Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Gumik, felnik

Tápiószecső

Recommended Posts

A kérdésem a következő lenne...22.000Ft /4db alufelni festés jó ár? Ennyiért csinálnák csanakon, ha csak festeni kell....nem tudom elötte akkor lekéne tisztítatnom....azt meg 3500 Ft-tól csinálják / db homokfúvás....

Az horror áron van! Nekem darabját 3ért festették volna tisztítással együtt!

Megosztás:

Nekem a 13"-s kiváló lenne, de nem irja hogy helyileg merre van és addig meg nem hivom amig nem tudom hogy az nekem felmenne-e...na,meg az a fránya ET szám sincs feltüntetve..hm-hm <_<

nekem felment rá bőven, még volt is 0.25mm hézag körbe a kerékagy és a felni furata között, ugyhogy kikellett töltenem azt a hézagot mert rázott a kormány.

Megosztás:

<_< Ezt stilelem épp...szerintetek felmenne az Astra féltengelyre/agyra? Mennyi a 2-es Golf agymérete? Hening, te is ilyeneket vettél, nem?

Az a kérdés, mekkora a központfurata meg az ET-je. Ha a központfurata 57-es, akkor nem lesz egyszerű központosan feltenni, a kis különbség miatt (Astra: 56.5mm) 0.2-es központosító gyűrű kéne neki, ami nem nagyon van. De ha a VW-re is gyűrűvel volt feltéve, akkor csak Opelhez való gyűrű kell bele, és akkor jó. ET szempontjából 30 felett már jó ezekkel a gumiméretekkel (mármint a 175/65R14-el).

Megosztás:

Az a kérdés, mekkora a központfurata meg az ET-je. Ha a központfurata 57-es, akkor nem lesz egyszerű központosan feltenni, a kis különbség miatt (Astra: 56.5mm) 0.2-es közpotosító gyűrű kéne neki, ami nem nagyon van. De ha a VW-re is gyűrűvel volt feltéve, akkor csak Opelhez való gyűrű kell bele, és akkor jó. ET szempontjából 30 felett már jó ezekkel a gumiméretekkel (mármint a 175/65R14-el).

Vagy feltesz egy nyomtávszélesítőt ami kellő középfuratra is módosít. <_<

Megosztás:

Az a kérdés, mekkora a központfurata meg az ET-je. Ha a központfurata 57-es, akkor nem lesz egyszerű központosan feltenni, a kis különbség miatt (Astra: 56.5mm) 0.2-es központosító gyűrű kéne neki, ami nem nagyon van. De ha a VW-re is gyűrűvel volt feltéve, akkor csak Opelhez való gyűrű kell bele, és akkor jó. ET szempontjából 30 felett már jó ezekkel a gumiméretekkel (mármint a 175/65R14-el).

Az 13-as! De most egyenlőre nem olyan sürgős már - feltettem a nyáriakat a lemezfelnimre - keresgélek még. De ha ilyet vagy hasonlót tudnátok, esetleg olyat mint a Heningé(de lehet más design is csak Opeles lehetne), akkor szólhatnátok! <_<

Megosztás:

Van esetleg valakinek 15" 195/50-es gumi az Astráján ?

2 napja raktam fel ilyeneket alufelnikkel, de azóta az autó olyan mintha sínen mennék ugy rángatja az út... egy vályú és kapaszkodni kell a kormánybe de rendesen <_<

Ez természetes jelenség ?

Megosztás:

2 napja raktam fel ilyeneket alufelnikkel, de azóta az autó olyan mintha sínen mennék ugy rángatja az út... egy vályú és kapaszkodni kell a kormánybe de rendesen :lol:

Nekem nincs, de én is gondolkodtam egy 15-ös nyári szetten. Végül a motorerő és a fogyasztás emelkedése mellett - az enyém csak 44kW - az is ellene szólt hogy többen figyelmeztettek arra, hogy a nyomvályúkat és az egyéb úthibákat is fokozottan érezhetővé teszi.. <_<

Megosztás:

2 napja raktam fel ilyeneket alufelnikkel, de azóta az autó olyan mintha sínen mennék ugy rángatja az út... egy vályú és kapaszkodni kell a kormánybe de rendesen <_<

Ha nincs szervód akkor természetes.

Megosztás:

Valamennyire akkoris nehezebb lesz. Csak szervótlanoknál szokott nagyon feltűnő lenni a szélesebb kerék. Szervoval nincs tapasztalatom.

A kormányzás valamivel nehezebb, ez így van (alig észrevehető) sima (most új) aszfalton gyönyörűen futnak, nem húz, egyenesen fut... viszont amint van egy kis haladási iránnyal megegyező útegyenetlenség, a kormányba kell kapaszkodni úgy húzza.

Eddig 185/60 R14 volt fenn, közel sem volt ilyen...

Megosztás:

Nekem ilyen van. Nekem is szokatlan volt eleinte, belementem a busz álltal kitaposott vályuba, akkor a kormányt szinte húzta ki a kezemből. De meg fogod szokni. Nekem nincs szervóm, úgyhogy nekem jobban lehet érezni. Egyik ismerősömnek szervós, ő is felrakott ilyen kerekeket neki is szokatlan volt eleinte.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.