zsoltika01 Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Sziasztok. Felnit szeretnék az autóra de nem nagyon vágom a tűréshatárokat és a pontos méreteket. Pl: 15"4x98-as ennyi van megadva.15colos 4x98as. Tudom,hogy 4 x 100-as kell az astrára,akkor ez már nem megy rá? 15 colost szeretnék.Viszont nem minden áron.Nekem a kényelem és a menetteljesítmény a legfontosabb.Nem szeretnék pattogni valami csili-vili felniben.Segítsetek légyszi egy szakbarbáron. ;)
Guest Sanci Elküldve Április4, 2009 Elküldve Április4, 2009 Csak egy tipp hozzá ;) viszont az illesztő/tehermentesítő peremnek passzolnia kell..
Tápiószecső Elküldve Április5, 2009 Szerző Elküldve Április5, 2009 Felkerült, hogy r......-jon meg, de legalább jól áll. ;) pirosrh1 pirosrh2
FPepe Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Felkerült, hogy r......-jon meg, de legalább jól áll. ;) pirosrh1 pirosrh2 Calibra felnik? Jól néz ki :lol: Mér r...-jon meg?
Tápiószecső Elküldve Április5, 2009 Szerző Elküldve Április5, 2009 Calibra felnik? Jól néz ki ;) Mér r...-jon meg? Nem. RH Cup. Mert megvettem örültem, de a vele vett központosítő nem volt belevaló. Rendeltem másikat. Rosszat küldtek először, csak aztán a jót. Ezután rájöttem, hogy ki van esztergálva a felniből 3 mm nem fog jól felfeküdni az agyra. Csináltattam olyan 3 mm-s távtartót amivel már jó lesz. Átrakattam a fehérről a gumit, raktam volna fel elöl beleér a 256-os fékbe. Csináltattam hozzá másik távtartót, csakazért sem akart belemenni a felnibe. Hajszálnyit de nagyobb volt. Összevissza kellett csiszolni hogy jó legyen. Persze az eredeti távtartóból és központosítóból már nem kell így kettő. A kerékőrnek a kupakrésze a tegnapi első használattól már kezd elnyalódni, a távtaró miatt lehet hogy hosszabb kerékcsavarokat illene majd belerakni....
brezsó Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Felkerült, hogy r......-jon meg, de legalább jól áll. ;) pirosrh1 pirosrh2 Nálam meg nem jönnek be a képeid-már megint-pedig a minap daykiller képei már bejöttek és azok is az uw.hu-n voltak... :lol:
FPepe Elküldve Április5, 2009 Elküldve Április5, 2009 Nem. RH Cup. Mert megvettem örültem, de a vele vett központosítő nem volt belevaló. Rendeltem másikat. Rosszat küldtek először, csak aztán a jót. Ezután rájöttem, hogy ki van esztergálva a felniből 3 mm nem fog jól felfeküdni az agyra. Csináltattam olyan 3 mm-s távtartót amivel már jó lesz. Átrakattam a fehérről a gumit, raktam volna fel elöl beleér a 256-os fékbe. Csináltattam hozzá másik távtartót, csakazért sem akart belemenni a felnibe. Hajszálnyit de nagyobb volt. Összevissza kellett csiszolni hogy jó legyen. Persze az eredeti távtartóból és központosítóból már nem kell így kettő. A kerékőrnek a kupakrésze a tegnapi első használattól már kezd elnyalódni, a távtaró miatt lehet hogy hosszabb kerékcsavarokat illene majd belerakni.... Akkor kalandos volt. Nekem is kell vmit kezdenem majd az alufelnikkel, pár hete mikor centíroztattam, az egyik elsőre 85g kellett, a másikra meg 50g! Pedig csak 13-asak. És 110 körül kezd rázni a kormányom. Asszem ezt a szezont még kibírják, aztán vagy görgőztetés, vagy csere.
szobikari Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Felkerült, hogy r......-jon meg, de legalább jól áll. ;) pirosrh1 pirosrh2 A hülyegyerekkipuffogót már te raktad fel? :lol: :) VW, vagy szutyuki. :lol: Nem vagy kicsit üldözésimániás? :lol: :(
J0hnny Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Akkor kalandos volt. Nekem is kell vmit kezdenem majd az alufelnikkel, pár hete mikor centíroztattam, az egyik elsőre 85g kellett, a másikra meg 50g! Pedig csak 13-asak. És 110 körül kezd rázni a kormányom. Asszem ezt a szezont még kibírják, aztán vagy görgőztetés, vagy csere. Lehet gumi miatt is.
J0hnny Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 BfGoodrich 185/60 R14 11EFt szerelve...ilyenek mennek a corsára rá a héten! ;)
FPepe Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 http://www.startgumi.hu/kepek/bfgoodrich/b..._profiler_2.gif BfGoodrich 185/60 R14 11EFt szerelve...ilyenek mennek a corsára rá a héten! ;) Jól néz ki :lol: De váltóméret ez Corsára?
Tápiószecső Elküldve Április6, 2009 Szerző Elküldve Április6, 2009 A hülyegyerekkipuffogót már te raktad fel? ;) :lol: Persze, ez volt az első dolgom hogy megvettük. Rémusz. :lol: Legalábbis a vég, a dob meg lyukas, így egész jó hangja is van. :lol:
J0hnny Elküldve Április6, 2009 Elküldve Április6, 2009 Jól néz ki ;) De váltóméret ez Corsára? 185/55 kellene,de az drága,így 3% az eltérés és a pesti utak miatt nem gond ha magasabb! Az astrán is ilyen van,meg havernak a B vekin,próbáltam azon is,jó gumesz! :lol:
epk947 Elküldve Április8, 2009 Elküldve Április8, 2009 Szia én is hasonlóan jártam el azzal a különbséggel hogy sógorom is rendelt gumit ;) így a zsállítás olcsobb volt. Megkérdezhetem neked mennyit futott az 512esed? Neked egységesen kopott? Sajnos félidőben volt egy futómű hibám 1 hónapig, amíg észrevettem, és az elnyalta a szélét. Új minta mélység 7,5 mm volt, futott 3 szezont (46273 km), méretek: 2,9 - 2,9 - 3,2 - 3,8 mm.
Tápiószecső Elküldve Április9, 2009 Szerző Elküldve Április9, 2009 Érdemes lehet végigfutni rajta: http://totalcar.hu/magazin/technika/adacnyari!1
FPepe Elküldve Április9, 2009 Elküldve Április9, 2009 Szerintetek mennyire elfogulatlanok ezek a tesztek? ;)
szobikari Elküldve Április9, 2009 Elküldve Április9, 2009 Szerintetek mennyire elfogulatlanok ezek a tesztek? ;) Kis részrehajlás szerintem van bennük, de ez sajnos "természetes". :lol: Mondjuk még mindig jobb, mint a magyar autós "szaksajtó" :lol:
Tápiószecső Elküldve Április9, 2009 Szerző Elküldve Április9, 2009 Szerintetek mennyire elfogulatlanok ezek a tesztek? ;) Iránymutatásnak teljesen jó. Én úgy gondolom, hogy gumiválasztás előtt a lehető legtöbb infót be kell gyűjteni, ha pedig azok korrelálnak egymással akkor nagy tévedés nem lehet.
J0hnny Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Én úgy gondolom, hogy gumiválasztás előtt a lehető legtöbb infót be kell gyűjteni, ha pedig azok korrelálnak egymással akkor nagy tévedés nem lehet. Hát nem tudom,én nem hiszek ezekenek a teszteknek. Nyári gumiban azért dönöttem a Bf melett,mert a másik verdán is az van és baromi jó,na meg haver vekijén is az van és ott is igen jól vizsgázik. Én inkább a saját tapasztalatra támaszkodom.
atis c14se Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 Sziasztok! olyan gondom van, hogy rázott az elelye az autónak, 90-110 között. elvittem görgőztetni a két elsőt , azt mondták, hogy az egyikbe sok van, a másikat az nem muszáj görgőzni mert annyira kicsi van benne, és hogy gondoljam át hogy szeretném-e görgőztetni azt is. én azt mondtam, hogy görgőzzék ki azt is. megcsinálták, felrakták rá a gumikat, és azt mondták, hogy mostmár nem szabad ráznia. de sajnos még mindig ráz. mi lehet a gond? lehet hogy szálszakadásos lenne a gumi? de akkor a gumisnál miért nem mondták , hogy szálszakadásos? a télikerékkel nem rázott egyáltalán. a téli kerék 175/70 13, a nyári 195/50 15 Segitségeteket előre is köszönöm
opel16v Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 A gumis nem tud megmondani minden hibát... de lehet hogy a gumi, lehet hogy a felni ;)
atis c14se Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 A gumis nem tud megmondani minden hibát... de lehet hogy a gumi, lehet hogy a felni ;) elviekbe kigörgőzte, vagy mégse? ;)
daykiller Elküldve Április10, 2009 Elküldve Április10, 2009 elviekbe kigörgőzte, vagy mégse? ;) Hiába görgőzte ki, ha szálszakadásos a gumi. Azt nem mindig lehet észrevenni.
Breki Elküldve Április11, 2009 Elküldve Április11, 2009 Sziasztok! Sikerült szereznem egy készlet alufelnit! Szerintetek megért 25e-et a készlet? Így mutat az autón
invictus Elküldve Április11, 2009 Elküldve Április11, 2009 Sziasztok! Sikerült szereznem egy készlet alufelnit! Szerintetek megért 25e-et a készlet? Így mutat az autón Szép. És kabbe hogy van tetőablakod. ;)
Recommended Posts