nekem nem ilyen van, hanem ilyen. A golf 57-es. Elnézést! - mentségemre legyen, hogy most nem a saját gépemen pötyögök :lol: Jaj, a tiéd eredeti Opel <_< ...csak valamelyest hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 <_< Ezt stilelem épp...szerintetek felmenne az Astra féltengelyre/agyra? Mennyi a 2-es Golf agymérete? Hening, te is ilyeneket vettél, nem? Az a kérdés, mekkora a központfurata meg az ET-je. Ha a központfurata 57-es, akkor nem lesz egyszerű központosan feltenni, a kis különbség miatt (Astra: 56.5mm) 0.2-es központosító gyűrű kéne neki, ami nem nagyon van. De ha a VW-re is gyűrűvel volt feltéve, akkor csak Opelhez való gyűrű kell bele, és akkor jó. ET szempontjából 30 felett már jó ezekkel a gumiméretekkel (mármint a 175/65R14-el). Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Az a kérdés, mekkora a központfurata meg az ET-je. Ha a központfurata 57-es, akkor nem lesz egyszerű központosan feltenni, a kis különbség miatt (Astra: 56.5mm) 0.2-es közpotosító gyűrű kéne neki, ami nem nagyon van. De ha a VW-re is gyűrűvel volt feltéve, akkor csak Opelhez való gyűrű kell bele, és akkor jó. ET szempontjából 30 felett már jó ezekkel a gumiméretekkel (mármint a 175/65R14-el). Vagy feltesz egy nyomtávszélesítőt ami kellő középfuratra is módosít. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Vagy feltesz egy nyomtávszélesítőt ami kellő középfuratra is módosít. <_< Viszont akkor meg jó nagy ET-jének kell lennie a felninek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Viszont akkor meg jó nagy ET-jének kell lennie a felninek. Vagy csak kellemesen széles hátsó nyomtávja lesz. <_< Persze minimális flexeléssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Az a kérdés, mekkora a központfurata meg az ET-je. Ha a központfurata 57-es, akkor nem lesz egyszerű központosan feltenni, a kis különbség miatt (Astra: 56.5mm) 0.2-es központosító gyűrű kéne neki, ami nem nagyon van. De ha a VW-re is gyűrűvel volt feltéve, akkor csak Opelhez való gyűrű kell bele, és akkor jó. ET szempontjából 30 felett már jó ezekkel a gumiméretekkel (mármint a 175/65R14-el). Az 13-as! De most egyenlőre nem olyan sürgős már - feltettem a nyáriakat a lemezfelnimre - keresgélek még. De ha ilyet vagy hasonlót tudnátok, esetleg olyat mint a Heningé(de lehet más design is csak Opeles lehetne), akkor szólhatnátok! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
here Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Van esetleg valakinek 15" 195/50-es gumi az Astráján ? 2 napja raktam fel ilyeneket alufelnikkel, de azóta az autó olyan mintha sínen mennék ugy rángatja az út... egy vályú és kapaszkodni kell a kormánybe de rendesen <_< Ez természetes jelenség ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Van esetleg valakinek 15" 195/50-es gumi az Astráján ? 2 napja raktam fel ilyeneket alufelnikkel, de azóta az autó olyan mintha sínen mennék ugy rángatja az út... egy vályú és kapaszkodni kell a kormánybe de rendesen :lol: Ez természetes jelenség ? Nekem nincs, de én is gondolkodtam egy 15-ös nyári szetten. Végül a motorerő és a fogyasztás emelkedése mellett - az enyém csak 44kW - az is ellene szólt hogy többen figyelmeztettek arra, hogy a nyomvályúkat és az egyéb úthibákat is fokozottan érezhetővé teszi.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Van esetleg valakinek 15" 195/50-es gumi az Astráján ? 2 napja raktam fel ilyeneket alufelnikkel, de azóta az autó olyan mintha sínen mennék ugy rángatja az út... egy vályú és kapaszkodni kell a kormánybe de rendesen <_< Ez természetes jelenség ? Ha nincs szervód akkor természetes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
here Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Ha nincs szervód akkor természetes. van szervo <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 van szervo <_< Valamennyire akkoris nehezebb lesz. Csak szervótlanoknál szokott nagyon feltűnő lenni a szélesebb kerék. Szervoval nincs tapasztalatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
here Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Valamennyire akkoris nehezebb lesz. Csak szervótlanoknál szokott nagyon feltűnő lenni a szélesebb kerék. Szervoval nincs tapasztalatom. A kormányzás valamivel nehezebb, ez így van (alig észrevehető) sima (most új) aszfalton gyönyörűen futnak, nem húz, egyenesen fut... viszont amint van egy kis haladási iránnyal megegyező útegyenetlenség, a kormányba kell kapaszkodni úgy húzza. Eddig 185/60 R14 volt fenn, közel sem volt ilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Van esetleg valakinek 15" 195/50-es gumi az Astráján ? 2 napja raktam fel ilyeneket alufelnikkel, de azóta az autó olyan mintha sínen mennék ugy rángatja az út... egy vályú és kapaszkodni kell a kormánybe de rendesen <_< Ez természetes jelenség ? Nekem ilyen van. Nekem is szokatlan volt eleinte, belementem a busz álltal kitaposott vályuba, akkor a kormányt szinte húzta ki a kezemből. De meg fogod szokni. Nekem nincs szervóm, úgyhogy nekem jobban lehet érezni. Egyik ismerősömnek szervós, ő is felrakott ilyen kerekeket neki is szokatlan volt eleinte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Ha nincs szervód akkor természetes. No meg ha szarok a kormányösszekötő külső gömbfejei,akkor is nehéz lehet,még akár R13-al is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts